Merginos kokie butu atsiliepimai apie hauschkos lip care stick? gundausi ji isigyti domina kvapas, ar gerai apsaugo lupas zvarbiu oru, ar malonus ant lupu
QUOTE(katutis @ 2009 10 09, 23:07)
užmečiau ten akį, bet labai nesigilinau, tai sudėtis nelabai tikrai kokia Nenori kokios Hauschkos išbandyti? Aš turėjau antakiams, tai man labai jis patiko - ganėtinai mikštas, švelniai paryškindavo.
Vat man minkšti ir netinka, o ten prie kietesnių(bet ne visiškai) ir labai gražiai padažo. Iš gal kokių 20 skirtingų pieštukų jis atrastas tinkamiausias ir pats pačiausias tiek pagal spalvą tiek pagal kietumą, o eksperimentuoti su Hauschkos pieštuku už 42Lt kažkaip nesinori Gal kuri abu turėjusios galėtų palyginti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 09, 22:12)
eksperimentuoti su Hauschkos pieštuku už 42Lt kažkaip nesinori
o tu eik nemokamai eksperimentuoti į Steponą Jie ten turi pavyzdžių, man atrodo Galėsi pasidažyti ir tik tada spręsti, ar vertas pieštukas savo kainos
QUOTE(katutis @ 2009 10 09, 23:15)
o tu eik nemokamai eksperimentuoti į Steponą Jie ten turi pavyzdžių, man atrodo Galėsi pasidažyti ir tik tada spręsti, ar vertas pieštukas savo kainos
Nežinojau, kad galima kokybe tai net neabejoju, svarbiausia, kad spalva ir kietumas atitiktų Dėkui
QUOTE(katutis @ 2009 10 09, 22:50)
Katuti, man patiko šis tavo parekomenduotas puslapis, neradau tik trijų ingridientų ir radau du mineralus kenksmingus:
Hydrogenated Palm Kornel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Cottonseed Oil, Capryl/Capril, Trigliceride, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate (+/- CI75470, CI77492, CI77499, CI77510, CI77891) Mica.
Gal kas padės ir tuos tris mėlynus išsiaiškinti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 09, 23:21)
Trigliceride
Tocopherol
Mica
Tocopherol
Mica
trigliceridai
šitas tai vitaminas E, bet jis gali būti sintetinis ir nesistebėčiau
Mica tai mineralai
QUOTE(katutis @ 2009 10 10, 00:31)
trigliceridai
Mica tai mineralai
Mica tai mineralai
Apie vidinį trigliceridų poveikį aš irgi radau, bet manau išorėje jie tiesiog funkcionuoja kaip paprasčiausias riebalas, nes nepatenka nei į plazmą nei į kraują mano nuomone
E net ir sintetinis kaip suprantu žalos taip pat daug nedaro, tiesiog ir naudos neduoda - 50/50
O Mica
QUOTE(katutis @ 2009 10 09, 20:50)
žino, kuo tas jai baigsis - ta dėžė surys brangų mamos laiką ir jo neliks žaidimams
o iš kur tą galima sužinoti?
kaip gerai, kad dar neišmečiau etiketės Tai jeigu ant jos parašyta, kad 40 proc. yra lauro aliejaus, tai kur mano minėtoje sudėtyje yra laurų aliejus? Dar irgi parašyta, kad iš bio alyvuogių pirmo spaudimo ir Ecocert ženklas. Tai ką tada sertifikavo Ecocert?
kaip už muilo gabalėlį, tai nevertas Bet už malonumą prausiantis - vertas
o iš kur tą galima sužinoti?
kaip gerai, kad dar neišmečiau etiketės Tai jeigu ant jos parašyta, kad 40 proc. yra lauro aliejaus, tai kur mano minėtoje sudėtyje yra laurų aliejus? Dar irgi parašyta, kad iš bio alyvuogių pirmo spaudimo ir Ecocert ženklas. Tai ką tada sertifikavo Ecocert?
kaip už muilo gabalėlį, tai nevertas Bet už malonumą prausiantis - vertas
oi, cia tai gryna teisybe kas turi leliukus, zino, kaip greitai prie sitos dezes prabega laikas, atimdamas ta laika is maziuku. as todel periodiskai dingstu is SM reiktu dazniau..
niekaip nesuzinosi. nebent paklausi gamintojo
sutinku, kad neteisingai parasiau apie verte kai parasiau, pagalvojau, kad verte nustato vartotojas todel kiekvienam bus skirtinga. turejau omeny, kaina aukstoka pagal sudeti.
patyrinejau . raso ivairiausiai kad Aleppo muilas buna su 5-30% lauro aliejaus, kitur kad iki 20%... sakai, kad pas Tave 40%...
toliau vienur raso, kad tai lauro ektraktas, o kitur - kad aliejus..
radau viena etikete, tai ji ten vadina laurus nobilis. o Tu atrodo rasei, sodium laurel.
zodziu, nera tai aiskus dalykas, nes mazai naudojamas. ir i muila retai dedamas. bet as po tyrimo taip speju:
pagamintas muilas is salto spaudimo alyvuogiu aliejaus (jei jau toki gamintojas naudoja, tai butinai tai pabrezia aprasyme ) ir lauro aliejaus (reik tiketis, 40% ).
del to lauro aliejaus sudetyje, muilas tikrai idomus. gerai, kad ir alyvuogiu aliejus geras. zodziu, viskas su tuo muilu tikriausiai ok
gal tik kiek brangokas.. pas mus maciau po £4-5.
