Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 06 26, 15:53)
Oro vonios yra super  thumbup.gif . Mes abi su palatos kaimyne pamaitindavom, patepdavom truputį tepaliuku jie jau labai skaudėdavo ir nuogom krūtinėm gulėjom. Lankytojų nebūdavo, super gijo. Net nakčiai atvirom dekoltem gulėdavom.

na taip, gera vedintis ypac, kai uzkaista, bet tepaliukas taip pat labai padejo. ir kompresiuka buvau pora kartu uzsidejus
Atsakyti
laba diena mamytes norejua paklausti kas gali rekemonduoti gera daktare pas ka galeciau kreiptis del cezario pjuvio planinio?ir kokios kainos butu 4u.gif
Atsakyti
man cesnaviciene thumbup.gif .
Papildyta:
o kiek duoti tiksliai jie nepasako savo nuoziura:)
Atsakyti
O as nesupratau vieno.... Kai man kaito, tino ir guzavosi krutys, ta Onute pasake, kad niekada jokiu budu nemasazuok. Nieko negalima masazuot blink.gif blink.gif Tai kaip cia yra? Vienom pati masazuoja, kitom liepia jokiu budu nemasazuot... g.gif g.gif g.gif g.gif Tai as ir kentejau.. doh.gif Man ir su maitinimu lb sunkiai sekesi pradzioj, stresas belekoks buvo, o kad normaliai paaiskintu nebuvo tokiu, viskas ant greicio...
Kas del nugrauzimu, tai as ir tepiau nuo pat pradziu ir jei "nevedindavau" krutu, tai visad su kompresais budavau, bet nieks man nepadejo, vistiek nugrauze ir kraujavo.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
Bet niekas neatmuse noro turet dar viena leliu biggrin.gif Ir tikrai gimdyciau dar kart Klinikose. Dabar kai jau zinau ko laukti ir ismokau maitint, viskas isvis turetu but liuks. Nes siaip man ten tikrai viskas normaliai... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
na as ir papasakosiu apie savo gimdyma klinikose tongue.gif gimdziau gruodzio 13d.,atvykau 00.30val i ligonine,buvau malenei priimta,akusere ateidavo vos ne kas 5min,teiraudavos ar viskas gerai,ar nieko netruksta,ar patogu,saremius vis matuodavo,malonei bendravo,paryciais keites pamaina,gavau taip pat labai malonia akusere,vardas Audrone,na ka neiskentus skausmu,kurie kartojos kas minute(nes leido skatinamuosius)paprasiau nuskausminamu,tai akusere pasiule 2variantus,linksminamuju duju,arba epidiura,as pasirinkau epidiura.. pasauke daktara(nzn kaip vadinas doh.gif ) ir jis be jokiu atkalbinejimu,be jokiu gincu man isdeste instruktaza,ir suleido epidiura(po to reikejo atpirkt,jeigu jie patys nusprendzia,kad tau jos reik,tada nereik atpirkinet,o jei pats paprasai turi atpirkti).. na ka,suleidus epidiura ir gimdymas pagreitejo,galejau ir nusnaust,nes visai be miego buvau ir lb issekus... bemiegant pajutau,kai man pilvo apacioj pradejo maust(kaip per saremius) pakvieciau akusere.o ji pasake,gimdymas prasidejo..uz 28min turejau savo angeliuka wub.gif po 1val.,nes gimdyviu daug buvo ir truko gimdyklu perkele mus i palata... daktare leido dziaugtis mazyliais,per daug nelandziojo,valytojos taip pat nebuvo ikyrios... po 2paru mus isleido namo,nes mazyliui ir man viskas buvo lb gerai...esu labai patenkinta klinikom thumbup.gif
dar ks liecia maitinima,akusere kai pasigimdziau man parode kaip reik maitint,kaip paduot,kad gerai paimtu.. palatoj po poros val atejo daktare kuri mokina del maitinimo,taip pat paaiskino thumbup.gif
ir nedaviau daktaram nei vieno lt,o prieziura superine soske.gif
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2010 07 01, 09:26)
na as ir papasakosiu apie savo gimdyma klinikose tongue.gif  gimdziau gruodzio 13d.,atvykau 00.30val i ligonine,buvau malenei priimta,akusere ateidavo vos ne kas 5min,teiraudavos ar viskas gerai,ar nieko netruksta,ar patogu,saremius vis matuodavo,malonei bendravo,paryciais keites pamaina,gavau taip pat labai malonia akusere,vardas Audrone,na ka neiskentus skausmu,kurie kartojos kas minute(nes leido skatinamuosius)paprasiau nuskausminamu,tai akusere pasiule 2variantus,linksminamuju duju,arba epidiura,as pasirinkau epidiura.. pasauke daktara(nzn kaip vadinas doh.gif ) ir jis be jokiu atkalbinejimu,be jokiu gincu man isdeste instruktaza,ir suleido epidiura(po to reikejo atpirkt,jeigu jie patys nusprendzia,kad tau jos reik,tada nereik atpirkinet,o jei pats paprasai turi atpirkti).. na ka,suleidus epidiura ir gimdymas pagreitejo,galejau ir nusnaust,nes visai be miego buvau ir lb issekus... bemiegant pajutau,kai man pilvo apacioj pradejo maust(kaip per saremius) pakvieciau akusere.o ji pasake,gimdymas prasidejo..uz 28min turejau savo angeliuka wub.gif  po 1val.,nes gimdyviu daug buvo ir truko gimdyklu perkele mus i palata... daktare leido dziaugtis mazyliais,per daug nelandziojo,valytojos taip pat nebuvo ikyrios... po 2paru mus isleido namo,nes mazyliui ir man viskas buvo lb gerai...esu labai patenkinta klinikom thumbup.gif
dar ks liecia maitinima,akusere kai pasigimdziau man parode kaip reik maitint,kaip paduot,kad gerai paimtu.. palatoj po poros val atejo daktare kuri mokina del maitinimo,taip pat paaiskino thumbup.gif
ir nedaviau daktaram nei vieno lt,o prieziura superine soske.gif

