Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(suntea @ 2011 06 27, 19:24)
Hmmmm. Keista. O jūs nebijote ryt numirt? O šiandien? O ryt ryte neatsikelt iš patalo, arba kad nepasikels ir amžiną atilsį, jūsų artimas? O rankos, kojos nebijot nusilaužt? O apsiverst į griovį? O susirgt? Nebijot?
Nes bijoti to, kas neišvengiama, arba nuo tavęs nepriklauso, yra kvaila. Geriau priimt tai, kaip neišvengiamą dalyką ir vistiek džiaugtis esamu laiku. Dabartimi.

thumbup.gif va va
keistos tos baimės pas žmones
Atsakyti
QUOTE(Brunetė30 @ 2011 06 18, 11:47)
Cia autorei taikiau. O siaip, paklausykit, ka mpoterys turincios ilga gyvenimo patirti kalba, jokie vaikai, jokie gardus pietus nesulaikys vyro seimoje, jei gavo paragauti geresnes moters lovoje. Seksas valdo vyrus!

drinks_cheers.gif taip jau jie suredyti kad pamate grazsne ir dar jai dave lovoje tada amen seimai ir viskam ax.gif nu as pakolkas negaliu sakyt kad mano mane isdave bet kad neisduos niekada irgi negaliu sakyt nes nemanau kad jis nenoretu biggrin.gif bet pakolkas sake su manim jam lovoje labai gerai tai kitu tikrai nereikia bet gal tik sako ka cia gali zinot .....
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 06 28, 13:51)
drinks_cheers.gif  taip jau jie suredyti kad pamate grazsne ir dar jai dave lovoje tada amen  seimai ir viskam  ax.gif  nu as pakolkas negaliu sakyt kad mano mane isdave bet kad neisduos niekada irgi negaliu sakyt nes nemanau kad jis nenoretu  biggrin.gif  bet pakolkas sake su manim jam lovoje labai gerai tai kitu tikrai nereikia bet gal tik sako ka cia gali zinot .....

Jūsų profilyje trečiu vaiku įrašytas MB... Koks jausmas mylėtis su vaiku?
Atsakyti
drinks_cheers.gif  taip jau jie suredyti kad pamate grazsne ir dar jai dave lovoje tada amen  seimai ir viskam  ax.gif  nu as pakolkas negaliu sakyt kad mano mane isdave bet kad neisduos niekada irgi negaliu sakyt nes nemanau kad jis nenoretu  biggrin.gif  bet pakolkas sake su manim jam lovoje labai gerai tai kitu tikrai nereikia bet gal tik sako ka cia gali zinot .....

Jei nezinot, tai dar nereiskia, kad nieko nera turejes. Tiesiog nezinai ir sirdies neskauda smile.gif. Rasote, kai pamato grazesne ir jei jau dave, tai jau galas seimai. Kodel grazesnei, ne grozyje esme, o turbut tarpkojyje ir tame, kaip sugeba apsukti galva ir kiek lepsiai vyrai leidzia tai daryti. Pilna atveju, kai naujosios vedusiu vyru palydoves, nei is tolo neprilyksta zmonai, bet va sugeba atlikti savo darba ir tiek ir tik tos, kurios tai daro zino ta recepta biggrin.gif
Atsakyti
  bet pakolkas sake su manim jam lovoje labai gerai

