As ir noreciau pasidalinti savo gimdymo kmuk patirtimi
Pagulde mane pora dienu anksciau, kadangi buvo problemu su kraujo grupem mano ir maziuko
per tas pora dienu, jauciausi, kad gydytojai nieko nedavem....nei rupinosi, nei ka... tik atvykus apziurejo ir viskas. Po poros dienu gulejimo prasidejo man skausmai, nestiprus, gal visa diena skaudejo kas koki 15 min ir isskyros pasirode, vyrui atejusiam sakiau, kad jau siandien pagimdysiu, bet jis netikejo
Apie tai pasakiau ir sesutei, tai ji liepe stebeti kas kiek laiko.vakare vel passakiau, sako pasakysiu gyd ir apziures jus. Ateinu jau pas gyd (tokia jauna pasitaike ir veido israiska man visai nepatiko ir tai pasitvirtino...) sako: matau, kad sypsaisi dar, tai tikrai negimdai, nes kai tikrai gimdysi, nenoresi net kalbeti. tai as jai ir pasakiau: negimdziusi, nezinau to skausmo, tai nezinau ar cia jau prasidjo ar ne, o kitas dalykas, nera labai skaudziai, greitai praeina ir didelis tarpas. sulaukus dar velyvesnio vakaro, siek tiek labiau skaudejo, tai vel ejau pas sesute ir sakiau, tai ji vel sake pasakys gyd ir apziures. gal kokia 1-1.5 val nesulaukiau nieko, tik po tiek laiko uzrase tonusus, gyd vel apziurejo, tai pasake, kad jei jau neiskesiu, tai kels i gimdykla. apie 12 nakties, jau nebegalejau iskesti, tai atejo gyd, dar karteli apziurejo ir jau iskele i gimdykla. pasiklausiau dar jos ar galiu vyra jau kviestis, tai ji sako, kad greitai nepagimdysi, pirmas kartas, tai vyrui nebus ka veikti cia
bet as vis tiek issikvieciau
1 val buvau jau gimdykloj, viskas klostesi kuo puikiausiai, pakliuvau pas labai gera akusere (tik deje nezinau nei vardo, nei pavardes
bet planuoju kaazkaip susizinoti), kadangi nesitarem su jokia gyd, tai gydytoja budinti nebuvo net iejusi pro duris. paprasiau epidiuros, nes jau galvojau numirsiu
visa laikaiki gimdymo su akusere prakalbejom labai maloniai apie viska ir jau po 5.18 gime mums nuostabus sunus
tikrai nesigailiu, kad su niekuo nesitarem, sutaupem pinigeliu, tai dabar galim daugiau isleisti sunui
tik tiek, kad pirkom mes palata mokama, nes jei buciau neemusi, nezinau kaip buciau susitvarkiusi viena, o ir dusas ir tualetas vietoj, nereikia kazkur eiti...tikrai visoms patariu negaileti bent sitam pinigu, jei pasiimsit, tai tikrai nepasigailesit
tai va, sakiau dar nestumo metu, kad kmuk tikrai negimdysiu, bet dabar pakeiciau nuomone
man labai patiko ir jei gimdyciau, tai vel kmuk ir susirasciau ta pacia akusere ir tada jau jos prassyciau pagalbos