Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(jordan @ 2010 01 20, 09:44)
sveikutes,galvoju gimdyti pas Gintauta,na dar pas ji nebuvau.Bet as labai noreciau CP,bet gal kam teko susidurti ar jis ji darytu,jei tam nebutu butinybes ?  4u.gif

As ir pas ji zadu vaziuoti tartis, kadangi abu gimdymai man buvo CP tai ir trecias toks pats ax.gif , bet kiek teko girdeti tai jis labiau uz naturalu gimdyma mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va va ir as taip esu girdejus,todel ir manau,kad gali jis nenoret su manim prasidet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 01 20, 19:28)
tai va va ir as taip esu girdejus,todel ir manau,kad gali jis nenoret su manim prasidet  doh.gif

Kad ne, Gintautas nera labai jau naturalumosalininkas... Nors realiai jie ten visi siulo geriau paciai gimdyt. Bet va Birzietis, tai tikrai uz naturaluma. Ji jau sunku butu ikalbet CP jei nera butinybes smile.gif Sekmes, as manau susitarsit.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 01 21, 23:47)
Bet va Birzietis, tai tikrai uz naturaluma. Ji jau sunku butu ikalbet CP jei nera butinybes smile.gif

drinks_cheers.gif manau kad be sansu, pati bandziau ax.gif bet jis mane perkalbejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2010 01 16, 22:46)
Man labai rupi toks klausimukas, kadangi manes laukia planinis cezaris, man labai svarbu - ar duoda vaikeli i palata kai jau is operacines i palata parveza mamyte? ar duoda ji iskarto parvezus i palata pamaitinti ??? zinau kad po operacijos paciai labai sunku susitvarkyti su kudikeliu, bet jei tarkim vyras butu salia visa laika palatoj ir padetu ???
is anksto dekoju uz atsakymus ir patirties pasidalijima  4u.gif

