Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

o kalė gali sūpuoti kūdikėlį savo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 17, 19:36)
Isvada, jums nepavyko gyvenime su vyrais. Uzuojauta.

Cia autorei taikiau. O siaip, paklausykit, ka mpoterys turincios ilga gyvenimo patirti kalba, jokie vaikai, jokie gardus pietus nesulaikys vyro seimoje, jei gavo paragauti geresnes moters lovoje. Seksas valdo vyrus!
Atsakyti
QUOTE(Brunetė30 @ 2011 06 18, 10:47)
Cia autorei taikiau. O siaip, paklausykit, ka mpoterys turincios ilga gyvenimo patirti kalba, jokie vaikai, jokie gardus pietus nesulaikys vyro seimoje, jei gavo paragauti geresnes moters lovoje. Seksas valdo vyrus!

Seksas valdo vyrus drinks_cheers.gif taigi zmonos juos irgi gali valdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetė30 @ 2011 06 18, 10:47)

Pasidare idomu kiek tai butu ilga gyvenimo patirtis?

As jums pasakysiu paslapti, siaip keista, nes budama idejine meiluze jus jos nezinote. Neretai buna, kad vyram svarbiau su meiluze pakalbeti, nei seksas. Na taip jie ir pasimyli, nes "meiluziu statusas" ipareigoja, bet ateina jis pas ja tik del pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 18, 21:58)

As jums pasakysiu paslapti, siaip keista, nes budama idejine meiluze jus jos nezinote. Neretai buna, kad vyram svarbiau su meiluze pakalbeti, nei seksas. Na taip jie ir pasimyli, nes "meiluziu statusas" ipareigoja, bet ateina jis pas ja tik del pokalbio.

ččia jau iš fantastikos srities man atrodo. smile.gif kūnas, ,kitas kūnas...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 18, 22:03)
ččia jau iš fantastikos srities man atrodo. smile.gif kūnas, ,kitas kūnas...

Pazistu vyra, jo zmona labai grazi, manau ir lovoje viskas tvarkoje, bet buka, nera su ja apie ka pakalbeti. Susirado meiluze vien del pokalbiu. "Ausys" ne ka maziau kotiruojasi.

Vyrai neretai meiluzese iesko to, ko pasigenda zmonoje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 18, 22:09)
Pazistu vyra, jo zmona labai grazi, manau ir lovoje viskas tvarkoje, bet buka, nera su ja apie ka pakalbeti. Susirado meiluze vien del pokalbiu. "Ausys" ne ka maziau kotiruojasi.

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 18, 20:58)

Ilga as ir vadinu ilga gyvenimo patirtis. Ne niolika ir ne trisdesimt ir ne penkiasdesimt wink.gif Jei busi paselusi lovoje, joks vyras nepabegs.
Jum gal ir atrodo grazi moteris buka,, bet visgi jos vyras nepalieka, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 06 18, 22:09)

Tas faktas nebūtinai parodo žmonos bukumo lygį. Tai tik parodo minėto vyro nusiteikimą nekslandumus išgaravus "meilės chemijai" (t.y. visokiems feniletilaminams, oksitocinams, dopaminams, endorfinams etc.) spręsti tokiu būdu, t.y. įpainiojant trečią asmenį, bėgant nuo vienų hormoninių "pasikylėjimų" prie kitų.

Kitas gal būtų nebėgęs ieškot meilužės, o savęs paklausęs - kuo žmona mane patraukė, kuo ji buvo man tinkama tada, kai vedžiau? Ar tos savybės visiškai dingo, ar jų tikslingai "nebematau"? Arba, jei žmona užsikasus buityje, kuo galima būtų jai pagelbėti, kad galėtų atrasti laiko sau - tobulėjimui, skaitymui, kursams kažkokiems etc.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 19 birželio 2011 - 08:12
QUOTE(flight @ 2011 06 19, 09:11)
Tas faktas nebūtinai parodo žmonos bukumo lygį. Tai tik parodo minėto vyro nusiteikimą nekslandumus išgaravus "meilės chemijai" (t.y. visokiems feniletilaminams, oksitocinams, dopaminams, endorfinams etc.) spręsti tokiu būdu, t.y. įpainiojant trečią asmenį, bėgant nuo vienų hormoninių "pasikylėjimų" prie kitų. 

