QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 10, 21:42)
smagu, kad ne as viena zindytoja maniake aisku, tas maitinimas dabar simbolinis ir jau buvau nutraukus (kokioms 3-4 dienoms), bet vis vartotoja issireikalauja pratesimo jau geda kam ir pasakyt
Man irgi smagu, kad ne aš viena tokia , jau niekam nesigiriu, kad tik prieš porą dienų nustojau maitinti, sumušusi visų draugių ir pažįstamų rekordus
Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 10 11, 13:57)
Papildyta:
Saunuoles mamytes Ir kad negirdeciau apie jokia geda... As maitinau savo vaika ilgai lygiai 4 metus, sekancia diena po ketvirto gimtadienio pienukas "surugo" .Tiesiog dariau tai tiek, kiek man atrode yra reikalinga. Ir man negeda, as neabejojau savo sprendimu ir todel neinu i temas apie zindyma ir neirodineju niekam kodel reikia maitinti ir kiek laiko. Man neidomi kitu nuomone tuo klausimu, nes nieko daugiau tai neliecia.
Bet jei noresis patarimo ar palaikymo, prasom i az
Saunuoles mamytes Ir kad negirdeciau apie jokia geda... As maitinau savo vaika ilgai lygiai 4 metus, sekancia diena po ketvirto gimtadienio pienukas "surugo" .Tiesiog dariau tai tiek, kiek man atrode yra reikalinga. Ir man negeda, as neabejojau savo sprendimu ir todel neinu i temas apie zindyma ir neirodineju niekam kodel reikia maitinti ir kiek laiko. Man neidomi kitu nuomone tuo klausimu, nes nieko daugiau tai neliecia.
Bet jei noresis patarimo ar palaikymo, prasom i az
Va čia tai tikra šaunuolė, dar taip ilgai maitinančios šiais laikais negirdėjau ir tvirtą nuomonę turi šiuo klausimu