Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Del epiduro rinkinio man pats akuserinio vedejas uztikrino, kad nereikia pirkt isanksto, jeigu jo prireiks, tai jie turi tik paskui atpirkt reikes arba vyras gales iskart i vaistine nueiti.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 02 08, 09:40)
Iki 3-jų parų, 1-os paros kaina 100,00 , litais
Virš 3-jų parų, 1-os paros kaina 60,00, litais
kitos palatos dvivietės.

4u.gif
o kiek yra tu privaciu palatu?tik viena? blink.gif
Atsakyti
16 bet sansu papulti iskart kai reikia tikrai ne 100 proc o tiesiog laimes ar kysio dalykas. jei turi planiniu kokiu reikalu cp ar su skatinimu pirma laiko tai rasykis i eile pries savaite
Atsakyti
Ispudziai po gimdymo (nors jau jie senoki) buvo super gimdykloj... na o kai perkele i palata dviviete... tai blink.gif Per kelias valandas kiek buvau dvivietej palatoj pamaciau akivaizdu skirtuma... Cia sesutes prisikviesti sunku, ko klausi to negausi... O kai perkele i vienute, tai sesutes begalo rupestingos buvo ir po kelis kart uzbegdavo paklausti ar viskas gerai. Zodziu, labai daug priklauso nuo pacios sesutes kuri rupinasi jumis. Ir aisku musu paciu, ko mes reikalausim is ju. Nes ta diena kai mus isleidinejo namo tai kudikiu sesute buvo labai nemaloni... buvo ibego i palata... pasake, kad reikia gydytojai nuvesti kudiki, kad apziuretu... paeme vaika ir isvare as net nespejau aiktelt... parlekia atgal... sako viskas gerai... blink.gif normaliai galvoju... aiskintis santykiu nebuvo kada, greiciau jau pakavomes namo, nors buvom tik 2 paras.
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2010 02 05, 22:19)
Sveikos,

norejau paklaust, vis girdedavau kalbas, kad klinikose iauges stafilokokas, ar kas, ir atseit didele tikimybe uzsikrest leliukui doh.gif Bet is jusu kalbu, panasu, kad visi sveiki is KMUK isvaziavo, niekas nieko nepasigavo? g.gif

Kazkaip vien del to stafilokoko pradejau bijot kliniku doh.gif

Mes buvom pasigave stafilokoka. Na as gimdziau liepos men, ir mano vaikinas po skiepo pasigavo stafilokoka. Vos tik gimes gavo 6 dienas antibiotikus. 3 kartus per diena. Na buvo tikrai gaila leliuko, bet viskas susitvarke schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 02 11, 16:05)
16 bet sansu papulti iskart kai reikia tikrai ne 100 proc o tiesiog laimes ar kysio dalykas. jei turi planiniu kokiu reikalu cp ar su skatinimu pirma laiko tai  rasykis i eile pries savaite

Na bent jau as tai be jokiu problemu patekau i privacia palata. Na gal todel kad man dare cezari. Bet kai tik pagimdziau vyras paprase kad guldytu i vienviete palata ir viskas. Niekam jokiu kysiu nedavem tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida114: 12 vasario 2010 - 12:21
QUOTE(Ingrida114 @ 2010 02 12, 13:20)
Mes buvom pasigave stafilokoka. Na as gimdziau liepos men, ir mano vaikinas po skiepo pasigavo stafilokoka. Vos tik gimes gavo 6 dienas antibiotikus. 3 kartus per diena. Na buvo tikrai gaila leliuko, bet viskas susitvarke  schmoll.gif
Papildyta:
Na bent jau as tai be jokiu problemu patekau i privacia palata. Na gal todel kad man dare cezari. Bet kai tik pagimdziau vyras paprase kad guldytu i vienviete palata ir viskas. Niekam jokiu kysiu nedavem  tongue.gif

drinks_cheers.gif ir as be jokiu problemu patekau i privacia, gimdziau pati ir tai viduri gimdymo tik atsiminiau, sakau noresiu vienutes uzrase i eile, pagimdziau 3 nakties, ryte kai atsilaisvino tai mane pirma ir perkele
Atsakyti
Na cia priklauso turbut nuo to kiek gimdyviu tuo metu. Jei nedaug, tai koks jiems tikslas neduot, juk moki pinigus, tik va jei daug, tai speju, kad pirmenybe tom, kurios buvo susitare su gydytoja gimdymui, sios gave i kisene, labiau pasistenge saviske ikist, arba duodi kisi papildomai kam nors, kas ten atsakingas uz tai.. Zodziu, korupcija kaip visur biggrin.gif O tos VIP palatos tik antram aukste?
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 02 13, 12:38)
Na cia priklauso turbut nuo to kiek gimdyviu tuo metu. Jei nedaug, tai koks jiems tikslas neduot, juk moki pinigus, tik va jei daug, tai speju, kad pirmenybe tom, kurios buvo susitare su gydytoja gimdymui, sios gave i kisene, labiau pasistenge saviske ikist, arba duodi kisi papildomai kam nors, kas ten atsakingas uz tai.. Zodziu, korupcija kaip visur  biggrin.gif  O tos VIP palatos tik antram aukste?

Palatos yra antram ir treciam 4u.gif aukste
Atsakyti
O ka reikia pasiimti i KMUK gimdykla butent?? Ar tik vandenuko kokio? O ten visa kita duoda? Na palas ir pan.? g.gif

Ir po gimdymo ar duoda savo tuos naktinukus, ar jau reikia savo apsirengt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2010 02 13, 14:03)
O ka reikia pasiimti i KMUK gimdykla butent?? Ar tik vandenuko kokio? O ten visa kita duoda? Na palas ir pan.? g.gif

Ir po gimdymo ar duoda savo tuos naktinukus, ar jau reikia savo apsirengt? 4u.gif

Palų duos. O vanduo, rankšluostukas koks tai jau savo.

Po gimdymo savais švariais, sausais naktiniais persirengi.
Atsakyti
Nenorėčiau nei vienos nugąsdinti, bet per pastaruosius du metus Klinikose gimdė trys mano draugės. Viena iš jų dvynukus. Gimdė skirtingu metu, skirtingais metų laikais ir visų vaikučiai buvo užkrėsti stafilokoku verysad.gif
Nežinau sutapimas ar ne, bet 4 vaikučiai tai jau nemažai... Aš apie gimdymą Klinikose - tai jokiais būdais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 02 13, 15:24)
Nenorėčiau nei vienos nugąsdinti, bet per pastaruosius du metus Klinikose gimdė trys mano draugės. Viena iš jų dvynukus. Gimdė skirtingu metu, skirtingais metų laikais ir visų vaikučiai buvo užkrėsti stafilokoku  verysad.gif
Nežinau sutapimas ar ne, bet 4 vaikučiai tai jau nemažai... Aš apie gimdymą Klinikose - tai jokiais būdais  schmoll.gif

Stafilokokas tyliai tūno ne tik klinikose, o visose be išimties ligoninėse.
Atsakyti