Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(spuuurga @ 2010 08 20, 21:03)
Gal galite pasakyti per kiek laiko i namus atsiuncia leliaus genetini tyrima? Mums pries isleidzinat namo paeme genetini tyrima ir kaip supratau, kad ta tyrima atsius i namus.

Man sakė, jei leliukas sveikas, tyrimas bus geras, tai rezultatų neatsiųs, o jei ras kokią bėdą, tik tada atsiųs rezultatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 21 rugpjūčio 2010 - 07:41
Vadinasi, atsakymo i namus geriau nesulaukti smile.gif

QUOTE(reburd @ 2010 08 21, 06:41)
Man sakė, jei leliukas sveikas, tyrimas bus geras, tai rezultatų neatsiųs, o jei ras kokią bėdą, tik tada atsiųs rezultatus.

Atsakyti
Pries 4 metus kai gimdziau KMUK i gimdykla leido pasiimti visa tase su daiktais is namu, o kaip situacija dabar? ar leidzia su daiktais ar reikia atskira tasyte maza tik su reikmenimis leliukui?

...ir ka reikia su savimi tureti? ar leliukus rengia su atsivestais rubeliais ar kliniku? kaip su kojinytem, kepurytem ir sauskelnem? g.gif

Atsakyti
Taip, atsakyma siuncia tik tuo atveju jei ka nors randa. Jei gerai pamenu, tai ta genetine liga vadinasi fenilketonurija ar kazkaip labai panasiai. Isvaziuojant namo mums sesute sake, kad tai labai reta liga, atseit Lietuvoje pagal statistika gimsta vienas naujagimis is 10 000 - 12 000, o per metus Lietuvoje gimsta apie 35 000 naujagimiu, tad tikimybe praktiskai lygi nuliui. Sake, atsakymo reikia laukti pora menesiu. Dar sake, kad ta liga galima nuspeti is "ne tokio, koks turi buti" slapimo kvapo. As pirmom savaitem vyra juokindavau vis pampersus uostydama :-) Atsakymo negavome ir viskas yra thumbup.gif
Atsakyti
Man leido nestis visa tase. Leliukui reikejo tureti 2 kepurytes ir kojinytes. Rubelius uzdejo kliniku, bet kita diena po gydytoju vizitacijos leido perrengti i savus rubelius.
Gimdymo palatoje reikejo tik savu tapkiu, o po gimdymo kelnaiciu ir paketu bei uzsidejau sava chalata.

QUOTE(LaVil @ 2010 08 21, 14:20)
Pries 4 metus kai gimdziau KMUK i gimdykla leido pasiimti visa tase su daiktais is namu, o kaip situacija dabar? ar leidzia su daiktais ar reikia atskira tasyte maza tik su reikmenimis leliukui?

...ir ka reikia su savimi tureti? ar leliukus rengia su atsivestais rubeliais ar kliniku? kaip su kojinytem, kepurytem ir sauskelnem?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(spuuurga @ 2010 08 21, 20:06)
Man leido nestis visa tase. Leliukui reikejo tureti 2 kepurytes ir kojinytes. Rubelius uzdejo kliniku, bet kita diena po gydytoju vizitacijos leido perrengti i savus rubelius.
Gimdymo palatoje reikejo tik savu tapkiu, o po gimdymo kelnaiciu ir paketu bei uzsidejau sava chalata.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2010 08 21, 16:20)

...ir ka reikia su savimi tureti? ar leliukus rengia su atsivestais rubeliais ar kliniku? kaip su kojinytem, kepurytem ir sauskelnem?  g.gif

mes visa atsivezta turta pasidejom gimdykloje spinteleje, o leliukui paklause sesute ar duosim rubelius, tai mano vyras kuitesi kuitesi po tase, nesugebejo rasti kur bodziukas o kur sliauztukai tai sesele neislauke ir kliniku aprenge smile.gif Bet reiskia jei nori, gali duoti savo rubiukus wub.gif
Atsakyti
Musu paprase tik kepurytes vienos, kai tik gime uzdejo, tada kai po 2 valandu atejo naujagimiu sesute, tai paprase kitos kepurytes (svarios) ir vilnoniu kojinyciu, o del rubeliu pasake, kad savus galesim uzdet kita diena po vizitacijos. As pagimdziau vakare, tai gal del to renge kliniku rubelius nakciai...

QUOTE(MisIndependent @ 2010 08 22, 15:43)
mes visa atsivezta turta pasidejom gimdykloje spinteleje, o leliukui paklause sesute ar duosim rubelius, tai mano vyras kuitesi kuitesi po tase, nesugebejo rasti kur bodziukas o kur sliauztukai tai sesele neislauke ir kliniku aprenge smile.gif Bet reiskia jei nori, gali duoti savo rubiukus  wub.gif

Atsakyti
Na mes visa tase nesemes i gimdykla, kai gime lelius ir jau reikejo rubeliu, paprase kad jau duotume, tai vyras iseme tase, o as dar guledama pasikuiciau ir isemiau kepuryte sliauztus ir kojinytes vilnones 4u.gif
Atsakyti
O sauskelnes gimusiam leliukui uzdeda ligonines ar reikia savo duoti?
Atsakyti
man atrodo daveme savo kartu su drabuzeliais
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2010 08 24, 13:52)
O sauskelnes gimusiam leliukui uzdeda ligonines ar reikia savo duoti?

sito gerio tai jau reikia tureti smile.gif) bet jei neturetum, manau uzdetu ligonines 4u.gif
Atsakyti