Kitas gal būtų nebėgęs ieškot meilužės, o savęs paklausęs - kuo žmona mane patraukė, kuo ji buvo man tinkama tada, kai vedžiau? Ar tos savybės visiškai dingo, ar jų tikslingai "nebematau"? Arba, jei žmona užsikasus buityje, kuo galima būtų  jai pagelbėti, kad galėtų atrasti laiko sau - tobulėjimui, skaitymui, kursams kažkokiems etc.?

Mano minetoji persona visai neuzsikasusi buityje, gyvena savo malonumui, jos vaidmuo vyro gyvenime reprezentacinis. O sirdziai jis ieskosi kitos moters, beje kuri jam pagimde vaika, nes zmona figura saugo. Pragmatiska, taip, bet toks gyvenimas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunetė30 @ 2011 06 18, 23:55)
Ilga as ir vadinu ilga gyvenimo patirtis. Ne niolika ir ne trisdesimt ir ne penkiasdesimt wink.gif Jei busi paselusi lovoje, joks vyras nepabegs.
Jum gal ir atrodo grazi moteris buka,, bet visgi jos vyras nepalieka, ar ne?

Man patinka, tai patirti turinti matyt bus ta, kuri kapuose, nes ta kuri penkta desimti sulaukusi dar tikra pliuske biggrin.gif

Cia jusu isvados, man grozis ir protas nesusije dalykai. As tik konstatuoju realu fakta. Grazi, pavirsutiniska (nes savo gyvenima riboja vien pirkiniais, SPA centrais ir t.t.) moteris - aksesuaras, na malonu vyrui nueiti i priemima, kai kiti vyrai jam pavydi. Abu zmones tenkina savo tustybes, uz tai ir moka, vienas pinigus kitas gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 19 birželio 2011 - 13:27
,, Man patinka, tai patirti turinti matyt bus ta, kuri kapuose, nes ta kuri penkta desimti sulaukusi dar tikra pliuske biggrin.gif "

lotuliukas.gif nei pliuškė, nei penkta dešimtis, oi kaip vyrai seilę varvina, tik va savam prieš svetimas donžuaną labiau pavyksta vaidint, - tame ir cinkelis matyt, nes žmonai seniai jau visi bajeriukai žinomi ir nebežavi. o ir krizenti kaip 18 - likinei ir maivytis nei šis nei tas...savo šeimą gerbiantis ir mylintis vyras tikrai ieškos būdų kaip rasti tarpusavyje kalbą ir susigražinti šilumą namuose, vietoj to, kad įsiversti pirmą pasitaikiusią mergą į lovą ir dar labiau griauti santykius. ir aplamai, diskututoti šioje temoje, manau turėtų tik tie, kas yra buvę tokioj situacijoj, nes savo kailiu neparagavęs, nesupras tų visų niuansų, o tuščiai diskutuoti, nėra prasmės,ir pagaliau, gal kuri iš daugelio patirčių ras išeitį ar patarimą savo situacijoje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia paskaičius vienas kilo klausimas. Kodėl čia teigiama, kad meilužės pašėlusios lovoje, labai geros pašnekovės, protingos ir tt., o žmonos tai buityje paskendusios frigidiškos kūdikius supuojančios moterytės unsure.gif Jeigu savo ruoštų bandyčiau prisiminti savo bičiulių pasakojimus, tai mano nuomonė būtų tokia, kad dalis iš tų čia nuvertintų žmonų turbūt pačios yra meilužės, dalis tokios aktyvios, kad paskui užvedinėja temas apie tai, kad vyras nenori sexo kiek jos, o kita dalis tiesiog nusivylusios nes vyras nesugeba suteikti orgazmo, nėra išradingas lovoje, be fantazijos ir visiškai nepatenkina moters norų.
Visai gautųsi idomi išvada, kad vyrai eina pas meilužes tada, kai nebe sugeba patenkinti savo žmonos lovoje biggrin.gif
Atsakyti