Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiai, kailiniai, "dublionkės"

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 04 16, 09:45)
kaip geriau reikia supakuoti  smile.gif kepure kad iki kitos ziemos viskas butu OK, kad kailis liktum baltas ir ne suvalgytas ax.gif

Kokia tai kepurė?
Kodėl jos kailis galėtų nelikt baltas? g.gif
Kas ką ruošiasi suvalgyt? biggrin.gif
Atsakyti
kepure is baltos lapes, tai nezinau kaip reikia laikyti iki ziemos ax.gif .A suvalgyti...gal kandys ?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Norėčiau Jūsų patarimo: kaip išvalyti natūralaus kailio kailinius namuose? Kažkas patarė, kad skalbčiau blink.gif , bet kas gali iš jų likti g.gif Taip pat reikėtų valyti ir "dublionkę" ax.gif Dėkoju už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Aš visus rūbus taip pat ir kailinius, bei vyro dublionke valau Delicato valykloje. Jie yra Kaune keliose vietose ir Marijampoleje. O dar šį mėnesį 20 % nuolaida kailinų valymui thumbup.gif
http://www.delicato....ailiniu-valymui

Rekomenduoju wub.gif

Atsakyti
Man irgi aktualu zomšinės striukės valymas, bet brangokai gaunasi, apie 100Lt, ir garantijos neduoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 12 11, 18:04)
Man irgi aktualu zomšinės striukės valymas, bet brangokai gaunasi, apie 100Lt, ir garantijos neduoda ax.gif

Aš taip pat norėčiau valyti namų sąlygomis ax.gif
Atsakyti
Sakykit, ar galima skalbt dirbtinio kailio kailinukus? Ant jų parašyta, kad lyg ir galima, bet bijau sugadint.. blush2.gif
Atsakyti
Manau, galimas tik cheminis valymas..o ten jau atsirinks, kas tinka, kas ne...Mini testus pasidaro, jei nežino, bet pati nerizikuočiau namie skalbt tokius daiktus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 27 gruodžio 2010 - 21:22
As gavau perspejima tipo uz reklamavimasi apie kailius ,mielai galeciau patarti,bet kadangi gavosi patarimai ir nurodimai kur galetu moterys kreiptis del tokiu klausimu daugiau cia nieko nepatarsiu tik perspesiu nesugadinkite kailiu fantazuodamos kaip valyti ir laikyti gaminius is kailio.
Atsakyti
QUOTE(Kasmyre @ 2011 03 11, 15:34)
As gavau perspejima tipo uz reklamavimasi apie kailius ,mielai galeciau patarti,bet kadangi gavosi patarimai ir nurodimai kur galetu moterys kreiptis del tokiu klausimu daugiau cia nieko nepatarsiu tik perspesiu nesugadinkite kailiu fantazuodamos kaip valyti ir laikyti gaminius is kailio.

Tikriausiai reklamavote valyklas,nes už patarimus perspėjimų neduoda rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKI,
na manau kailinius valyt reikia mokėt ir geriau lai tai daro profesionalai. aš nusipirkau kailinukus lietuvos firmos ir ji jiems suteikia nemokama valymą, tai man tokia beda neiškilo smile.gif
Atsakyti
ir as klausiu patarimo smile.gif turiu kailinukus, atrodo nutrijos kailio, bet kailis atrodo na toks kaip ir issausejes. Kazin galiu kuo nors tuos kailinukus pagrazinti?
Atsakyti