super, pasiskaitau tokius atsiliepimus ir ramiau darosi thumbup.gif as tik vieno bijau - kad kai atvyksiu gimdyt butu vietu... verysad.gif nors kazkaip nesureiksminu, ir vykciau greiciausiai i antraja ligonine 4u.gif
Atsakyti
o gal galite papasakoti kaip atrodo palatos,ar yra jose dušas ir wc ir ar reikia vežtis savo drabužėlius leliukui rengti ?
Atsakyti
QUOTE(PostFactum @ 2010 07 08, 23:07)
o gal galite papasakoti kaip atrodo palatos,ar yra jose dušas ir wc ir ar reikia vežtis savo drabužėlius leliukui rengti ?

...mokamose palatose viskas yra, o nemokamose tik kriauklės rolleyes.gif į gimdyklą reikia tik kojnyčių ir papmerso, o leliuką aprengia, o sekančiom dienom kaip nori arba rengi savo rūbeliais arba ligoninės duoda (bet reikia kiekvieną kartą prašinėt, kad atneštų blush2.gif ) beja, būtinai reikalauja apatinių siaustinukų (aš neturėjau tai siunčiau vyrą pirkti) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 07 09, 08:34)
...mokamose palatose viskas yra, o nemokamose tik kriauklės  rolleyes.gif  į gimdyklą reikia tik kojnyčių ir papmerso, o leliuką aprengia, o sekančiom dienom kaip nori arba rengi savo rūbeliais arba ligoninės duoda (bet reikia kiekvieną kartą prašinėt, kad atneštų  blush2.gif ) beja, būtinai reikalauja apatinių siaustinukų (aš neturėjau tai siunčiau vyrą pirkti)  ax.gif

musu mazyle is karto renge musu drabuzeliais. o vietoj siaustinuku maikyte galima det arba bodziuka. o jei ju neturi, tai ligonine duoda nuo iki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 07 09, 08:59)
musu mazyle is karto renge musu drabuzeliais. o vietoj siaustinuku maikyte galima det arba bodziuka. o jei ju neturi, tai ligonine duoda nuo iki mirksiukas.gif

