Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(Renataa7 @ 2010 01 25, 11:13)
Sveikos visos smile.gif as taip pat po savaites vaziuosiu gimdyti i KMUK nestuke.gif . siaip viskas aisku mazdaug is pasakojimu, tik vienas dalykas vis dar neaiskus visai verysad.gif  ogi kaip su tom mokamom palatom? kokios tiksliai ten kainos? nes vienos mamytes sako kad kiekviena para po 100lt, kitos sako kad viena 100lt, dvi po 80lt, o visos trys po 60lt gaunasi. tai kaip cia is tikruju yra? kas tiksliai gali pasakyti? 4u.gif

Cia is KMUK tinklalapio:

Iki 3-jų parų, 1-os paros kaina 100,00 , litais
Virš 3-jų parų, 1-os paros kaina 60,00, litais

Vienvietė palata (pagerinta)
Atskiras WC ir dušas bei pagerintos buitinės sąlygos: šaldytuvas, TV, internetinio ryšio jungtis, minkštasuolis arba sudedamas miegamasis fotelis.Pacientui pageidaujant -mikrobangų krosnelė, šildytuvas, ventiliatorius, virdulys.

Generalinis direktorius J.Pundzius.

Atsakyti
aciu 4u.gif dabar jau zinosiu, tikiuosi bus laisvu tokiu palatu, bent vienai parai ar dviem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KazlieneR @ 2010 01 24, 21:57)
O tai jei ne paslaptis pas koki gydytoja tareisi? gal pas H. Stankeviciu?

ne, pas T.Birzieti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Singa222 @ 2010 01 25, 17:45)
ne, pas T.Birzieti.  thumbup.gif

labai gaila, kad amzai kam teko susidurti su Gydutoju H. Stankevicium. Nes is pazystamu tai labai geru atsiliepimu girdejau, bet va cia mamytes nelabai zino sio gydytojo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Singa222 @ 2010 01 25, 16:45)
ne, pas T.Birzieti.  thumbup.gif

O aš pas jį pagimdžiau praeitą ketvirtadienį. Nebuvau susitarusi, o pataikiau "ant jo". Tik jam nebuvo kas veikti su manimi, nes pagimdžiau per 5 min, o iš viso gimdymas nuo patekimo į gimdyklą, iki 2.gif gimimo užtruko tik pusvalandį. Visą darbą nudirbo akušerė.
Kadangi nėra kas veikti, nes mažylė tik valgo ir miega, parašysiu savo atsiliepimą apie Klinikas. Atvažiavau gimdyti į Klinikas nesitarusi, priėmime dirbo maloni pamaina, greit ir maloniai viską sutvarkė.
Akušerė, kuri priiminėjo gimdymą, buvo tikrai maloni, tik neįsidėmėjau nei vardo nei pavardės. Jauna, juodaplaukė, su akinukais tamsiais rėmeliais. Atsidėkojom jai 100 lt - simboliškai, net tikrai buvo rūpestinga.
Prašėm vienutės, bet kadangi gimdyvių bumas, tai gavau tik šeštadienį. Vienutėj viskas, ko reikia. Bet svarbiausiai ramybė, nes mano mažė tik valgo ir miega. Kol kas nesusidūriau nei su viena darbuotoja, kuri būtų bjauri. Skyriaus akušerės malonios, tiek trečiame, tiek antrame aukšte. Valytojos neįkyrios, naujagimių sesutės ir gydytojos irgi malonios. Maistas normalus, tik šiek tiek mažoka. Bet aš nesu išranki valgiui. ax.gif Pvz, mano palatos kaimynė, kol gulėjom kartu kelias dienas Klinikų maisto nevalgė, nes jai buvo neskanu.
Kol kas jokių priekaištų Klinikoms neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 01 25, 17:58)

