QUOTE(avietia @ 2010 08 26, 21:49)
gimdziau balandzio menesi, ir esu labai patenkinta kad pasirinkau KMUK, prieziura tikrai gera
emem mokama palata, kartu su vyru joje gyvenom tas tris dienas
tik rekomenduociau tartis su daktaru, nes vis gi cia kartais konvejeriu viskas vyksta, ir visi pirmiau bega ekstriniu gimdymu ziureti
na , siaip jei tarkim gimdymas be komplikaciju, tai ar taip ar taip beveik viska atliks akusere
nezinau, kadangi nesitariau, tai sunku ka ir pasakyt, jei tariesi tai net lengvu gimdymu daktaras viska daro?
Papildyta:
QUOTE(jurgitukas88 @ 2010 08 31, 16:45)
sveikos,norejau paklausti kas gimdet kmuk,koreikia atsivezt mamai ir vaikuciui?kiek rubeliu savo mazdaug reikturet?ar reik vaikuciui aliejuku,pudros?
Papildyta:
nes pvz 2 ligoninej tai ten viska reik veztis,iklotus ten didelius mazesnius
na, mes tai turejom namie aliejuko Hipp nusipirke, bet neatsivezem. Mano maziukui buvo tarp slaunu like to varskinio sluoksnio tai dakjtare rekomendavo Balmandoli, tai mes jau ligoninej pradejom ji naudot nes vyras nuleke nupirkt. Ir dabar mes ta Balmandoli naudojam i vonele, nes Hipp nors ir pigesnis, zymiai daugiau reikia ir naudoti kad vanduo suriebetu...
iklotus ir cia reikia veztis, jei nenori naudoti ligonines palu. Bet as tai buciau geriau palas naudojus, nes zymiai geriau oda kvepuoja, bet kad kadangi buvau prisipirkus iklotu ivairiu dydziu po gimdymo, tai teko sunaudot
ir tu palu daug ten yra, yra patiesaliukai ir leliuko pervistymui, ir palos leliukui sausinti, vien zo, neprapulsi jei nieko neturesi
beje, patarimas visoms mamytems - kai isleidines is ligonines, pasiruoskit sarasa klausimu apie vaikelio prieziura, nes tikrai geriau is anskto esminius klausimus paklaust nei veliau forumuose ne daktaru klausyti... arba skambineti savo seimos gydytojai... As pasidariau saraseli kas man neramu buvo, o toks nemazas gavosi, patikekit nemazas
naujagimiu daktare net nustebo
ir kad nepamirsciau, uzsirasiau daug ka