Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 08:31)
Jūsų sprendimas, žinoma, bandyti, lipdyti ir žiūrėti, kas iš to išeis. Kuo nuoširdžiausiai - sėkmės ir stiprybės Jums.

Bėda tik ta, kad vyras, žinodamas, kad jo nepaliksit bet kokiu atveju [ką dabar jam ir įrodėt, kai jis jau atėjo su sprendimu palikti], jaučiasi laisvas ir nepriklausomas ir galintis daryti ką nori, eiti kur nori ir elgtis kaip tinkamas.

Nenoriu būti blogio pranašu, galbūt ir klystu, bet nemanot, kad aprimus visai situacijai jis vėl pasiduos į jos, ar kitos jos glėbį?

Taip, tokia mintis buvo. Bet savyje esu apsisprendus, kad tokiu atveju, tikrai viskas bus baigta. Siuo metu stengiuosi susitvarkyt savo gyvenima, susirast darba, tapt nuo jo nors kazkiek nepriklausoma. O jei tai pasikartotu, jis mano sprendima zino.... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Autodafe @ 2011 07 21, 08:36)
Tam kažko bandymui lipdyti reikia savigarbos stokos ir neryžtingumo. O pačią normaliausią išeitį bandot pateikti kaip kokią bailumo išraišką, o juk būtent tam "bėgimui" reikia stiprybės ir ryžto (bent jau šiuo atveju).

Galbut Jus is dalies teisi esat. Bet po to grauzciausi, kad nepabandziau bent jau...
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 08:38)
Taip, tokia mintis buvo. Bet savyje esu apsisprendus, kad tokiu atveju, tikrai viskas bus baigta. Siuo metu stengiuosi susitvarkyt savo gyvenima, susirast darba, tapt nuo jo nors kazkiek nepriklausoma. O jei tai pasikartotu, jis mano sprendima zino.... sad.gif
[

jis puikiai zino, kad karta atleidusi ir maldavusi neiseiti, jus ir vel ta pati darysite, deja..
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 08:41)
jis puikiai zino, kad karta atleidusi ir maldavusi neiseiti, jus ir vel ta pati darysite, deja..

nemanau, jis mane pazysta. Juolab, jis man antras vyras..
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 09:55)

kaip jums skamba - "brangusis neiseik, pagalvok ka darai, vaikas taip tave myli, maldauju... bet zinok, jei tai pasikartos, skiriames is karto"

man tai keistai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 21 liepos 2011 - 09:11
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 09:59)
kaip jums skamba - "brangusis neiseik, pagalvok ka darai, vaikas taip tave myli, maladauju... bet zinok, jei tai pasikartos, skiriames is karto"

man tai keistai

na, siek tiek ne taip buvo..
Atsakyti
Juokinga siulyti sprendimus ir receptus, nieko nezinant apie poros santykius, kartu praleistus metus, neistikimybes priezastis, ju jausmus. Tarsi didziausia isminties virsune butu tuojau pat isdraskyti seima. Tam daug proto nereikia schmoll.gif Taciau jeigu iki tol santykiai buvo geri, kvailiausia, ka galima padaryti, tai labai isdidziai padovanoti savo vyra meiluzei, net nepameginus islaikyti seimos. Visose seimose buna kriziu, bet jos iveikiamos, jei abu nori jas iveikti.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 10:05)
Juokinga siulyti sprendimus ir receptus, nieko nezinant apie poros santykius, kartu praleistus metus, neistikimybes priezastis, ju jausmus. Tarsi didziausia isminties virsune butu tuojau pat isdraskyti seima. Tam daug proto nereikia  schmoll.gif  Taciau jeigu iki tol santykiai buvo geri, kvailiausia, ka galima padaryti, tai labai isdidziai padovanoti savo vyra meiluzei, net nepameginus islaikyti seimos. Visose seimose buna kriziu, bet jos iveikiamos, jei abu nori jas iveikti.

cia ne siaip neistikimybe, kai netycia suzinai, cia atvejis, kai vyras pareina ir sako "viskas, as iseinu pas kita", o vyrui taip pasakyti tikrai nera lengva, tai rodo jo rimta sprendima
Papildyta:
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 10:04)
na, siek tiek ne taip buvo..

is jusu postu as susidariau toki vaizda
Atsakyti
Juokinga siulyti sprendimus ir receptus, nieko nezinant apie poros santykius, kartu praleistus metus, neistikimybes priezastis, ju jausmus. Tarsi didziausia isminties virsune butu tuojau pat isdraskyti seima. Tam daug proto nereikia  schmoll.gif  Taciau jeigu iki tol santykiai buvo geri, kvailiausia, ka galima padaryti, tai labai isdidziai padovanoti savo vyra meiluzei, net nepameginus islaikyti seimos. Visose seimose buna kriziu, bet jos iveikiamos, jei abu nori jas iveikti.

O man tai juokinga apeliuoti į `ilgai kartu prabuvom, buvo gerų dienų, kažkada buvom laimingi` ir dėl to atleisti tokį dalyką kaip neištikimybę.

Tuo labiau, kad čia ne tai, kad vyras prigėrė, mergiotė užsilipo, o jis neatsispyrė pagundai - čia jau buvo ilgas romanas, ir vyras jau buvo pasiryžęs išeiti.

