Siaip klinikose dirba vienintelis vyras akuseris kuris priima gimdymus - Laimutis Lukosevicius - bet gal cia ne jis buvo
O klinikos vienos pirmuju gavo "palankios naujagimiams ligonines" varda- atitinka nustatytus kriterijus
http://www.pradzia.o...axonomy/term/42
QUOTE(MisIndependent @ 2010 06 08, 20:55)
o tai vis delto tam vyrui atsilyginot?
nea, nieko nedavem. mus kazkaip papiktino tas jo akivaizdus prasymas idet i kisene, nemanau, kad jis kazka tooookio padare. atsilyginom tik akuserei, kuri labai manim po gimdymo ypatingai rupinos, nes buvo siokiu tokiu komplikaciju. ir siaip tokia faina moteris, radus minute ateidavo pasipliurpt, tai norejos atsidekot. o siaip pries gimdyma buvau nusistacius visai niekam neduot, juk jie daro savo darba ir uz tai algas gauna...
tiesa, nepamenu to akuserio pavardes, toks vyriokas metuose, zilstelejusiais retokais plaukuciais
Sveikos Mamytės galbūt čia aš ir ne vietoje, bet noriu patarimo prieš 2 metus gimdžiau KMUK, per gimdyma mane prižiurejo nuostabi gydytoja, bet va aš nežinau jos pavardės gal galėtumete patarti, kaip ir iš kur man ja atkapstyti labai Jums ačiū
QUOTE(linuttea @ 2010 06 08, 22:43)
Sveikos Mamytės galbūt čia aš ir ne vietoje, bet noriu patarimo prieš 2 metus gimdžiau KMUK, per gimdyma mane prižiurejo nuostabi gydytoja, bet va aš nežinau jos pavardės gal galėtumete patarti, kaip ir iš kur man ja atkapstyti labai Jums ačiū
Laba KMUK turi savo internetinį puslapį, susirask nuorodą į Akušerijos- ginekologijos kliniką, nemažai foto ten, gal užtiksi, gali ieškoti ir ten, kur pacientų registracija internetu, berods dauguma gydytojų turi foto įsidėję. Sėkmės.
Norejau jusu paklausti, kazkur isgirdau ganda, kad vaziuojant y klinikas gimdyti, reikia butinai nusipirkti virksteles ta spaustuka? ar tai tiesa? nes norisi viska pasiruozti, ar gal zinote ko dar ten reikia pirkti?
prieš 2 metus, tai tkrai nereikėjo, bet ir dabar negirdėjau, kad reikia
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 09, 17:58)
Norejau jusu paklausti, kazkur isgirdau ganda, kad vaziuojant y klinikas gimdyti, reikia butinai nusipirkti virksteles ta spaustuka? ar tai tiesa? nes norisi viska pasiruozti, ar gal zinote ko dar ten reikia pirkti?
manau cia tik gandas, tikrai nereikejo. ir siaip as nieko neprikau, na tik kiek zinau epiduro rinkini jau lyg reikia pirkti, bet man jo nereikejo tai ir negaliu tiksliai pasakyt kaip ten del jo.
Tikrai nieko nereikėjo .
Esu labai labai labai patenkinta,kad gimdžiau KMUK .
Esu labai labai labai patenkinta,kad gimdžiau KMUK .
Labukas ruosiuosi gimdyti KMUK ir noriu paklausti kur reikia vaziuoti i ta priimamaji? Ten pro tuos vartus kur slagbaumas ties akuserija? Ar kazkur per aplink?
QUOTE(agneciuke @ 2010 06 09, 18:58)
tikrai pries tris savaites kai gimdziau, nieko ten nereikejo tureti, manau cia tik gandas
o del misinuku, tai pirma nakti, kai nebuvo dar pienuko pas mane, man sesute irgi atnese primaitint leliuka, bet nesake, kad cia slapta ar pan
Sveikos mergaites, as nestumo metu lankausi klinikose ir gimdyti ten ruosiuosi pas ta pati daktara pas kuri lankausi, bet kilo klausimas, ar reikia pries tai sutarti su gydytoju gimdymo kaina, ar tiesiiog kai pagimdai "atsilygini" o kiek akusere "kainuoja"?
Gimdziau KK ir likau labai patenkinta su niekuonesitariau, niekam nemokejau, bet akuse buvo superine, gimdymas buvo sunkus, bet likau personalu labai patenkinta. visi buvo malonus, demesingi, prieziura