Sveikos busimos mamos, turbut cia tik tokios daugumoje skaitote
). Na man teko gimdyti Kauno Klinikose. Viskas praejo idealiai - gimdziau su epiduru, man ji padare tobulai, todel visiskai nieko nejauciau, gulejau sau lovoj kaip karaliene ir su savo vyru snekejausi ramiausiai. Truputi nugasdino atejes gydytojas, sako, na ziuriu kaklelis nenori prasivert, reikes stabdyt turbut epidura ir leist skatinamuosius, jezau galvoju...prasideda
, bet po valandos atejo vel patikrinti ir isputes akis, sako oho nu tu jus greita
, jau 10 cm, galim gimdyt. O pries jam ateinant, anesteziologe (nuostabi moteris, aciu jai uz toki profesionalu darba, aisku ne uz aciu
), 100 lt i rankeles, na bet verta buvo), taigi anesteziologe pasilenke prie manes sako: as tau vaikeli padarysiu komfortiska gimdyma. nelabai as ten supratau, ka ji norejo pasakyt, tik veliau paaiskejo. Nes gimdziau visiskai be jokio skausmooo, visiskaii, tik jauciu kaip mano angeliuke slenka zemyn, bet joookio skausmo. Kiti dalykai, pirmiausiai, jeigu turit kazkiek tu pinigeliu pasitaupe, tai patariu imkit mokama palata- ta prasme vienviete, nes man teko gulet po gimdymo nemokamoj, nes nebebuvo mokamu, tai Jezus Marija, kaimynes vaikas is proto vede, maniske angeliuke tookia rami, o jos vaikutis baisingas reksnys, greiciau tik namo norejau. Ir siaip po gimdymo aptarnavimo lygis buvo labai prastas, gal del to, kad buvau nemokamoj palatoj, sako tose mokamose elgiasi kitaip, nes mano, kad babkiu daugiau gaus
)). Tai zodziu pats gimdymas buvo idealus, visi gydytojai labai geri, mandagus, puikus zmones, bet po gimdymo tai brrr, tos seseles susirauke, ko paklausi negausi, absoliuciai nieko neaiskino, nors mazyle pirmoji.