laiko klausimas,tik laiko klausimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Visu pirma isirasau i isduotuju kluba.
Mano vyras mane isdave su geriausia drauge. Nezinau ar kas gali buti skaudziau, nes patiri dviguba isdavyste. Na to is jo niekada nesitikejau.. sad.gif Jie susitikinejo puse metu, po to ji atejo ir man pasake.. Nu vienu zodziu sokas, beprotiskas skausmas ir pan. Turime maza sunu..Jis buvo pasiryzes mus palikt del jos, ir net atejo mums tai pasakyt. Aisku, man buvo isterija ir pan. Tuo metu negalejau nei mastyt, nei suvokt nieko.. Uzjauciu visas, kurios ta pati patyre kaip ir as.. As ziauriai buvau nusizeminus, prasiau, kad susivoktu ka daro.. Siaip ne taip, jis liko su mumis.. Aisku, nepasakyciau, kad labai tryksta laime..
Siuo metu praejo pora men, kai jie nesusitikineja, bet niekaip negaliu atsikratyt praeities?.. man vis kyla klausimas kodel? ka jis man jaucia? ir pan.. Tiesiog gyvenu ir nykstu, negaliu susitvarkyti su savo emocijomis. Zinau, kad jam irgi sunku, bet tai zveriskai SKAUDA.... sad.gif Kaip pradet gyvent is naujo? kaip padaryt kad mane pamiltu? nieko labiau netrokstu, kaip darnios mylincios seimos....
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 20, 13:45)
Sveikos, mergaites!
Mano vyras mane isdave su geriausia drauge. Nezinau ar kas gali buti skaudziau, nes patiri dviguba isdavyste. Na to is jo niekada nesitikejau.. sad.gif Jie susitikinejo puse metu, po to ji atejo ir man pasake.. Nu vienu zodziu sokas, beprotiskas skausmas ir pan. Turime maza sunu..Jis buvo pasiryzes mus palikt del jos, ir net atejo mums tai pasakyt. Aisku, man buvo isterija ir pan. Tuo metu negalejau nei mastyt, nei suvokt nieko.. Uzjauciu visas, kurios ta pati patyre kaip ir as.. As ziauriai buvau nusizeminus, prasiau, kad susivoktu ka daro.. Siaip ne taip, jis liko su mumis.. Aisku, nepasakyciau, kad labai tryksta laime..
Siuo metu praejo pora men, kai jie nesusitikineja, bet niekaip negaliu atsikratyt praeities?.. man vis kyla klausimas kodel? ka jis man jaucia? ir pan.. Tiesiog gyvenu ir nykstu, negaliu susitvarkyti su savo emocijomis. Zinau, kad jam irgi sunku, bet tai zveriskai SKAUDA.... sad.gif Kaip pradet gyvent is naujo? kaip padaryt kad mane pamiltu? nieko labiau netrokstu, kaip darnios mylincios seimos....

tada suraskite kita, nesuterliota vyra. sis jums nuolat primins praeiti.
o ko jam sunku? kad fejos pasiilgsta?
beje, jus savo zeminimais palikote si vyra sau.. nu ir kad jis su jumis is gailescio - jums normalu? vistiek nesat jau pilnaverte pora, tai ko cia dabar... jus kritote jo akyse, vietoje dvieju laimingu zmoniu (jusu vyras ir jo pasija) turime tris nelaimingus - jus, jusu vyra ir jusu vaika.. kuris nuolat mato jusu nelaimingus veidus.. nu ir kam jums to vyro reikejo as niekaip nesuprantu... pinigai? gyvenamasis plotas? iprotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 20 liepos 2011 - 14:42
QUOTE(Maidenana @ 2011 07 20, 15:38)
tada suraskite kita, nesuterliota vyra. sis jums nuolat primins praeiti.
o ko jam sunku? kad fejos pasiilgsta?

Pasiilgsta..
Nu del kito vyro susiradimo, negali buti nei kalbos... Nebent jau visai nekaip butu, ta prasme, jei issiskirciau, kitu atveju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 20, 13:45)
Sveikos, mergaites!

