Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(Moonte @ 2011 06 19, 14:20)
Mano minetoji persona visai neuzsikasusi buityje, gyvena savo malonumui, jos vaidmuo vyro gyvenime reprezentacinis. O sirdziai jis ieskosi kitos moters, beje kuri jam pagimde vaika, nes zmona figura saugo. Pragmatiska, taip, bet toks gyvenimas  biggrin.gif
Papildyta:

Nesveika, iškreipta fasadinė santuoka ir kompensuojantys ryšiai už jos. Ir įtariu, visi trys šiame ryšyje nelaimingi.
Atsakyti
QUOTE(koobra @ 2011 06 19, 16:38)
,, Man patinka, tai patirti turinti matyt bus ta, kuri kapuose, nes ta kuri penkta desimti sulaukusi dar tikra pliuske  biggrin.gif "

lotuliukas.gif nei pliuškė, nei penkta dešimtis, oi kaip  vyrai seilę varvina, tik va savam prieš svetimas donžuaną labiau pavyksta vaidint, - tame ir cinkelis matyt, nes žmonai seniai jau visi bajeriukai žinomi ir nebežavi. o ir krizenti kaip 18  - likinei ir maivytis  nei šis nei tas...savo šeimą gerbiantis ir mylintis vyras tikrai ieškos būdų kaip rasti tarpusavyje kalbą ir susigražinti šilumą namuose, vietoj to, kad įsiversti pirmą pasitaikiusią mergą į lovą ir dar labiau griauti santykius. ir aplamai, diskututoti šioje temoje, manau turėtų tik tie, kas yra buvę tokioj situacijoj, nes savo kailiu neparagavęs, nesupras tų visų niuansų, o tuščiai diskutuoti, nėra prasmės,ir pagaliau, gal kuri iš daugelio patirčių ras išeitį ar patarimą savo situacijoje. mirksiukas.gif

JUms butina nusilauzti ranka, tam, kad suvoktumet, jog tai skauda?

Kita vertus esate tikra, kad jusu ir kito zmogaus patekusio i ta pacia situacija jausmai, isvados, pasekmes bus vienodos?

Nevisada reikia patirti savo kailiu, tam, jog suvoktum veiksmo esme.

Neveltui sakoma "Kvailys mokosi is savu klaidu (t.y. patirtu savo kailiu), o protingas is svetimu " mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 06 20, 13:49)
Nesveika, iškreipta fasadinė santuoka ir kompensuojantys ryšiai už jos. Ir įtariu, visi trys šiame ryšyje nelaimingi.

Sutinku su pirmaja posto dalimi. Kaip nekeista tokiu santuoku dideja. Parsiduoti kiek imanoma brangiau.

Antrajai jo daliai, teks papriestarauti, visi laimingi, nes turi ko nori.

Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2011 06 20, 11:20)
Čia paskaičius vienas kilo klausimas. Kodėl čia teigiama, kad meilužės pašėlusios lovoje, labai geros pašnekovės, protingos ir tt., o žmonos tai  buityje paskendusios frigidiškos kūdikius supuojančios moterytės  unsure.gif Jeigu savo ruoštų bandyčiau prisiminti savo bičiulių pasakojimus, tai mano nuomonė būtų tokia, kad dalis iš tų čia nuvertintų žmonų turbūt pačios yra meilužės, dalis tokios aktyvios, kad paskui užvedinėja temas apie tai, kad vyras nenori sexo kiek jos, o kita dalis tiesiog nusivylusios nes vyras nesugeba suteikti orgazmo, nėra išradingas lovoje, be fantazijos ir visiškai nepatenkina moters norų.
Visai gautųsi idomi išvada, kad vyrai eina pas meilužes tada, kai nebe sugeba patenkinti savo žmonos lovoje  biggrin.gif

Niekas cia nieko neteigia. Tiesiog zmones, nesvarbu vyrai, ar moterys, nelakstys is gero gyvenimo i kaire. Cia problema buna seimoje, ar paciame zmoguje, nes seima kokia ji yra neatitinka jo lukesciu, todel ji pradeda dairytis i sonus.

Ka zmogus turetu padaryti, ar tie jo veiksmai pateisinami cia jau kitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:01)
Tiesiog zmones, nesvarbu vyrai, ar moterys, nelakstys is gero gyvenimo i kaire.

Ar tikrai? g.gif Man atrodo, kad "šiais laikais" pakankamai tokių, kurie seksu (kairėj ar dešinėj) užsiiminėja ir tiesiog iš neturėjimo ką veikt.. Iš "per gero" gyvenimo kitaip tariant.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2011 06 20, 14:04)
Ar tikrai? g.gif Man atrodo, kad "šiais laikais" pakankamai tokių, kurie seksu (kairėj ar dešinėj) užsiiminėja ir tiesiog iš neturėjimo ką veikt..  Iš "per gero" gyvenimo kitaip tariant.