...aš bodžius pradėjau dėti tik tada kaip bambikė visiškai sugijo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2010 07 09, 12:19)
...aš bodžius pradėjau dėti tik tada kaip bambikė visiškai sugijo  blush2.gif

mum irgi sake, kad bodzius deti tik tada kai bambute sugyja
Atsakyti
As ir noreciau pasidalinti savo gimdymo kmuk patirtimi smile.gif Pagulde mane pora dienu anksciau, kadangi buvo problemu su kraujo grupem mano ir maziuko verysad.gif per tas pora dienu, jauciausi, kad gydytojai nieko nedavem....nei rupinosi, nei ka... tik atvykus apziurejo ir viskas. Po poros dienu gulejimo prasidejo man skausmai, nestiprus, gal visa diena skaudejo kas koki 15 min ir isskyros pasirode, vyrui atejusiam sakiau, kad jau siandien pagimdysiu, bet jis netikejo biggrin.gif Apie tai pasakiau ir sesutei, tai ji liepe stebeti kas kiek laiko.vakare vel passakiau, sako pasakysiu gyd ir apziures jus. Ateinu jau pas gyd (tokia jauna pasitaike ir veido israiska man visai nepatiko ir tai pasitvirtino...) sako: matau, kad sypsaisi dar, tai tikrai negimdai, nes kai tikrai gimdysi, nenoresi net kalbeti. tai as jai ir pasakiau: negimdziusi, nezinau to skausmo, tai nezinau ar cia jau prasidjo ar ne, o kitas dalykas, nera labai skaudziai, greitai praeina ir didelis tarpas. sulaukus dar velyvesnio vakaro, siek tiek labiau skaudejo, tai vel ejau pas sesute ir sakiau, tai ji vel sake pasakys gyd ir apziures. gal kokia 1-1.5 val nesulaukiau nieko, tik po tiek laiko uzrase tonusus, gyd vel apziurejo, tai pasake, kad jei jau neiskesiu, tai kels i gimdykla. apie 12 nakties, jau nebegalejau iskesti, tai atejo gyd, dar karteli apziurejo ir jau iskele i gimdykla. pasiklausiau dar jos ar galiu vyra jau kviestis, tai ji sako, kad greitai nepagimdysi, pirmas kartas, tai vyrui nebus ka veikti cia biggrin.gif bet as vis tiek issikvieciau biggrin.gif 1 val buvau jau gimdykloj, viskas klostesi kuo puikiausiai, pakliuvau pas labai gera akusere (tik deje nezinau nei vardo, nei pavardes verysad.gif bet planuoju kaazkaip susizinoti), kadangi nesitarem su jokia gyd, tai gydytoja budinti nebuvo net iejusi pro duris. paprasiau epidiuros, nes jau galvojau numirsiu smile.gif visa laikaiki gimdymo su akusere prakalbejom labai maloniai apie viska ir jau po 5.18 gime mums nuostabus sunus thumbup.gif tikrai nesigailiu, kad su niekuo nesitarem, sutaupem pinigeliu, tai dabar galim daugiau isleisti sunui mirksiukas.gif tik tiek, kad pirkom mes palata mokama, nes jei buciau neemusi, nezinau kaip buciau susitvarkiusi viena, o ir dusas ir tualetas vietoj, nereikia kazkur eiti...tikrai visoms patariu negaileti bent sitam pinigu, jei pasiimsit, tai tikrai nepasigailesit thumbup.gif tai va, sakiau dar nestumo metu, kad kmuk tikrai negimdysiu, bet dabar pakeiciau nuomone smile.gif man labai patiko ir jei gimdyciau, tai vel kmuk ir susirasciau ta pacia akusere ir tada jau jos prassyciau pagalbos biggrin.gif
Atsakyti