As gimdziau liepos men klinikose ir man dare cezari. Po operacijos perveza i intensyvios prieziuros palata. Ten buni apie para laiko. Vaikeli atveza tik pamaitint. O siaip jo nebuna salia. Mane kai atveze i palata (na as buvau vienvietej palatoj, uz kuria teko moketis), vaikeli atveze uz kokio gero pusvalandzio ir paliko ji jau visam laikui ax.gif . Gerai kad vyras buvo salia, tai padejo blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, orejau asidalnti patirtimi KMUK.
Pagimdziau pries menesi, t.y. gimdymo data buvo numatyta pries pat sventes. ryte pradejo laseti vandenys ir nuvykau i KMUK gimdyviu priemima. As ne kauniete. nuvykus pasitiko sesute nepatenkinta ir rekianti, is kur jusu cia tiek daug ir kur gyvenat, sakau ne kaune. apreke ko cia atlekiau, sakiau, kad sveciavomes kaune ir nutiko kaip nutiko.tai dar gavau rekti, kad ne laiku sveciavomes ir kad pagal sveciu gyvenamaja vieta vaziuotume i antra ligonine. tik pasakiau, kad sutarta viskas, nurimo ir pasake, kad gal tas XX daktaras tave i namus vesis guldyti nes vietu nera. Buvo sekmadienis.galiausiai gausiai nubego vandenys ir ji aprimo. atejo is skyriaus akusere Regina, liuks moteriske. svelni ir jautri.Nuvede i gimdymo palata. saremiu nebuvo. atleke mano daktariukas is namu. zodziu prasoko jie prie manes visa diena, tai lasalines state su skatinamaisiais, tai siaip kaip jauciuosi irpan. Pasikeitus pamainai atejo kita akusere, net vardo nepamenu, bet dare kas priklauso, tik jau ne tkia maloni buvo. Apie daktariuka galiu pasakyti, kad super. Dar dare epidiura, tai tarpusavyje akusere ir daktaras kalbejosi, kad liuks papuole budinti anestiziologe, nes tipo kiti kai epidiura daro-nesuveikia. man tikrai liuks buvo.zodziu pagimdziau tik velai vakare. buvo komplikaciju, neatsidalijo placenta, tai operavo rankomis vel ijungus epidiura. na proceruda ne is maloniausiu. daktaras atsisveikino po vidurnakcio. Kadangi nebuvo skyriuje vietu, tai paliko mus nakvoti gimdymo palatoj. akusere tikrino musu miega kas valanda. vyrui buvo fotelis ir dar ten toks issideliojamas ciuzinukas. zodziu miegot imanoma. Dar slaugute tokia jauna ir faina buvo, tai isklausinejom kas ir kaip.zodziu skustis negalima. ryte ne kaip jauciausi tai vyras paprase akuseres , kad padetu sistvarkyti su vaiku, ji pervystyti, nes gimdykloj mums ji suvyste. Ryte jau atleke gydytojas pasiteirauti kaip jauciames. Apie pietus tik atsirado skyriuje laisvu vietu, tai pasiule mokama palata. netiketai, bet labai liuks. stebejosi skyriui, kad einu pati po operacijos. bet jauciausi gerai.prabuvom 4 paras. mane israse po 3paru, o dukrele po 4. Siaip patenkinta prieziura ir personalu. tikrai rupinosi, konsultavo. sesutes, slaugutes l.mielos.daktaras lankydavo kasdien.ir palatos daktare liuks. zodziu, jei gimdyciau dar karta, tai tik pas ta daktara ir KMUK smile.gif
Atsakyti
Nu su tuo epiduru klinikose tai tikrai kazkokiemitiniai dalykai dedasi. Kiek teko dometis jo paskirti tai jis reikalingas kad numalsinti visus skausmus iki 0 o tik paskutinius gimdymo saremius palikti minimalius kad stumimas butu savalaikis ir kontroliuojamas.
Vakar pati savo ausim girdejau kaip gimdyvei siule su 5 cm atsidariusiu kakleliu pasidaryti epidura tik laikina tam kad pailsetu iki pagrindiniu gimdymo skausmu, tai nelabai suprantu kam reik to epiduro jei normaliai neslopinamas skausmas g.gif , tipo viena dozike pailsek o paskui jau kaip pareis paskutiniai cm atsidarymo ir skausmai tai ir klyk kaip karve pilnu tempu, nieko neslopina papildomai g.gif , nepatinkaman taip unsure.gif , nes kai pirmagimdziau tai gavau per visa eiga net tris dozes vaistu o cia duoda tik viena poilsiui ir tiek... va kodel ir nesuveikia nes tiesiog pasibaigus dozikei kenti pilnu tempu pati gala, kuris beje yra fainiausias
Atsakyti
QUOTE(Singa222 @ 2010 01 23, 16:41)
sveikos merginos, orejau asidalnti patirtimi KMUK.
Pagimdziau pries menesi, t.y. gimdymo data buvo numatyta pries pat sventes. ryte pradejo laseti vandenys ir nuvykau i KMUK gimdyviu priemima. As ne kauniete. nuvykus pasitiko sesute nepatenkinta ir rekianti, is kur jusu cia tiek daug ir kur gyvenat, sakau ne kaune. apreke ko cia atlekiau, sakiau, kad sveciavomes kaune ir nutiko kaip nutiko.tai dar gavau rekti, kad ne laiku sveciavomes ir kad pagal sveciu gyvenamaja vieta vaziuotume i antra ligonine. tik pasakiau, kad sutarta viskas, nurimo ir pasake, kad gal tas XX daktaras tave i namus vesis guldyti nes vietu nera. Buvo sekmadienis.galiausiai gausiai nubego vandenys ir ji aprimo. atejo is skyriaus akusere Regina, liuks moteriske. svelni ir jautri.Nuvede i gimdymo palata. saremiu nebuvo. atleke mano daktariukas is namu. zodziu prasoko jie prie manes visa diena, tai lasalines state su skatinamaisiais, tai siaip kaip jauciuosi irpan. Pasikeitus pamainai atejo kita akusere, net vardo nepamenu, bet dare kas priklauso, tik jau ne tkia maloni buvo. Apie daktariuka galiu pasakyti, kad super. Dar dare epidiura, tai tarpusavyje akusere ir daktaras kalbejosi, kad liuks papuole budinti anestiziologe, nes tipo kiti kai epidiura daro-nesuveikia. man tikrai liuks buvo.zodziu pagimdziau tik velai vakare. buvo komplikaciju, neatsidalijo placenta, tai operavo rankomis vel ijungus epidiura. na proceruda ne is maloniausiu. daktaras atsisveikino po vidurnakcio. Kadangi nebuvo skyriuje vietu, tai paliko mus nakvoti gimdymo palatoj. akusere tikrino musu miega kas valanda. vyrui buvo fotelis ir dar ten toks issideliojamas ciuzinukas. zodziu miegot imanoma. Dar slaugute tokia jauna ir faina buvo, tai isklausinejom kas ir kaip.zodziu skustis negalima. ryte ne kaip jauciausi tai vyras paprase akuseres , kad padetu sistvarkyti su vaiku, ji pervystyti, nes gimdykloj mums ji suvyste. Ryte jau atleke gydytojas pasiteirauti kaip jauciames. Apie pietus tik atsirado skyriuje laisvu vietu, tai pasiule mokama palata. netiketai, bet labai liuks. stebejosi skyriui, kad einu pati po operacijos. bet jauciausi gerai.prabuvom 4 paras. mane israse po 3paru, o dukrele po 4. Siaip patenkinta prieziura ir personalu. tikrai rupinosi, konsultavo. sesutes, slaugutes l.mielos.daktaras lankydavo kasdien.ir palatos daktare liuks. zodziu, jei gimdyciau dar karta, tai tik pas ta daktara ir KMUK  smile.gif

