Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(reburd @ 2010 04 09, 19:25)
Aš irgi turėjau siuntimą, priėmė iš karto. Kol pildė dokumentus, atvyko kita mama, jai sakė,kad vietų nėra, bet atėjo gydytojas, su kuriuoji buvo susitarus, ir vieta atsirado  blush2.gif

Manau,kad ir be siuntimo turi priimti,nes man net daktare nedave g.gif
Atsakyti
O ar dar duoda tų palų į kelnaites blush2.gif (kai kraujoji po gimdymo)

Sunku gaut mokamą vienvietę palatą?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2010 04 09, 21:23)
O ar dar duoda tų palų į kelnaites  blush2.gif (kai kraujoji po gimdymo)

Sunku gaut mokamą vienvietę palatą?

Palu duoda,kiek tik reikia. O del palatos,kam kaip pasiseka,kazkas gauna iskart, o kai kuriems tenka laukti,kol atsilaisvina.Kai tik atvaziuojat,akuserei reikia pasakyti,kad noresit mokama palata,tada ji ten derina viska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 04 09, 21:13)
Manau,kad ir be siuntimo turi priimti,nes man net daktare nedave g.gif

Turi priimti jei yra vietos, nes viena palata visada laiko ekstra atvejams-sunkioms arba su komplikacijomis rimtomis pacientems.Jei jus atvaziuosite ir bus laisva tik ta viena vienintele palacike o nebusite jokia komplikuota tai teks vaziuoti i antraja ligonine arba kitus gimdymo namus ax.gif

O kai gimdyklu atsiranda po susitarimu su gydytoju tai viskas aisku kad ta vienintele buna panaudojama ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
nu cia tai absurdas, jei viduryje gimdymo dar nepriimtu, sakes, va cia tai stresas dabar:)
Atsakyti
QUOTE(migle11 @ 2010 04 10, 16:58)
nu cia tai absurdas, jei viduryje gimdymo dar nepriimtu, sakes, va cia tai stresas dabar:)

as ir dabar susimasciau ar visgi vaziuoti i klinikas,nes ten gali ir nepriimti 4u.gif
Atsakyti
Nu be reikalo susipergyvenot, juk jei atvaziuosite jau gimdancios tai juk nemes jus ant pievos kazka galvos, gal kuria siaip su ilgesniu procesu iskeltu laikinai ar operacineje kokioje priimtu gimdyma. O jeigu netures vietu ir busite dar su narmaliu laiko rezervu tai juk iki kitu gimdymo namu vos kelios minutes kelio automobiliu o jei savo neturesite tikrai greitaja gausite transportuotis 4u.gif Ir nemanau kad yra labai didele tikimybe kad butinai visos 7 palatos bus uzimtos ta diena, nes vsgi yra siokia tokia galimybe reguliuoti tuos procesus. Pavyzdziui tos kurios guli akuseriniame skyriuje ir pradeda saremiaut jos gali tai daryti ir savo palatoje akuseriniame juk gydytojai visada salia ir dideles tragedijos tame nera ir niekas neskuba ju kelti i gimdykla su pirmais skausmeliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 10, 17:37)
Nu be reikalo susipergyvenot, juk jei atvaziuosite jau gimdancios tai juk nemes jus ant pievos kazka galvos, gal kuria siaip su ilgesniu procesu iskeltu laikinai ar operacineje kokioje priimtu gimdyma. O jeigu netures vietu ir busite dar su narmaliu laiko rezervu tai juk iki kitu gimdymo namu vos kelios minutes kelio automobiliu o jei savo neturesite tikrai greitaja gausite transportuotis  4u.gif Ir nemanau kad yra labai didele tikimybe kad butinai visos 7 palatos bus uzimtos ta diena, nes vsgi yra siokia tokia galimybe reguliuoti tuos procesus. Pavyzdziui tos kurios guli akuseriniame skyriuje ir pradeda saremiaut jos gali tai daryti ir savo palatoje akuseriniame juk gydytojai visada salia ir dideles tragedijos tame nera ir niekas neskuba ju kelti i gimdykla su pirmais skausmeliais  mirksiukas.gif

Visiskai sutinku su nuomone, tiksliau faktais. Priimamasis yra priimamasis, bus pasirupinta. As esu is tu, kurios tiki, kad gydytojai net susirauke daro savo darba.
Mano pacios patirtis tik irode, kad Klinikose viskas atitinka auksciausius standartus, puikios gimdyklos, nuosirdus aptarnavimas. Ta diena kai gimdziau, isvaziuojant is gimdyklos pamaciau ant sienos uzrasyta sarasa vaiku, buvo gime jau 9 leliukai, ir akusere sake, kad gimdo dar trys. taigi gana greita kaina gimdanciu 4u.gif Sekmes visoms, kas abejoja siulau rinktis Klinikas.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 04 10, 14:33)
Turi priimti jei yra vietos, nes viena palata visada laiko ekstra atvejams-sunkioms arba su komplikacijomis rimtomis pacientems.Jei jus atvaziuosite ir bus laisva tik ta viena vienintele palacike o nebusite jokia komplikuota tai teks vaziuoti i antraja ligonine arba kitus gimdymo namus  ax.gif

o jei atvaziuoji ir nera vietos, bet man del diabeto butina gimdyti kmuk, tai ar tureciau kokia tai pirmenybe ar visgi isvytu i kitus gimdymo namus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2010 04 14, 21:10)
o jei atvaziuoji ir nera vietos, bet man del diabeto butina gimdyti kmuk, tai ar tureciau kokia tai pirmenybe ar visgi isvytu i kitus gimdymo namus? g.gif

