QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 20, 13:45)
Sveikos, mergaites!
Visu pirma isirasau i isduotuju kluba.
Siuo metu praejo pora men, kai jie nesusitikineja, bet niekaip negaliu atsikratyt praeities?.. man vis kyla klausimas kodel? ka jis man jaucia? ir pan.. Tiesiog gyvenu ir nykstu, negaliu susitvarkyti su savo emocijomis. Zinau, kad jam irgi sunku, bet tai zveriskai SKAUDA....

Kaip pradet gyvent is naujo? kaip padaryt kad mane pamiltu? nieko labiau netrokstu, kaip darnios mylincios seimos....
Uzjauciu. Neistikmybe visada labai skausminga, bet kai dar ir drauge ipainiota
Galiu pasakyti is patirties - musu santykiai po vyro neistikimybes normalizavosi mazdaug po 10 menesiu. Per ta laika kartais atrodydavo, kad viskas labai gerai, po to vel krisdavau i gilia duobe. Dabar jokiu itarimu nebeturiu, viskas tarsi pamirsta, bet zinau, kad niekas nebebus kaip anksciau.
Nezinau, kiek laiko isgyvenote kartu, kokie buvo jusu santykiai pries tai. Net jei seimoje viskas buna gerai, kartais vyrams apsisuka galva. Psichologai daug raso apie stiprias emocijas isimylejus, bet galite pasiguosti, kad tai laikina. Jeigu vyras liko su jumis, vadinasi, jus vertina ir vis delto myli, tik ta meile nebe tokia audringa, be rausvo sydo ant akiu.
Yra daug literaturos, padedancios isgyventi si sunku laikotarpi, susigaudyti, kas vyksta su jumis ir jusu vyru. As padariau viena isvada - vyro niekaip nepriversite jusu pamilti, bet galite ismokti pamilti save. O tada meile gali persiduoti ir vyrui
Linkiu istvermes ir kantrybes.