Didizuasi sveikinimai 4u.gif

As net supavydejau tau, nes as po gimdymo vos nusipraust istaikydavau minute doh.gif, o tu jau ir nete randi minute pasedeti biggrin.gif mano mazius naktim nemiegojo (isviso 3 paras), o diena butu gerai miegojas, bet tada prasidedavo aptarnaujancio personalo, gydytoju, sesuciu kadrilis doh.gif tai galvojau, kad nuprotesiu blink.gif aisku personalas malonus, bet labai ikyrejo, kad jo tiek daug... o maistas man irgi buvo skanus, bet mazokai... tai kol nebuvau pagimdziusi eidavau i kavinuke privalgyti blush2.gif Siaip labai gerai, kad yra tos vienvietes palatos, nes be vyro pagalbos butu buve labai sunku... Atsiminimai is gimdymo klinikose patys geriausi, jei gimdyciau tai tik vel cia pat thumbup.gif
Atsakyti
Noriu pasisakyti apie kinikas ir aš, gimdžiau ten prieš kelias dienas ir likau labai labai patenkinta viskuo - personalu, palatomis, gimdykla, maistu. Mane per gimdymą prižiūrėjo akušerė Zita -nuostabi moteris, labai šaunios akušerės buvo, kai gulėjau po gimdymo, vis užeidavo, paklausdavo ar ko nereikia, ar viskas gerai. Gydytoja Gembeckienė- tikras profesionalas- per gimdymą labai padėjo- gimdėm greitai ir lengvai. Gimdykla jauki, nekelianti streso. Palatos patogios, tvarkingos (pradžioj buvau dvivietėje, po to gavau vienvietę, ten iš vis rojus smile.gif-labai ramu ir jauku būti su vyru ir vaikiuku) . Maistas man buvo labai skanus, toks naminis ir porcijos man buvo didokos. Žodžiu esu nustebinta klinikų ir jei reikėtų gimdyti dar kartą, tai tik tenais.
Atsakyti
Labas vakaras skaitineju sia tema ir pamaniau galeciau ir as savo atsiliepimus parasyti apie Kauno klinikas. Abu savo vaikucius ten gimdziau pirma netiketai, nors labai gerai kad gydytojai laiku susiprato is antros klinikines pervest i kmuk tai viskas baigesi gerai. O antra jau planuotai ir susitarus su gydytoja tarp kitko labai faina ir pirmop zvilgsnio gal rimta tokia atrodo bet siaip be galo miela nuosirdi ir gera kaip gydytoja. Tai va dare cezari buvo toks jega anesteziologas per operacija ir aplamai nuo pat pradziu labai pergyveno ir ziurejo mane taip kad demesiu nesiskundziu. Akuseres ir labai geros ir profesionalios svarbiausia kad demesingos, tokiu sunkiu metu. Zodziu jei kada turesiu trecia lialia tai tik klinikose ir pas ta gydytoja jei kam bus idomu kas ji parasykit. Zinoma kiekvienam savaip, sunku pasakyt kad butent cia ir pas toki ar kita gydytoja pacioms geriau zinot kas jums geriau ir naudingiau. smile.gif Sekmes
Atsakyti
Sveikos.Bent jau man tai pasiseke tikrai, kad nusprendziau gimdyti klinikose. Daktaras mano Gintautas Vladas buvo!! Tai superine ramybe skleide ir tikras profesionalas, o siaip anesteziologo neprireike,akusere irgi labai miela ir gerai masazavo per saremius, tai lengvai pati pagimdziau, vyras viska stebejo ir sypsojosi su daktaru kai man linksminamuju duju pakiso :0. o as sakau dar duokit!!!! tai dar kauke uzdejo -tik neijungta,hihihih... o as kad traukiu kad traukiu,, o tie zvengia ir manes schmoll.gif
Atsakyti
Gimdziau ir as Kauno klinikose pries beveik 7 menesiu, atsiliepimai kuo geriausi. Gyvenu provincijoj, nieko nesitariau, prasidejus saremiamas ankstu liepos 3 dienos ryta atvaziavau i KMUK. Priemime prieme is kart, supilde dokumentus, atnese naktinius, chalata, liepe rengtis pakviete sesele ir nuvede i gimdykla. Pauoliau i 7 apziurejo gydytoja buvo 7 ryto, 8 keitesi pamaina atejo kita gydytoja, pavardziu nzn, tik akuseres varda atsimenu Kristina. pagimdzia pati, leido vandenis, plysau ilgai siuvo, bet viskas buvo super atsiliepimai tik kuo geriausi pati net stebejausi kaip taip gali buti kad nei tariausi nei ka o taip sauniai prieme, gimdyciau dar karta ten. Vyras nedalyvavao gimdyme, bijojo smile.gif , lauke uz duru, bet jokiu uzgauliojimu ar tokiu populiariu fraziu kaip "pasidaryt pasidarei, tai ir pagimdyk ir t.t." negirdejau. tiesa po visko vyras dave vokeli akuserei.
Atsakyti
Teko po gimdymo guleti 10 dienu klinikose mokamoje palatoje. Moki tokius pinigus, net nesugeba atnesti tuoletinio popieriaus - maldauti reikia, siuksliu neisnesa - nieko gero negaliu pasakyti apie mokamas palatas klinikose. Daktarai susirauke, pikti, bijai ko paklausti, nes busi aprekta. Baisu.
Atsakyti
QUOTE(kigaite @ 2010 01 29, 19:15)
Teko po gimdymo guleti 10 dienu klinikose mokamoje palatoje. Moki tokius pinigus, net nesugeba atnesti tuoletinio popieriaus - maldauti reikia, siuksliu neisnesa - nieko gero negaliu pasakyti apie mokamas palatas klinikose. Daktarai susirauke, pikti, bijai ko paklausti, nes busi aprekta. Baisu.

na tikrai keista, nes tokiu atsiliepimu kaip tavo labai mazai... g.gif gal tikrai pataikei blogu kokiu laikotarpiu... net nezinau ka ir pasakyt, na pati kai isbandysiu vsika tada ir as pasakysiu kaip kas buvo. rolleyes.gif
Atsakyti