QUOTE(katutis @ 2009 10 08, 10:01)
būtų įdomu sužinoti administracijos argumentus, kodėl prireikė naujos taisyklės nekomerciniams susikooperavimams. Kurių ji, aišku, ir neprivalo pateikti, bet būtų gražu iš jos pusės
Aš esu moderatorė, bet turbūt iš tų aikštingųjų - nelabai man ši taisyklė kaip žmogui prie širdies (nes pačiai labai patinka kooperavimąsis, ką čia slėpsi), bet kaip moderatorė turiu ją priimti. Visi argumentai Palominos žinutėje žemiau - ji aiškiaregė
Labai gražiai viską išdėstė
Ir labai gražiai pasiūlė - na gal labai nekristų viena nelabai ryški žinutė į akis, kad planuojamas kooperavimąsis, o po to visos turėtų sąmoningumo susirašyti ne forume..
QUOTE(Palomina @ 2009 10 08, 10:31)
as manau, kad si taisykle yra del to, kad labai daznai gaunasi taip, kad vos ne puse temos vien apie uzsakymus prakalbama.. na pvz., man Hauschka tema jau seniai uzkliuvo (bet labai nekreipiau demesio, tiesiog praleisdavau tuos postus), kai vietoj tiesiogiai uzsakanciajam, rasoma i ta tema tokie pasakymai kaip - "jau gavau siuntinuka".. "as taip pat gavau".. ir t.t. na tai labai neidomu skaityti tokius pasakymus is tikruju.. na nors butu bent kokie komentarai apie kosmetika (tam gi tema ir yra) prie to pasakymo kad jau gavo viska
is tikruju, pvz naujam zmogui, susidomejusiam pvz., kad ir Hauschka kosmetika, reikia ir taip nemazai Hauschkos temu perskaityti, tai kiek laiko sugaistama, o puse komentaru buna beverciai (na tie kur "jau gavau kosmetika, aciu" ir nieko daugiau apie ta gauta kosmetika)..
o del koperavimusi, tai manau, kad pvz uzsakantysis paskelbia
1 zinute, kad ruosias uzsakinet, ir po to viskas turi vykti per AZ arba el. pasta.. nes tikrai temos labai tersiasi..
na labai nepykit uz tai ka parasiau
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 10 08, 10:13)
Merginos, galvoju, kad jei bryla sutiktų, tai jos puslapyje būtų galima padaryt skyrelį kooperavimuisi. Ten užsakančios galėtų paskelbti savo informaciją, o čia pakviestume apsilankyti pas brylą
Norint ir čia galima pritaikyti taisyklę "Draudžiama diskredituoti supermama.lt forumą. Dalyviui, kuris asmeninėmis žinutėmis, el.pašto laiškais ar kitais būdais, platina pareiškimus kitiems forumo dalyviams, kuriais griauna pasitikėjimą supermama.lt forumu ir jo administracija, autoritetą, mažina garbę, kompromituoja ir šmeižia, skleidžia gandus,
kviečia dalyvius palikti šį forumą ir platina nuorodas į kitus forumus, gali būti taikomos įvairios nuobaudos (pvz. draudžiama siųsti asmenines žinutes arba visiškai uždrausta naudotis Forumu)."
Jei tas kvietimas 'užeiti pas brylą' skambės kas antroje forume žinutėje, tema lygiai taip pat teršis...