QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 10 12, 17:24)
na brac! Daddygirl, mikliai isduodi ka daryti kad muilai nesirauksletu ir neprarastu formos!
zvakiu tikrai negaminsiu, nes laiko ziauriai truksta viskam
oi nezinau.. reiktu konkretu atveji nagrinet. man neteko susidurt.
dovanoms pirma karta gamint, zinoma, nepatartina. gali nepavykt, arba tik pusetinas rezultatas
aplamai su muilu jokiu garantiju - net profai (is to gyvenantys) kartais turi nesekmiu - viena karta tas pats receptas gali imti ir iskresti sunybe. tai 'muiladirbiai' vadina muilo fejomis
as gaminus virs 30 rusiu muilu. nedaug, bet vistiek.. o vistiek nepagaminu taip, kaip noriu
QUOTE(8 p.m. @ 2009 10 13, 07:41)
Kai pirkau buvau Sviripilė
tada aisku
laabai gerai, kad patiko
QUOTE(Monica @ 2009 10 13, 08:21)
Ir jei teisingai supratau, įeina juodasis triufelis -tuber melanosporum, tik kokią jis daro įtaką taip ir nesupratau...
cia tas brangusis, naudojamas maistui?
QUOTE(Odora @ 2009 10 13, 09:40)
prausiantis jauciasi, kad tekstura netolygi, vaizdas grynai ukinio muilo, tik nepatiko, kad "gliaumejasi" na toks pavirsius glitus pasidaro, kiek zinau daznai tokie muilai pradedancioms gamintojosm gaunasi
man atrodo tas 'gliaumejimasis'
del to, kad jis is alyvuogiu aliejaus (be keliu procentu). as turiu muila is 100% alyvuogiu aliejaus, tai jis toks buvo, ir ta kvapa 'ukinio muilo' turejo. tai as ji ikisau kur giliau, galvojau, gal pastovejes pasikeis. dabar jau stovi apie 1.5 metu, reiks pabandyt.