QUOTE(rutuk @ 2009 10 09, 21:00)
As visai nieko pries toki "muilo gaminimo" virusa pasigaut, trumpam Be to kadangi neesu azartiskas zmogus tai nemanau kad labai isitraukciau i ta veikla
Receptuko tai labai noreciau jei gali i az, jei gali tai ir viesai, gal dar kuria sugundysiu
Ir dar butu idomu suzinot kur tu sarmo (bazes) perki muilams Jau paziurejau kad noreciau kokiu dziovintu medetku ziedlapiu ar ko panasiai isidet
Dar nuomones norejau paklaust: kuris bazinis aliejus yra "lengviausias". Manes pazystami klausinejo koki bazini alieju galetu susipilt i purskiama buteliuka Man atrodo is lengvesniu migdolu aliejus? Kas dar?
Receptuko tai labai noreciau jei gali i az, jei gali tai ir viesai, gal dar kuria sugundysiu
Ir dar butu idomu suzinot kur tu sarmo (bazes) perki muilams Jau paziurejau kad noreciau kokiu dziovintu medetku ziedlapiu ar ko panasiai isidet
Dar nuomones norejau paklaust: kuris bazinis aliejus yra "lengviausias". Manes pazystami klausinejo koki bazini alieju galetu susipilt i purskiama buteliuka Man atrodo is lengvesniu migdolu aliejus? Kas dar?
paprasto recepto pvz:
kokoso a 300g
palmiu a 300g
alyvuogiu a 400g
distil vandens 380g
natrio sarmo 144g
as sarma perku uk, bet ji nesius i kitas salis. reiketu pirkti lt.
medetkos islieka geltonos muile, grazu bet man nepatinka tokios siuksles maudantis cia jau skonio reikalas. nieko daugiau jos muilui nepriduos, tik idomumo isvaizdai.
pirmoj vietoj, kaip ten bebutu, yra saugumas. pats procesas yra zalingas sveikatai (net garai, kuriuos ikvepi, jau nekalbant apie tai, aks butu jei natrio sarmas patektu ant kuno, ar i akis. esu skaicius apie istorija, kai praktiskai apako mazytis vaikas, mamai gaminant muila). rasau geltonai todel, kad liudna ir nemalonu, o ne todel kad nesvarbu.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 10, 00:43)
gal tik kiek brangokas.. pas mus maciau po £4-5.
labai įdomu skaityti
dėl šito sutinku 100 proc., bet kad daug kas Lietuvoje labai pabrangsta
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 10 10, 00:26)
Išvada: mano pieštukas ne naudingas, bet ir nekeliantis sveikatai pavojaus, tai gal visgi pasiliksiu jam ištikima
na bet ir drąsi Aš savo mylimiausių šešėlių dėl natūralumo atsisakiau ir nieko Suradau kitų mielų ir gražių
QUOTE(katutis @ 2009 10 10, 07:51)
labai įdomu skaityti
Papildyta:
na bet ir drąsi Aš savo mylimiausių šešėlių dėl natūralumo atsisakiau ir nieko Suradau kitų mielų ir gražių
Papildyta:
Katuti, bet tik tie du mineralai ir užkliuvo, visa kita svarbiausia, kad negrėsminga, o pamaitinti antakius ir blakstienas jau ir be pieštuko rasiu kuo
Dėkui už naudingą nuorodą
Beje mano šešėlių taip pat sudėtis domintų, bes dėžutės seniausiai išmestos Jaučiu pardėse reikia būtent tokius pat susirasti ir persirašyti sudėtį
QUOTE(Daddygirl @ 2009 10 10, 01:09)
paprasto recepto pvz:
kokoso a 300g
palmiu a 300g
alyvuogiu a 400g
distil vandens 380g
natrio sarmo 144g
medetkos islieka geltonos muile, grazu bet man nepatinka tokios siuksles maudantis cia jau skonio reikalas. nieko daugiau jos muilui nepriduos, tik idomumo isvaizdai.
pirmoj vietoj, kaip ten bebutu, yra saugumas. pats procesas yra zalingas sveikatai (net garai, kuriuos ikvepi, jau nekalbant apie tai, aks butu jei natrio sarmas patektu ant kuno, ar i akis. esu skaicius apie istorija, kai praktiskai apako mazytis vaikas, mamai gaminant muila). rasau geltonai todel, kad liudna ir nemalonu, o ne todel kad nesvarbu.
kokoso a 300g
palmiu a 300g
alyvuogiu a 400g
distil vandens 380g
natrio sarmo 144g
Aciu uz receptuka, reiks pabandyt.
As gyvenu UK tai man nebutu problemu su siuntimu ar pirkimu internetu
As buciau atsargi virdama muila