Įkraunama...
Įkraunama...

Kailiai, kailiniai, "dublionkės"

"Aprangoje" prieš dvi dienas nusipirkau prancūziškus triušio kailinius už 699 Lt, kurie anksčiau kainavo 1400 Lt. Jie stilingi ir man patinka. Tačiau yra viena problema - kailis šeriasi. Kadangi triušio kailis yra vidinėje pusėje, kaip pamušalas, labai aplimpa rūbai, kuriais būnu apsirengusi. Gal kas nors turi patirties, ar tai laikinas dalykas, ar kailiniai šersis visą laiką, kai juos dėvėsiu. Jeigu taip, gal geriau juos grąžinti?
Atsakyti
Kad nesisertu vidus (isbandyta), tai reikia visa vidu su siurbliu issiurbti.. tada tos visos siuksles issisiurbs ir nebesivels. Man irgi taip buvo smile.gif Tai kai tik pasimatavau tai TAIP visa apsiveliau, kad sakes smile.gif O namie issiurbiau vidu ir nuo to laiko nei plaukelio nebelieka ant drabuziu.. smile.gif
Atsakyti
Pernai nusipirkau kailinukus (beje, dėvėtų drabužių parduotuvėj) pelėsiuko kvapas jau buvo. Galvojau, išvėdinsiu , persiusiu pamušalą , kvapas dings. Kailinukai beveik visą žiema ant šaltuko balkone kabėjo, pamušalas naujas įsiūtas, o kvapas kaip buvo taip ir liko. Gal yra kažkokių spec. priemonių, gal valymas padėtų? Patarkit.Nežinau ar bandyt pinigėlius toliau leist vėjais, ar jau dabar mest lauk g.gif
Atsakyti
bijau, kad neatsikratysi tu to kvapo g.gif nes plaukai labai imlūs kvapams...o pelėsis nežinau ar įmano išgraužt... nes kiek teko susidurt su tuo-nepadėjo niekas... nebent kokia cheminė valykla gal pagelbėtų-pabandyk pasidomėt tuo..
Atsakyti
Negasdink Rutytes13. Yra neseniai israsta FEBREZE. Ja gamina firma Procter & Gamble, si firma pakankamai didele ir garsi, manyciau ir Lietuvije ji jau isikabino i rinka. Priemone buna ivairaus stiprumo - CLASIC, EXTRA stipri, svelni - priklausomai nuo apdorojamos medziagos ir nuo smarves intensyvumo. Bent jau rukalu smarve is kilimo, kostiumo ar automobilio sedyniu isima pasakiskai. Man iseme is kilimines dangos kvapa, kur ilgiau nevedintas kambarys buvo. Purskiu sunui i sportbacius, irgi padeda. Pigus tas daiktas nera. Puslitrinis butelis su purkstuvo galvute pas mus beveik 4€ kainuoja (cia orientacijai), bet palyginus su kailiniais...
Atsakyti
Na reiks pasidairyt šito Febreze.Ačiūū smile.gif
Atsakyti
Iš paprastesnių buitinių priemonių . Pabandyk maltą kavą. gausiai užbarstai, palaikai na kad ir naktį, jei reikia pakartoji. Tiesą pasakius dėl šito konkretaus pelėsio kvapo, negarantuoju, bet katės "balutės" kvapą tai man "išėmė".
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2005 09 16, 08:24)
Pernai nusipirkau kailinukus (beje, dėvėtų drabužių parduotuvėj) pelėsiuko kvapas jau buvo. Galvojau, išvėdinsiu , persiusiu pamušalą , kvapas dings.  Kailinukai beveik visą žiema ant šaltuko balkone kabėjo, pamušalas naujas įsiūtas, o kvapas kaip buvo taip ir liko. Gal yra kažkokių spec. priemonių, gal valymas padėtų? Patarkit.Nežinau ar bandyt pinigėlius toliau leist vėjais, ar jau dabar mest lauk g.gif

mano drauge kai isigijo kailinius is labdaros,taip kvapelis buvo baisus doh.gif ,tai ko ji tik nedare,ir muilus kiso,ir balkone laike,niekas nepadejo schmoll.gif tai supykusi visa bonkute kvepalu uzpurske,ikiso i maisa,uzriso ir palaike keleta dienu....tai visa smarve dingo,bet kvepia uz tai jau antri metai... biggrin.gif
Atsakyti
As padevetuose pirkau odine striuke. Taip pat buvo baisus kvapelis swoon.gif Pakabinau ant pakabos ir - i spinta, o spintoje smilkala uzkuriau ( taip sakant, tikra pirti kozai uzkuriau) tongue.gif Dabar kvepiu kaip princese ir vargo nematau mirksiukas.gif tiesa, nezinau, kaip sis variantas isdegtu plaukuotu kailiniu atveju, bet gal pameginti verta mirksiukas.gif tik ginkdie, neuzdek spintos biggrin.gif
Atsakyti
Na taip supratau išvėdint to kavpelio jau nepavyks, belieka tik jį užmušt kitu kvapu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte13 @ 2005 09 29, 16:28)
Na taip supratau išvėdint to kavpelio jau nepavyks, belieka tik jį užmušt kitu kvapu biggrin.gif  thumbup.gif

As ne kokia fanatike (kaip Amway'ininkes), pati netikejau, bet Febreze kvapa tikrai panaikina, ne padengia - pagal kazikoki fizikos ar chemijos principa tas kvapo molekules sujungia. Kadangi tai naujas daiktas, firmos nori uzsidirbti, tai daug lupa.Pas mus palengva randasi ir kitu firmu, patenta nusipirkusiu, gaminiu. Man tai isganymas, nes sunelio sportbaciu smarve is klumpiu versdavo. Kaip rasiau, konkreciai Tavo atveju nezinau, bet pazistamas pardavineja devetus automobilius, tai salina rukalu, ciuckiu, svetimu parfumu ir pan. kvapa, isisiurbusi i sedynes. Lieka toks silpnas malonus kvapelis, ir tiek.
Atsakyti
patarkite, Gariunuose pirkau lamos kaili ant grindu klojama, bet kai parsiveziau pastebejau kad jis gan nemaloniai kvepia, kaip ta kvapa isimti, ar ta kaili galima skalbti ir jei iskalbsiu ar nesukietes oda i raga??? sad.gif
Atsakyti