Arba per daug žmona nori kokybiško sexo, tai lekia vyras pas meilužę tiesiog kaip kažkas sakė, lovoje pasikalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2011 06 20, 14:04)
Ar tikrai? g.gif Man atrodo, kad "šiais laikais" pakankamai tokių, kurie seksu (kairėj ar dešinėj) užsiiminėja ir tiesiog iš neturėjimo ką veikt..  Iš "per gero" gyvenimo kitaip tariant.

Cia jau hedonizmo ideju itaka. Gaila, kad zmones tuokiasi iki galo neissiaiskine su partnieriai ju paziuras, vertybes.
Papildyta:
QUOTE(kavyte @ 2011 06 20, 14:18)
Arba per daug žmona nori kokybiško sexo, tai lekia vyras pas meilužę tiesiog kaip kažkas sakė, lovoje pasikalbėti  biggrin.gif

Aciu, bet buciau dekinga, kad man savuju isvadu nedetumete i burna.

Jei zmona tik aktyvi lovoje, o uz jos ribu nulis, ir visai nesistengia pakisti. Yra laaaaabai didele tikimybe, kad vyras jai bus neistikimas, arba budamas saziningu zmogumi, skirsis su ja ir ves tokia, kuri lovoje bus sauni, ir pakalbeti bus su ja apie ka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 birželio 2011 - 13:25
QUOTE(Moonte @ 2011 06 20, 14:24)
Cia jau hedonizmo ideju itaka. Gaila, kad zmones tuokiasi iki galo neissiaiskine su partnieriai ju paziuras, vertybes.
Papildyta:
Aciu, bet buciau dekinga, kad man savuju isvadu nedetumete i burna.

Jei zmona tik aktyvi lovoje, o uz jos ribu nulis, ir visai nesistengia pakisti. Yra laaaaabai didele tikimybe, kad vyras jai bus neistikimas, arba budamas saziningu zmogumi, skirsis su ja ir ves tokia, kuri lovoje bus sauni, ir pakalbeti bus su ja apie ka.

Jūs ne viena šiame forume, nereikia taip asmeniškai prisiimti sau.
Atsakyti
QUOTE(kavyte @ 2011 06 20, 14:26)
Jūs ne viena šiame forume, nereikia taip asmeniškai prisiimti sau.

Apie pokalbius su meiluzemis teigiau tik as, o as atsimenu ka rasau.
Atsakyti
as su tuo nesusiduriau, taciau tai didziausia mano baime.Skaitau svetima patrirti, svetima skausma ir nenoriu buti pesimiste, taciau ieskau atsakymu kaip elgtsi jeigu taip nutiktu...Manau, kad isverkti visa nuoskauda nepakaktu asaru.Manau, kad svarbiausia sugebeti 'deti' ant to kuris tave vercia jaustis pazeminta, palikta ir pamesta....Svarbiausia laiku susiimti ir neleisti sau per ilgai kenteti....Jeigu yra vaikelis, reikia skirti jam visa savo laika, visa save...svarbu tureti del ko stengtis... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 06 25, 16:45)
svarbu tureti del ko stengtis...  smile.gif

del saves
Atsakyti
as su tuo nesusiduriau, taciau tai didziausia mano baime.Skaitau svetima patrirti, svetima skausma ir nenoriu buti pesimiste, taciau ieskau atsakymu kaip elgtsi jeigu taip nutiktu...Manau, kad isverkti visa nuoskauda nepakaktu asaru.Manau, kad svarbiausia sugebeti 'deti' ant to kuris tave vercia jaustis pazeminta, palikta ir pamesta....Svarbiausia laiku susiimti ir neleisti sau per ilgai kenteti....Jeigu yra vaikelis, reikia skirti jam visa savo laika, visa save...svarbu tureti del ko stengtis...  smile.gif

nereikia is anksto bijoti ir nereikia planuoti kas bus jei bus, kiekviena situacija individuali, juk ne visos turi vaikeli, todel sutinku su marmeliade, kad reikia stengtis del saves pirmiausia
Atsakyti
QUOTE(severa @ 2011 06 27, 11:35)
nereikia is anksto bijoti ir nereikia planuoti kas bus jei bus, kiekviena situacija individuali, juk ne visos turi vaikeli, todel sutinku su marmeliade, kad reikia stengtis del saves pirmiausia

Kaip istverti vyro neistikimybe? Taip pat, kaip vyras ja istveria. biggrin.gif
Atsakyti
as su tuo nesusiduriau, taciau tai didziausia mano baime.

Hmmmm. Keista. O jūs nebijote ryt numirt? O šiandien? O ryt ryte neatsikelt iš patalo, arba kad nepasikels ir amžiną atilsį, jūsų artimas? O rankos, kojos nebijot nusilaužt? O apsiverst į griovį? O susirgt? Nebijot?
Nes bijoti to, kas neišvengiama, arba nuo tavęs nepriklauso, yra kvaila. Geriau priimt tai, kaip neišvengiamą dalyką ir vistiek džiaugtis esamu laiku. Dabartimi.
Atsakyti