Sveikos mamytės, turiu tokią problemą: prieš pusmetį pirkom šiaurės elnio kailį. Naudojam kaip kilimą. Pusę metų buvo viskas liux, o prieš porą savaičių pradėjo šertis kaip išprotėjęs
Atrodo, kad namuose laikom kokį šimtą baltų pūkuotų katinų...Bandžiau jį nusiurbti- niekas nepasikeitė, bijau, kad visai nenupliktų...Gal žinot, ką daryti?

padekite, kas kaip valote ar valete kailinukus? na, jie be plauko, tai gal kitaip vadinasi?
Ar valyklose gerai isvalo dublionkes? Ar nesugadina? Gal kas gali pasiulyt gera valykl Kaune?
QUOTE(Sigitano @ 2007 11 17, 02:15)
Ar valyklose gerai isvalo dublionkes? Ar nesugadina? Gal kas gali pasiulyt gera valykl Kaune?
galvoju, gal cia ir mano kailinukai taip vadinasi DUBLIONKE.

QUOTE(rusaite @ 2007 11 16, 21:50)
padekite, kas kaip valote ar valete kailinukus? na, jie be plauko, tai gal kitaip vadinasi?
sos

Dublionkė išterliota pušų sakais
, kaž šiuo atveju ar valykla dar gelbėtų, a?

Sveikos
gal ne visai cia rasau, bet panasios temos neradau. Tai va... Mano odine striuke tokios minkstos odytes, bet teko pedint per lietu ir atrodo isdziuvus ji siek tiek sukietejo. Gal yra kokiu minkstinanciu priemoniu, kad vel suteiktu odai elastingumo?

QUOTE(Vaidusikas @ 2008 04 17, 17:41)
Sveikos
gal ne visai cia rasau, bet panasios temos neradau. Tai va... Mano odine striuke tokios minkstos odytes, bet teko pedint per lietu ir atrodo isdziuvus ji siek tiek sukietejo. Gal yra kokiu minkstinanciu priemoniu, kad vel suteiktu odai elastingumo?

Priklauso nuo odos tipo.Yra Salamander balzamas lygiai odai.Gali uzeiti i avalynes pard(Step top,Salamander,ZBatai),ten merginospaaiskins

Sveikos, mamytes
Noriu nusipirkti ziemai kazka silciau. Puspaltis, arba kailiniai, kad kailis butu viduje, arba... Vilnietes, kur jus apsipirkiniejat?

Noriu nusipirkti ziemai kazka silciau. Puspaltis, arba kailiniai, kad kailis butu viduje, arba... Vilnietes, kur jus apsipirkiniejat?
Labas rytas
merginos, kaip geriau reikia supakuoti
kepure kad iki kitos ziemos viskas butu OK, kad kailis liktum baltas ir ne suvalgytas

merginos, kaip geriau reikia supakuoti

Gal kas patars?