Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Žvaigždėja @ 2010 07 24, 18:29)
jei nepaslaptis kiek akušeriai davėt mirksiukas.gif aš irgi apsisprendus kmuk gimdyt tai renkuosi informaciją apie atlygius rolleyes.gif

as daviau 200, su gydytoju tariausi, jam atskirai
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif

prissiskaičiau info, tai uojei kiek smile.gif kol kas laukiuos, gimdymas numatytas 08.30 d. ir nuo pat pradžių apsisprendžiau gimdyt klinikose. Lankausi pas gin., kuri klinikose dirba ir esu susitarusi, jog ją išsikviesiu, kai man prasidės viskas. Tai va jai reikės pinigėlių duot žinoma, jei jau išpultų man gimdyt ne jos darbo laiku. blush2.gif žodžiu, kai jau turėsime savo angeliuką, pasidalinsiu ir aš visa info apie KMUK rolleyes.gif
Atsakyti
As savo maziuka irgi klinikose gimdziau, pries menesiuka 4u.gif buvau susitarusi su gydytoju, bet kai prasidejo gimdymas jis buvo Palangoje, taigi teko vaziuoti i priimamaji ir pas ka papulsiu net nezinojau.. deja gydytojas pasitaike nekoks.. man jis pasirode per daug atsiputes ir nekompetetingas.. labai gerai, kad akusere DALIA viska atpirko, ji labai sauni, man ji buvo kaip mama 4u.gif kai pasidare labai baisu gimdymo metu, paprasiau kad ji pasiliktu su manimi, nes jauciuosi nesaugiai (nors vyras buvo visa laika salia, aciu jam, bet tokiu momentu med.personalas man suteikia daugiau saugumo) ir ji pasiliko, sedejo su mumis, ziurejom tv, snekejo kasdienem temom su mano vyru ir pan., taigi jokio streso smile.gif
na o gyd. pavardes neatsimenu, nors labai noreciau jums parasyti, kad nepapultumet ant jo, na jis toks jaunas, apkunus, su keista barzdele. Ir dar nezinia ar gerai jis mane susiuvo, nes sunkiai gyja ir kazkaip ne kaip ta vietele atrodo g.gif
zodziu mergaites stiprybes gimdymuose, viskas bus gerai 4u.gif o svarbiausia, kad artimiausias zmogus tuo metu butu salia mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif laba diena mergytes..esu is Marijampoles labai noreciau gimdyti kaune klienikose..ar galetumete pasidalinti ziniomis ir mane paprotinti ar galima taip tiesiog uzejus gimdymui ten nuvykti ir gimdyti nes mano anyta kaune gyvena tai vaziuociau pries gimdyma pas ja ir laukciau ..labai noriu kaune gimdyti klinikose tik nezinau ar galima doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelykute @ 2010 07 27, 09:43)
4u.gif laba diena mergytes..esu is Marijampoles labai noreciau gimdyti kaune klienikose..ar galetumete pasidalinti ziniomis ir mane  paprotinti ar galima taip tiesiog uzejus gimdymui ten nuvykti  ir gimdyti nes mano anyta kaune gyvena tai vaziuociau pries gimdyma pas ja ir laukciau  ..labai noriu kaune gimdyti klinikose tik nezinau ar galima doh.gif  schmoll.gif

Tikrai galima mirksiukas.gif Aš irgi ne iš Kauno, o gimdžiau KMUK smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisliuke @ 2010 07 27, 11:30)
Tikrai galima mirksiukas.gif Aš irgi ne iš Kauno, o gimdžiau KMUK smile.gif

rolleyes.gif o taitenai tiesiog nuvaziuoji kai jau reikia gimdyti ir viskas ar is anksto reikia susitarti??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelykute @ 2010 07 27, 12:03)
rolleyes.gif o taitenai tiesiog nuvaziuoji kai jau reikia gimdyti ir viskas ar is anksto reikia  susitarti??? blush2.gif

...nuvažiuoji į priėmimą pasakai, kad gimdai ir viską tada pasako kaip ir kur bei kada elgtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pries gimdyma taip pat rinkome info apie ivairius gimdymo namus. Ne kiek nesigailiu, kad pasirinkom kauno klinikas. viskas ten ok. Buvom pasieme vienviete palata, kurioje nieko daugiau nebuvo, galejome joje gyventi visi trys, mama, tetis ir mazylis. Tai kainuoja extra, bet verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 07 27, 22:03)
Pries gimdyma taip pat rinkome info apie ivairius gimdymo namus. Ne kiek nesigailiu, kad pasirinkom kauno klinikas. viskas ten ok. Buvom pasieme vienviete palata, kurioje nieko daugiau nebuvo, galejome joje gyventi visi trys, mama, tetis ir mazylis. Tai kainuoja extra, bet verta smile.gif

Visiskai sutinku, klinikose gimdyti geriausiai ir prieziura ir technika thumbup.gif Tikrai verta!
Atsakyti
ir palata vienviete tikrai verta imti, nuo pirmuju akimirku galite buti visi kartu - seima 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Be galo dziausiuos kad apsisprendziau gimdyt KMUK , visko ko buvau blogo prisikaicius nepajutau ne laso, tiek gimdymas, prieziura, sesutes,leliuku daktares, akuseres ir net valytojos, visos buvo kaip uzsakytos smile.gif , tikrai nei vieno blogo zodzio.pinigeliu niekas nekaisiojo nei vienai.paskutine diena buciau davus bet pamainos greit keicias ir nesugaudysi jau kam ir beduot... todel tik akuserei ,kuri tikrai verta buvo atsidekojom! (nors labai nenorejo imt blink.gif )
tikrai verta pasiimt vienviete palata, siam dalykui nepataupykit!
TAI VA , KAM DAR LAUKIA SI SVENTE,LAIKYKITES ! SUNKU, BET GREIT PRAEINA smile.gif !
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2010 07 29, 14:29)
ir palata vienviete tikrai verta imti, nuo pirmuju akimirku galite buti visi kartu - seima  4u.gif  thumbup.gif

Man irgi tai labai svarbu thumbup.gif
Atsakyti