Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(dyliukas @ 2010 04 23, 12:51)
Sveikutės, čia tik mano nuomone ir aš tik už gimdymą KMUK. Pamastykit mamytės pačios, daug kas renkasi Krikščioniškuosius, ar Mažylį, bet juk, niekam to nelinkiu, jeigu kas atsitiks jums, ar jūsų mažyliui, vistiek veš, ar į klinikas, ar į II-ą ligoninę (nors čia pakliūti nenorėčiau, girdėjau ne vieną blogą atsiliepimą), o juk kiekviena minutė svarbi. KMUK visgi turi geriausią įrangą Kaune.

...o aš kaip tik esu girdėjus labai daug gerų nuomonių apie II ligoninę, ir kitas, o apie KMUK kaip apie konvejerį, bet kadangi man GD tai rinktis negalima blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
as pries 7 savaites gimdziau KMUK ir likau labai patenkinta. Na gal isskyrus priimanciaja ir akusere, kuri buvo, kai atvaziavau. O siaip tai viskas super! thumbup.gif Kitu dvieju pamainu akuseres buvo labai malonios ir dalykiskos ir net siek tiek grieztokos, bet kai reikejo - padejo. Viska isaiskino, padejo pagimdyti ir netgi nugara patryne, kai labai labai skaudejo. biggrin.gif Aisku paskui tai akuserei siek tiek atsilyginau, bet cia kita sneka. blush2.gif
Atsakyti
as irgi tik uz KMUK! kaip tik siandien keliaujame ten, nes mano lelyte nenori pati ateiti i pasauli doh.gif teks krapstyti per prievarta... butinai parasysiu kaip sekesi. KMUK pasirinkau tik del to, kad manau cia ne tik puikus personalas (teko paguleti) ir gimdyklos, bet kaip kazkas jau rase, jei kazkas man atsitiks, pagalba bus vietoje... be to klinikose dirba daugiau naturalistai, o II ligoninej tai tik vaikeli ziuri, o mamas visas kiek girdejau sukarpo per pirmas gimdymo minutes ir tiek, o poto tavo komplikacijos - tavo bedos schmoll.gif
Atsakyti
Sekmes Jums, ir malonaus pasimatymo su mazule(u) 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi Jums linkiu didelės sėkmės ir, kad kuo greičiau ir lengviau viskas praeitų.
Atsakyti
QUOTE(saldutea @ 2010 04 26, 08:43)
as irgi tik uz KMUK! kaip tik siandien keliaujame ten, nes mano lelyte nenori pati ateiti i pasauli  doh.gif  teks krapstyti per prievarta... butinai parasysiu kaip sekesi. KMUK pasirinkau tik del to, kad manau cia ne tik puikus personalas (teko paguleti) ir gimdyklos, bet kaip kazkas jau rase, jei kazkas man atsitiks, pagalba bus vietoje... be to klinikose dirba daugiau naturalistai, o II ligoninej tai tik vaikeli ziuri, o mamas visas kiek girdejau sukarpo per pirmas gimdymo minutes ir tiek, o poto tavo komplikacijos - tavo bedos  schmoll.gif

Sekmingo ir lengvo gimdymo 4u.gif
Lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
na va, kaip ir zadejau rasau apie KMUK smile.gif nuo pirmos minutes iki paskutines likau visiskai viskuo patenkinta thumbup.gif net ir valytojos netrugde lotuliukas.gif ir svarbiausia niekam nedaviau nei cento... beja jie tikrai naturalistai, pirmadieni nuvaziavus dar neskatino, paziurejo, kad lelei viskas gerai, tai laukem ketvirtadienio, o ji pati pasibelbe treciadieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldutea @ 2010 05 01, 13:30)
na va, kaip ir zadejau rasau apie KMUK  smile.gif  nuo pirmos minutes iki paskutines likau visiskai viskuo patenkinta  thumbup.gif  net ir valytojos netrugde  lotuliukas.gif ir svarbiausia niekam nedaviau nei cento... beja jie tikrai naturalistai, pirmadieni nuvaziavus dar neskatino, paziurejo, kad lelei viskas gerai, tai laukem ketvirtadienio, o ji pati pasibelbe treciadieni  biggrin.gif

Sveikinu mamytę, linkiu, kad mažutė augtų sveika, tai svarbiausia 4u.gif Labai smagu, kad įspūdžiai tik geri thumbup.gif Aš rytoj važiuoju gultis į klinikas dėl gestacinio diabeto, gimdyti irgi reikės klinikose, tikiuosi ir man pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldutea @ 2010 05 01, 14:30)
na va, kaip ir zadejau rasau apie KMUK  smile.gif  nuo pirmos minutes iki paskutines likau visiskai viskuo patenkinta  thumbup.gif  net ir valytojos netrugde  lotuliukas.gif ir svarbiausia niekam nedaviau nei cento... beja jie tikrai naturalistai, pirmadieni nuvaziavus dar neskatino, paziurejo, kad lelei viskas gerai, tai laukem ketvirtadienio, o ji pati pasibelbe treciadieni  biggrin.gif

SVEIKINAM SVEIKINAM SVEIKINAM 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos o kaip del palatu mokamu klinikose? Kokios kainytes? g.gif As butinai noriu kad mb liktu su mumis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 05 02, 23:11)
Sveikinu mamytę, linkiu, kad mažutė augtų sveika, tai svarbiausia  4u.gif  Labai smagu, kad įspūdžiai tik geri  thumbup.gif  Aš rytoj važiuoju gultis į klinikas dėl gestacinio diabeto, gimdyti irgi reikės klinikose, tikiuosi ir man pasiseks  smile.gif

Aisku, kad viskas pasiseks, svarbiausia buti pozityviai nusiteikus 4u.gif Kuo toliau skatineju apie Kaune esancius gimdymo namu variantus, tuo labiau linkstu link KMUK nestuke.gif Na, laikelio dar turiu pakankamai, kad nusprestume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2010 05 03, 14:20)
Merginos o kaip  del palatu mokamu klinikose? Kokios kainytes?  g.gif  As butinai noriu kad mb liktu su mumis  blush2.gif

Aš irgi labai norėčiau gauti mokamą palatą, bet čia turbūt daugiau sėkmės reikalas smile.gif Jei tuo metu visos bus užimtos, tai teks pabūti paprastoj verysad.gif
Atsakyti