Sveiki Norėčiau Jūsų patarimo: kaip išvalyti natūralaus kailio kailinius namuose? Kažkas patarė, kad skalbčiau , bet kas gali iš jų likti Taip pat reikėtų valyti ir "dublionkę" Dėkoju už patarimus
Aš visus rūbus taip pat ir kailinius, bei vyro dublionke valau Delicato valykloje. Jie yra Kaune keliose vietose ir Marijampoleje. O dar šį mėnesį 20 % nuolaida kailinų valymui http://www.delicato....ailiniu-valymui
Manau, galimas tik cheminis valymas..o ten jau atsirinks, kas tinka, kas ne...Mini testus pasidaro, jei nežino, bet pati nerizikuočiau namie skalbt tokius daiktus..
As gavau perspejima tipo uz reklamavimasi apie kailius ,mielai galeciau patarti,bet kadangi gavosi patarimai ir nurodimai kur galetu moterys kreiptis del tokiu klausimu daugiau cia nieko nepatarsiu tik perspesiu nesugadinkite kailiu fantazuodamos kaip valyti ir laikyti gaminius is kailio.
As gavau perspejima tipo uz reklamavimasi apie kailius ,mielai galeciau patarti,bet kadangi gavosi patarimai ir nurodimai kur galetu moterys kreiptis del tokiu klausimu daugiau cia nieko nepatarsiu tik perspesiu nesugadinkite kailiu fantazuodamos kaip valyti ir laikyti gaminius is kailio.
SVEIKI, na manau kailinius valyt reikia mokėt ir geriau lai tai daro profesionalai. aš nusipirkau kailinukus lietuvos firmos ir ji jiems suteikia nemokama valymą, tai man tokia beda neiškilo
ir as klausiu patarimo turiu kailinukus, atrodo nutrijos kailio, bet kailis atrodo na toks kaip ir issausejes. Kazin galiu kuo nors tuos kailinukus pagrazinti?