Ir ką jūs sakot - tuojau pat išdraskyti šeimą? bigsmile.gif Ta šeima jau išdraskyta, o tai, kad du žmonės kartu gyvena viename bute ir pase vis dar švyti antspaudas `susituokę` - nereiškia nieko. Kokia čia šeima, jeigu meilės nebėra, o tik melas, apgaudinėjimas, kankinimasis, ašaros ir ir kiti `perliukai`.

Reikia išsiaiškinti neištikimybės priežastys? Na, prašau, pavardinkite man pateisinamas neištikimybės priežastis. Tikrai būtų labai įdomu sužinoti, nes kol kas nė viena priežastis man nesugeba pateisinti neištikimybės akto. Tuo labiau, ne aiškintis reikia, kodėl vyras nuėjo į kairę, o klausti, kodėl vyras, toks jau didelis ir stiprus padaras, vietoj to, kad sėstų su žmona ir šnekėtų apie šeimą ištikusią krizę, nueina lengviausiu keliu - paskui kitos sijoną?

Aš jau geriau neištikimą vyrą padovanosiu meilužei, nei mėginsiu išlaikyti šeimą, iš kurios jau ir taip nieko nebeliko, išskyrus gal tą balsą galvoje, kuris vis pagąsdina, jog tai gali vėl pasikartoti.
Atsakyti

Labai pritariu siam postui. Butent sia mintimi as vadovaujuosi. Sugriaut galima labai greit, tai uztrunka 5 min, bet bandymas kazka issaugoti yra sunkesnis kelias.. rolleyes.gif tik vat sudetingiaus su vidinem emocijos ir grauzatimi.. Tikiuosi, ateis laikas, kai galesiu kazkam protingai patart kaip elgtis ir isgyvent tokia krize...
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 07 21, 10:11)
cia ne siaip neistikimybe, kai netycia suzinai, cia atvejis, kai vyras pareina ir sako "viskas, as iseinu pas kita", o vyrui taip pasakyti tikrai nera lengva, tai rodo jo rimta sprendima
Papildyta:

is jusu postu as susidariau toki vaizda

Tiesiog tai rodo, kad vyras isimylejo. Po 7 metu santuokoje, po vaiko gimimo meile zmonai netenka astrumo, o greta besitrinanti drauge gali suzadinti jausmus. Taciau, kaip zinoma, isimylejimas ne visada perauga i meile, daznai isgaruoja, nublankus naujumo pojuciui ir pradejus svarstyti praktiskus klausimus. Matyt, drauge megino ji priversti issiskirti, o jis vis delto nenorejo. Kitaip kodel drauge, o ne vyras pranese zmonai apie ju santykius?
Jei tai butu meile, jokia pareiga vyro nesulaikytu. Jis duotu buvusiai seimai islaikyma ir manytu, kad pareiga atliko.
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 10:13)
O man tai juokinga apeliuoti į `ilgai kartu prabuvom, buvo gerų dienų, kažkada buvom laimingi` ir dėl to atleisti tokį dalyką kaip neištikimybę.

Tuo labiau, kad čia ne tai, kad vyras prigėrė, mergiotė užsilipo, o jis neatsispyrė pagundai - čia jau buvo ilgas romanas, ir vyras jau buvo pasiryžęs išeiti.

Ir ką jūs sakot - tuojau pat išdraskyti šeimą?  bigsmile.gif  Ta šeima jau išdraskyta, o tai, kad du žmonės kartu gyvena viename bute ir pase vis dar švyti antspaudas `susituokę` - nereiškia nieko. Kokia čia šeima, jeigu meilės nebėra, o tik melas, apgaudinėjimas, kankinimasis, ašaros ir ir kiti `perliukai`.

Reikia išsiaiškinti neištikimybės priežastys? Na, prašau, pavardinkite man pateisinamas neištikimybės priežastis. Tikrai būtų labai įdomu sužinoti, nes kol kas nė viena priežastis man nesugeba pateisinti neištikimybės akto. Tuo labiau, ne aiškintis reikia, kodėl vyras nuėjo į kairę, o klausti, kodėl vyras, toks jau didelis ir stiprus padaras, vietoj to, kad sėstų su žmona ir šnekėtų apie šeimą ištikusią krizę, nueina lengviausiu keliu - paskui kitos sijoną?

Aš jau geriau neištikimą vyrą padovanosiu meilužei, nei mėginsiu išlaikyti šeimą, iš kurios jau ir taip nieko nebeliko, išskyrus gal tą balsą galvoje, kuris vis pagąsdina, jog tai gali vėl pasikartoti.

Nu nežinau ir aš nei vienos pateisinamos priežasties neištikimybei g.gif
Netinka barščiai - sakyk.
Dėmesio trūksta - kalbėk . šeimoje reikia kalbėti, klausytis, girdėti. ne bėgti supratimo ieškoti kitų glėby.
Sako neįmanoma sudužusios puodynės be žymių suklijuoti. Ir aš taip manau.
O ir ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 09:55)

jei ne paslaptis kodel skyretes su pirmuoju? jei nenorite neatsakinekite, tiesiog pagalvojau, kad gal del to paties
Atsakyti