Uzjauciu. Neistikmybe visada labai skausminga, bet kai dar ir drauge ipainiota schmoll.gif
Galiu pasakyti is patirties - musu santykiai po vyro neistikimybes normalizavosi mazdaug po 10 menesiu. Per ta laika kartais atrodydavo, kad viskas labai gerai, po to vel krisdavau i gilia duobe. Dabar jokiu itarimu nebeturiu, viskas tarsi pamirsta, bet zinau, kad niekas nebebus kaip anksciau.
Nezinau, kiek laiko isgyvenote kartu, kokie buvo jusu santykiai pries tai. Net jei seimoje viskas buna gerai, kartais vyrams apsisuka galva. Psichologai daug raso apie stiprias emocijas isimylejus, bet galite pasiguosti, kad tai laikina. Jeigu vyras liko su jumis, vadinasi, jus vertina ir vis delto myli, tik ta meile nebe tokia audringa, be rausvo sydo ant akiu.
Yra daug literaturos, padedancios isgyventi si sunku laikotarpi, susigaudyti, kas vyksta su jumis ir jusu vyru. As padariau viena isvada - vyro niekaip nepriversite jusu pamilti, bet galite ismokti pamilti save. O tada meile gali persiduoti ir vyrui biggrin.gif
Linkiu istvermes ir kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 20, 15:40)
Pasiilgsta..
Nu del kito vyro susiradimo, negali buti nei kalbos... Nebent jau visai nekaip butu, ta prasme, jei issiskirciau, kitu atveju  schmoll.gif

nu o koks jausmas sedeti kartui pries tv ir zinoti, kad jis svajoja sedeti ne su jumis? issiskirkit su siuo, susiraskit kita.. kam kankintis? jeigu jus nesizemintumete, jus jau seniausiai ir issiskirusi butumet, ir zaizdas uzlaizytumete ir gyventumete pilnaverti gyvenima... o cia... skuduro vietoje likote.. ir jam dar valgi gaminat.. fe.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 20, 15:41)
Uzjauciu. Neistikmybe visada labai skausminga, bet kai dar ir drauge ipainiota  schmoll.gif
Galiu pasakyti is patirties - musu santykiai po vyro neistikimybes normalizavosi mazdaug po 10 menesiu. Per ta laika kartais atrodydavo, kad viskas labai gerai, po to vel krisdavau i gilia duobe. Dabar jokiu itarimu nebeturiu, viskas tarsi pamirsta, bet zinau, kad niekas nebebus kaip anksciau.
Nezinau, kiek laiko isgyvenote kartu, kokie buvo jusu santykiai pries tai. Net jei seimoje viskas buna gerai, kartais vyrams apsisuka galva. Psichologai daug raso apie stiprias emocijas isimylejus, bet galite pasiguosti, kad tai laikina. Jeigu vyras liko su jumis, vadinasi, jus vertina ir vis delto myli, tik ta meile nebe tokia audringa, be rausvo sydo ant akiu.
Yra daug literaturos, padedancios isgyventi si sunku laikotarpi, susigaudyti, kas vyksta su jumis ir jusu vyru. As padariau viena isvada - vyro niekaip nepriversite jusu pamilti, bet galite ismokti pamilti save. O tada meile gali persiduoti ir vyrui  biggrin.gif
Linkiu istvermes ir kantrybes.

Aciu, matau rasote is gyvenimiskos patirties. Kartu 7 metai, pries tai net negalejau pagalvot, kad jis taip galetu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet girl @ 2011 06 30, 22:08)
Jei nezinot, tai dar nereiskia, kad nieko nera turejes. Tiesiog nezinai ir sirdies neskauda smile.gif. Rasote, kai pamato grazesne ir jei jau dave, tai jau galas seimai. Kodel grazesnei, ne grozyje esme, o turbut tarpkojyje ir tame, kaip sugeba apsukti galva ir kiek lepsiai vyrai leidzia tai daryti. Pilna atveju, kai naujosios vedusiu vyru palydoves, nei is tolo neprilyksta zmonai, bet va sugeba atlikti savo darba ir tiek ir tik tos, kurios tai daro  zino ta recepta biggrin.gif

Liuks thumbup.gif Kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Atsakyti