sveikos merginos, orejau asidalnti patirtimi KMUK.
Pagimdziau pries menesi, t.y. gimdymo data buvo numatyta pries pat sventes. ryte pradejo laseti vandenys ir nuvykau i KMUK gimdyviu priemima. As ne kauniete. nuvykus pasitiko sesute nepatenkinta ir rekianti, is kur jusu cia tiek daug ir kur gyvenat, sakau ne kaune. apreke ko cia atlekiau, sakiau, kad sveciavomes kaune ir nutiko kaip nutiko.tai dar gavau rekti, kad ne laiku sveciavomes ir kad pagal sveciu gyvenamaja vieta vaziuotume i antra ligonine. tik pasakiau, kad sutarta viskas, nurimo ir pasake, kad gal tas XX daktaras tave i namus vesis guldyti nes vietu nera. Buvo sekmadienis.galiausiai gausiai nubego vandenys ir ji aprimo. atejo is skyriaus akusere Regina, liuks moteriske. svelni ir jautri.Nuvede i gimdymo palata. saremiu nebuvo. atleke mano daktariukas is namu. zodziu prasoko jie prie manes visa diena, tai lasalines state su skatinamaisiais, tai siaip kaip jauciuosi irpan. Pasikeitus pamainai atejo kita akusere, net vardo nepamenu, bet dare kas priklauso, tik jau ne tkia maloni buvo. Apie daktariuka galiu pasakyti, kad super. Dar dare epidiura, tai tarpusavyje akusere ir daktaras kalbejosi, kad liuks papuole budinti anestiziologe, nes tipo kiti kai epidiura daro-nesuveikia. man tikrai liuks buvo.zodziu pagimdziau tik velai vakare. buvo komplikaciju, neatsidalijo placenta, tai operavo rankomis vel ijungus epidiura. na proceruda ne is maloniausiu. daktaras atsisveikino po vidurnakcio. Kadangi nebuvo skyriuje vietu, tai paliko mus nakvoti gimdymo palatoj. akusere tikrino musu miega kas valanda. vyrui buvo fotelis ir dar ten toks issideliojamas ciuzinukas. zodziu miegot imanoma. Dar slaugute tokia jauna ir faina buvo, tai isklausinejom kas ir kaip.zodziu skustis negalima. ryte ne kaip jauciausi tai vyras paprase akuseres , kad padetu sistvarkyti su vaiku, ji pervystyti, nes gimdykloj mums ji suvyste. Ryte jau atleke gydytojas pasiteirauti kaip jauciames. Apie pietus tik atsirado skyriuje laisvu vietu, tai pasiule mokama palata. netiketai, bet labai liuks. stebejosi skyriui, kad einu pati po operacijos. bet jauciausi gerai.prabuvom 4 paras. mane israse po 3paru, o dukrele po 4. Siaip patenkinta prieziura ir personalu. tikrai rupinosi, konsultavo. sesutes, slaugutes l.mielos.daktaras lankydavo kasdien.ir palatos daktare liuks. zodziu, jei gimdyciau dar karta, tai tik pas ta daktara ir KMUK