QUOTE(Rasucci @ 2009 10 12, 14:51)
Sveikos, reikia pagalbos, siandien truputi uzsipirkau ingredientu nes noriu pasigmainti lupu balzama, bet nezinau kur isigyt biciu vasko kur jus perkate? ir gal kas zino koki receptuka balzamo be biciu vasko
jeigu Kvapu namuose nerasi, tai vasko bitininku parduotuvese ziurek, tik neaisku kokia ten to vasko kokybe, kokiu priemaisu deta pigumui gauti. juk ir zvakes gali buti parafinines, o gali buti vaskines, nors atrodo panasiai gal uostyti reikia???
merginos, patarkite, man reikia toninio kremo ir maskuojancio piestuko, labai noreciau kad jie atitiktu siuos kelis kriterijus:
-butu kiek imanoma pigesnis,
-gerai dengtu spuogu pedsakus (todel visokie translucent netinka, reikia gerai maskuojancio, o ne tik lygia odos spalva suteikiancio)
-rasciau Lietuvoje esanciose parduotuvese
per gerai noriu, ka?
patarkite kas naudojate kazka panasaus
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 10 12, 15:08)
kaupiausi kaupiausi ir prisikaupiau parašyti apie gintarą
praėjusį penktadienį KN Laimė sukritikavo tokią gražinimosi priemonę
praėjusį penktadienį KN Laimė sukritikavo tokią gražinimosi priemonę
oho :)jo, Laime turi savo nuomone, tik gal nepradedam varyti ant zmogaus kuris issake savo nuomone, ir negali cia oponuoti, o koncentruojames i tiesos paieskas labiausiai noreciau kad koks geras chemikas atliktu tu gintaro milteliu chemine analize! ir tikrai butu idomu isgirsti ka kiti mano apie gintara!
as pati laukiau daugiau atsiliepimu apie gintara, nes dar is vaikystes prisiminiau, kaip gyvenome salia tokio meninyko-verslinyko (gintaro peveikliuku darytojo ) ir jis ten turejo toki aparata malimo, tai man kazkaip nelabai aisku su tuom gintaro malimu. nes dedavo ir kanifolijos ir siaip man tas gelezinis agregatas nelabai patikimas - kiek ten metalo patenka ir panasiai. todel buvau pradejusi galvoti kaip cia paciai gintaro gabaliukus susigrusti
aisku tame astro centre niekas neisduos kur ta gintara mala?