O tai jei ne paslaptis pas koki gydytoja tareisi? gal pas H. Stankeviciu?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 24, 13:49)
Nu su tuo epiduru klinikose tai tikrai kazkokiemitiniai dalykai dedasi. Kiek teko dometis jo paskirti tai jis reikalingas kad numalsinti visus skausmus iki 0 o tik paskutinius gimdymo saremius palikti minimalius kad stumimas butu savalaikis ir kontroliuojamas.
Vakar pati savo ausim girdejau kaip gimdyvei siule su 5 cm atsidariusiu kakleliu pasidaryti epidura tik laikina tam kad pailsetu iki pagrindiniu gimdymo skausmu, tai nelabai suprantu kam reik to epiduro jei normaliai neslopinamas skausmas  g.gif , tipo viena dozike pailsek o paskui jau kaip pareis paskutiniai cm atsidarymo ir skausmai tai ir klyk kaip karve pilnu tempu, nieko neslopina papildomai  g.gif , nepatinkaman taip  unsure.gif , nes kai pirmagimdziau tai gavau per visa eiga net tris dozes vaistu o cia duoda tik viena poilsiui ir tiek... va kodel ir nesuveikia nes tiesiog pasibaigus dozikei kenti pilnu tempu pati gala, kuris beje yra fainiausias

nuskausminamieji ir yra tam kad neskaudetu kol atsidarineja kaklelis, o jau kai vyksta stumimas tu turi jausti, nes jei nejausi skausmo, tai nejausi ir sarmiu tai kaip tada zinosi kada reikia stumti?? man taip buvo per daug prileido nuskausminamuju, po to leido skatinamuju kad pradeciau jausti sarmius, nes atsidarymas 10cm o as gulejau issisiepus... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif as taip pat po savaites vaziuosiu gimdyti i KMUK nestuke.gif . siaip viskas aisku mazdaug is pasakojimu, tik vienas dalykas vis dar neaiskus visai verysad.gif ogi kaip su tom mokamom palatom? kokios tiksliai ten kainos? nes vienos mamytes sako kad kiekviena para po 100lt, kitos sako kad viena 100lt, dvi po 80lt, o visos trys po 60lt gaunasi. tai kaip cia is tikruju yra? kas tiksliai gali pasakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataa7 @ 2010 01 25, 11:13)
Sveikos visos smile.gif as taip pat po savaites vaziuosiu gimdyti i KMUK nestuke.gif . siaip viskas aisku mazdaug is pasakojimu, tik vienas dalykas vis dar neaiskus visai verysad.gif  ogi kaip su tom mokamom palatom? kokios tiksliai ten kainos? nes vienos mamytes sako kad kiekviena para po 100lt, kitos sako kad viena 100lt, dvi po 80lt, o visos trys po 60lt gaunasi. tai kaip cia is tikruju yra? kas tiksliai gali pasakyti? 4u.gif

pimos tys paros po 100 lt, po to visos kitos po 60 Lt. KMUK puslapyje yra palatu aprasymas ir kainininkas. O spalio menesi kai gimdziau as lygiai po tiek mokejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2010 01 25, 12:24)
pimos tys paros po 100 lt, po to visos kitos po 60 Lt. KMUK puslapyje yra palatu aprasymas ir kainininkas. O spalio menesi kai gimdziau as lygiai po tiek mokejau  4u.gif

drinks_cheers.gif Pati dabar esu Klinikose, mokamoje palatoje. Pirmos 3 paros po 100 lt, likusios paros po 60 lt.
Atsakyti