QUOTE(meda2006 @ 2010 09 09, 07:56)
1.aš nenorėjau epidūro, o jis man reikiamu momentu pasakė, kad jo nuomone man jo reikėtų..
Kai mano Medutė gimė aš nesupratau, kodėl ją padėjo tiesiais man ant krūtinės, nes aš visada įsivaizdavau, kad jai valys burnytę ir dar nežinia ką darys.....
Kai mano Medutė gimė aš nesupratau, kodėl ją padėjo tiesiais man ant krūtinės, nes aš visada įsivaizdavau, kad jai valys burnytę ir dar nežinia ką darys.....
1. o čia tai nepykit...nesuprantu, kaip daktaras, iš šono - ir dar vyras - t.y. niekad fiziologiškai nei dvasiškai nesuvokiantis gimdymo būsenos, nebent iš vadovėlių ir praktikos - gali nuspręst už gimdyvę, riek ar nereik. tai gal ligoninei tų 64lt už epidūrą reik??? nesąmonė,.geras gydytojas įsiklauso ir pasitiki gimdyve...ne vien vadovauja...
2. o čai tai pasakysiu - juk seniai, mamos, kurios domisi, žino kad dabar viskas kitaip - daroma, kas geriau vaikui, o ne personalui, svėrimas, plovimas palauks, džiaugiuos, pagaliau visi susiprotėjom, jog vaikui pirmom akimirkom turime suteikt-ir dar po jo gimimo, kuris jam taip pat SKAUSMINGAS - kuo mažiau streso. ir jis dedamas ant mamos. kuo greičiau. (jei viskas gerai jam, aišku.)