as pigiausiai kailinius valiau Slucko g., vilniuje "Švaroje". bet pries tai aisku gerokai pasiderejau. išvalš už 60 lt.
turiu isdirbto avikailio, baltas, labai grazus
bet kvapas jo
specifinis ,astrus vilnos. gal galima kazkaip ta kvapa panaikinti namu salygomis
?
aciu

aciu

man atrodo sita tema reikejo uzvest skyriuj "101 patarimas"

Man reikia išvalyti zomšinį rankinuką, gal žinote kur gerai ir nebrangiai valo? Bijau, kad nesugadintų... Ar esate kas nors valę? Ar verta?
Albaresa, bet be garantijų

Kuo galima valyti "dublionkę"?Ar nešti į valyklą?(O ten kiek kainuotų?
)

Man kai pasake, kad valys be garantijos ir kad gali grazinti pvz be rankoves, tai ididejau i vonia ir pati isskalbiau.. Pamasciau kad be garantijos ir pati galiu. Aciu dievui viskas pavyko sauniai ir nesukietejo. bet patarti bijociau..

QUOTE(Sindy @ 2007 02 20, 00:32)
Man kai pasake, kad valys be garantijos ir kad gali grazinti pvz be rankoves, tai ididejau i vonia ir pati isskalbiau.. Pamasciau kad be garantijos ir pati galiu. Aciu dievui viskas pavyko sauniai ir nesukietejo. bet patarti bijociau.. 

su ko ...isskalbai?su kokiu priemonu?
Jau rasiau temoj SKALBYKLOS,bet reika skubiai,tai naujoj temoj gal bus greiciu.Turiu kailinius ir labai reikia isvalyti.Pati kaili ir ypatingai pamusala.Gal kas vale liaudiskom priemonem?Jei valykloj,tai kailiui nepakenke?Kur vale,kiek kainavo?Manau daug kam pravers,nes kailinius reikia valyt pavasari

turiu ir as toki , nzn gal per laika galvoju kad isnyks tas kvapas..

QUOTE(Giedruliux @ 2007 04 09, 15:36)
Man atrodo savaime tai tikrai nei neisnyks