QUOTE(nataliuncik @ 2009 12 01, 13:56)
Nataliuncik, suraiciau jos vardu prasyma - toki biski vaikiskame stiliuje, kad butu panasiau, jog pati rase. Paziurek prasau ir kitos mamytes paziurekit ar viskas gerai, ar reikia ka keisti. Nataliuncik, ar turi kokia galimybe persiusti jai sita prasyma kad irasytu savo pavarde, asmens koda, pasirasytu ir issiustu pastu vaiku teisiu kontrolierei tuo adresu, kuris irasytas prasyme????? Jau butu pirmas zingsnis padarytas
Andžela ___pavardė_______
a/k ______________________
Globotinė Pabradės vaikų globos namų
Mokyklos g. 5, Pabradė, Švenčionių raj.
2009 12 ___
LR Vaikų Teisių Apsaugos Kontrolierei
Gerb. Rimantei Šalaševičiūtei
Adr.: Barboros Radvilaitės g. 1, LT-01124 Vilnius
P R A Š Y M A S
Gerbiama vaikų teisių kontroliere,
Aš esu šešiolikmetė mama, turinti keturių mėnesių dukrelę. Mus abi su dukrele globoja Pabradės vaikų globos namai. Aš noriu padaryti viską, kad galėčiau pati auginti savo dukrelę, todėl kreipiuosi i Jus nuoširdžiai prašydama šios pagalbos:
1. Esant galimybei, labai prašau perkelti mus su dukrele gyventi į Vilniaus vaikų globos įstaigą, kur dukrelę galėtų prižiūrėti vaikų gydytojas. Pabradės vaikų globos namuose auklėtojos labai geros, bet mano keturių mėnesių dukrelę čia gali prižiūrėti tik medicinos seselė - todėl man yra neramu, ar tikrai vaikui viskas gerai. Taip pat, labai prašau mums leisti gyventi Vilniuje, nes man būtina gerai išmokti lietuvių kalbą, kad galėčiau įsidarbinti kai užaugsiu.
2. Mano svajonė - įgyti kirpėjos specialybę. Taip galėčiau ateityje uždirbti pinigų ir išlaikyti savo vaiką. 2010 metų gegužės mėnesį prasidės dokumentų priėmimas dėl mokymosi po 10 klasių Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre (Vilniuje, Didlaukio g. 84). Į kirpėjo specialybę priima tik tuos vaikus, kurie mokykloje mokėsi pagal bendrojo lavinimo programą. Deja, nežinau kodėl, bet aš mokausi pagal adaptuotą mokymosi programą. Aš esu tikra, kad galiu mokytis pagal bendrojo lavinimo programą. Todėl labai prašau Jūsų padėti, kad komisija ištirtų mano mokymosi galimybes ir leistų mokytis pagal bendrojo lavinimo programą nuo 2010 01 01. Aš pasižadu, kad labai stengsiuosi ir Jūsų nenuvilsiu.
Mes abi su dukrele iš anksto labai nuoširdžiai Jums dėkojame
Linkime Jums gražių šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų Metų
Andžela ____pavardė_____
___Andželos parašas_____________