Sveikos,
pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Buvo 1atvejis kai KMUK siuntė gimdyves kitur - tai 2008 vasarą, dalis akušerinio palatų buvo remontuojama, o per Jonines kaip tik tada gulėjau su komplikacijom, buvo didelė liūtis ir užliejo KMUK priimamąjį - tai . Dabar dėl to nepriėmimo - situacija realiai yra tokia - vistiek pasidomima kokiam stovyje yra gimdyvė - jeigu ji JAU gimdo - niekas jos niekur nesiunčia, bet pvz. naktį kai eismo nėra, artmiausia ligoninė nuo KMUK su gimdykla kokiu atstumu? 10 min? 15min? Tai nuvažiuoti tikrai spėsit. Aš vien priimamajam prasėdėjau apie 40 min. atvežė mane greitoji jau gerai su sąrėmiais, buvo gal 2 val. nakties, apsimiegojusi budinčioji pirmaiausiai išvijo iš to kabineto mano vyrą blink.gif , paskui gal 10 min. bandė nesėkmingai įjungti kompiuterį (kuriame beje - jau buvo visi mano duomenys, nes 1 mėn. prieš gimdymą gulėjau), tada išsitraukė paklodės dydžio lapus ir ėmė pamažu juos pildyti - turiu paminėti, kad kaip kantri lietuvė mužikė aš visą tą laiką kenčiau, bet anai buvo visai nei motais, net nepasiteiravo, kaip aš jaučiuosi, ko pasėkoje apie 3 val. techinikos pagalba budinčioji patikėjo, kad man tikrai sąrėmiai ir iškviestė akušerę, kuri mus nuvedė tiesiai į gimdyklą, tai pas mane gimdos kaklelis jau buvo atsidaręs 8 cm, vnž. už valandos pagimdžiau... tai pats gimdymas vyko labai sklandžiai, akušerės pamenu tik vardą - Audronė, bet ji tai superinė, labai jai dėkinga esu už viską, ir masažavo, ir man tai jos darbo išmanymą įrodo tai, kad mano dukrytė gimė tikrai didoka, virš 4 kg - o man nebuvo nei plyšimo, nei kokių kitų pogimdyminių nesklandumų, o šitas reikalas labai priklauso nuo akušerės.
Na pogimdyminės trys dienos nebuvo pačios maloniausios, nors ir gulėjom mokamoje palatoje, užkniso tos valytojos ir skalbinių rinkėjos, arba jos sutrikusio intelekto arba nežinau, eina šepečiais daužo nuo 7 ryto, duris tai toks vaizdas, kad atidaro ne rankom, o kojom, ir amžinai burba, tai lango negalima atidaryti, nes musių priskris, na vnž. žmogaus bukumui nėra ribų - elementaraus suvokimo, kad moteris po gimdymo ir kad yra naujagimis - atrodo ten nėra, na ir viena naujagimių seselė ten irgi gera prietranka man papuolė, šiaip tai mano čia antras vaikas buvo, bet jeigu būčiau su pirmu tai būčiau vissiška idiote pasijutus, aprengti nemoku, paimyi nemoku, pamaitinti nemoku, tik kai jau maloniai pasakiau, kad KAI MAN reikės - tai aš ją pasikviesiu, tai tada atstojo su savo priekabėm. Aišku negaliu nepaminėti - kitos gydytojos ir seselės tikrai nuostabios, bet kaip žinia, ir šaukštas deguto.... beje, tikrai nebuvau kažkokia aikštinga gimdyvė, nereikėjo, kad aplink mane šokinėtų, aš pati puikiausiai su viskuo susitvarkiau, tik ramybės, kurios man reikėjo labiausiai tai ten tikrai nebuvo... Todėl visoms besiruošiančioms gimdyti linkiu kantrybės, stiprybės , lengvo gimdymo ir geresnių prisiminimų mirksiukas.gif p.s. bet jau tualetai ten tai atskira tema, bet čia jau daugiau ne personalo, o klientų mentalitetą parodo - aš vien dėl šios priežasties rinkausi mokamą palatą doh.gif
Papildyta:
p.s. pamiršau paminėti, kad su siuntimu priima visas, tik siuntime turi būti nurodyta KMUK ir aišku priežastis. Su siuntimu priima visas ir normalus gydytojas tikrai išrašys jeigu Jums to reikia, pvz. mano širdies vožtuvų veikla yra sutrikusi - komplikacijų rizika, nors ir nedidelė, bet buvo - dėl to ir važiavau į KMUK (su siuntimu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneSena: 15 balandžio 2010 - 12:12
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 04 09, 18:52)
g.gif  o kodėl teks? g.gif  Jeigu turi siuntimą būtent į kmuk tai nemanau, kad gali nepriimti 4u.gif

Del antikuniu mirksiukas.gif Kolkas siuntima turiu tik konsultacijai,gimdymui gausiu geguzes 6 unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, čia tik mano nuomone ir aš tik už gimdymą KMUK. Pamastykit mamytės pačios, daug kas renkasi Krikščioniškuosius, ar Mažylį, bet juk, niekam to nelinkiu, jeigu kas atsitiks jums, ar jūsų mažyliui, vistiek veš, ar į klinikas, ar į II-ą ligoninę (nors čia pakliūti nenorėčiau, girdėjau ne vieną blogą atsiliepimą), o juk kiekviena minutė svarbi. KMUK visgi turi geriausią įrangą Kaune.
Atsakyti