Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 11:19)
Ar tai reiškia, kad reikia numoti ranka į faktą, jog vyras pusę metų pašonėje dulkino kitą, o po to nusprendė palikti? Vienas dalykas yra klaida ar momentas, kitas dalykas yra planuotas ilgalaikis `nusikaltimas`.
O ir ne kiekvieną klaidą verta atleisti.

Kaip jau sakiau, viskas priklauso nuo poros santykiu, nuo to, kaip pats vyras vertina tai, kas ivyko, kiek pastangu jis deda zmonos pasitikejimui susigrazinti.
Net jei po to santykiai nebesiklosto, esu uz tai, kad verta pameginti.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 11:30)

Net jei po to santykiai nebesiklosto, esu uz tai, kad verta pameginti.

ar pati skaitai ka rasai? siulai uzsiimti sado mazo?
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 11:37)
ar pati skaitai ka rasai? siulai uzsiimti sado mazo?

Nemegstu tokio tono diskusijose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 11:54)
Nemegstu tokio tono diskusijose  schmoll.gif

ir as nemegstu, bet sakyti, kad "jei ir nesiklosto, vistiek verta pameginti" yra, dovanokit, visiska nesamone
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 12:14)
ir as nemegstu, bet sakyti, kad "jei ir nesiklosto, vistiek verta pameginti" yra, dovanokit, visiska nesamone

Taip, netiksliai issireiskiau. Norejau pasakyti: verta pameginti, net jei veliau paaiskeja, kad nieko neiseina. Issiskirti niekada nevelu.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 12:18)
Taip, netiksliai issireiskiau. Norejau pasakyti: verta pameginti, net jei veliau paaiskeja, kad nieko neiseina. Issiskirti niekada nevelu.

As tokios nuomones ir laikausi sios pozicijos.. tik labai sunku issilaikyt.
Atsakyti

o kam apgaudineti save, juk vyras pasake kad iseina ne tada, kai santykiai su meiluze atsalo, o paciame ju zydejime, reiskia jis apie ja pastoviai galvoja, ir esu 100 % isitikinusi, kad tie santykiai tesiasi, tik yra slepiamasi, nes, pasikartosiu, tai ne vienadienis nuotykis, tai rimciau
Atsakyti
Issiskirti niekada nevelu.

Taip dažniausiai šneka moterys, kurios linkę niekada neišsiskirti, kad ir kas benutiktų.

QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 12:20)
As tokios nuomones ir laikausi sios pozicijos.. tik labai sunku issilaikyt.

O aš, sakykit, ar praleidau, ar nepasisakėt - o dėl ko su pirmuoju vyru išsiskyrėt? Ir kurio iniciatyva?
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 12:27)
Taip dažniausiai šneka moterys, kurios linkę niekada neišsiskirti, kad ir kas benutiktų.
O aš, sakykit, ar praleidau, ar nepasisakėt - o dėl ko su pirmuoju vyru išsiskyrėt? Ir kurio iniciatyva?

Su pirmu issiskyrem mano iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 12:31)
Su pirmu issiskyrem mano iniciatyva.

neistikimybe ar alkoholis?
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 12:36)
neistikimybe ar alkoholis?

nei tas, nei tas.. Jauni buvom.
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 12:42)
nei tas, nei tas.. Jauni buvom.