Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas (16-etė) pagimdė vaiką...

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 16:11)
pasistengsiu šį kartą nepamiršti ir rasti laiko apžiūrėti remonto progresą.

nenoriu, kad negražiai nuskambėtų, tikiuosi suprasite, jog tikrai nenoriu nieko blogo pasakyti, tiesiog manau, kad kiti vaikai, kurie nepadarė klaidų ir nesusilaukė vaikų, taip pat nusipelno ne mažesnio dėmesio. dabar, kai ateina labdara, pirmiausia ją apžiūri ir atsirenka Andžela, o kitiems 82 vaikams lieka tai, ko jai nereikia....  mielosios mamytės, nepamirškime ir kitų vaikučių, kuriais dabar labiau rūpinasi užsieniečiai, nei mes, esantys visiškai šalia jų.

Labai lauksim naujienų 4u.gif

Dėl labdaros, visą šią temą buvo skirta kaip tik jaunai mamytei, kad padėt jai ko greičiau atvežt savo mažylę ir pačiai ją rūpintis, dėl to, žmonės atveža kas ką gali į šituos namus jai ir vaikeliui. Man atrodo, kad kietiems, 82vaikam nereikia vaikišku drabužiu, žaisliuku, vėžimėlio ir t.t., dėl to Andželą ir pirmiausia apžiūri(nors prie manęs viską paėmė auklėtojos atsirinkt )
Kiekvienas iš važiuojančiu neužmiršta apie kitus vaikus ir parenka ir jiems, bet dauguma, kaip ir rašiau, skirta jaunai mamytei su kūdikėlių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nataliuncik: 22 spalio 2009 - 16:57
Ką tik šnekėjau su mamytė Andžela. Naujienos tokios: šiandien buvo atvažiavę iš Vaikų teisės tarnybos ir rytoj svarstys ar galima bus mažylę augint čia tokiomis sąlygomis arba ieškos kitos vietos Vilniuje(kitu namu pritaikytu kūdikių auginimui). Atsakymas bus rytoj arba pirmadieni
Kolkas tiek
Atsakyti
bet faktas, kad jų neišskirs. tai jau gerai. ir gerai, kad buvo komisija, vadinasi reikalai juda į priekį.
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 18:48)
bet faktas, kad jų neišskirs. tai jau gerai. ir gerai, kad buvo komisija, vadinasi reikalai juda į priekį.

Jos ir negalėtu išskirt, nes mamytė neatsisakė vaiko ir nori jį augint. Man t.p. buvo įtarimo kad gali jos pervest kitur, nes kaip auklėtojos sakė, čia duoda vaikus tik nuo trijų metukų
Bet kiek džiaugsmo, dar vaikiško, vien prakalbus apie dukrytę wub.gif
Atsakyti
o aš vis kiek važiuoju, tiek nepavyksta su Andžela pasimatyti... smile.gif
gal trečias kartas nemeluoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 19:32)
o aš vis kiek važiuoju, tiek nepavyksta su Andžela pasimatyti...  smile.gif
gal trečias kartas nemeluoja? smile.gif

Ji beveik kasdien į Vilnių važinėja pas dukrytę
Tikėsimės kad susitiksite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 09, 16:46)
Šiaip jų buvusi auklėtinė irgi laukiasi, tai perteklinė labdara irgi neprapuls veltui.
Kaip jau rašiau, ryt važiuoju pas juos į svečius. grįžusi pasidalinsiu įspūdžiais.

nežinau net kokį būdvardį pavartoti...tai ar liūdna, ar graudu ar net baisu skaityti verysad.gif viena pagimdė, jau ir kita laukiasi...vaikas gimdo vaiką... g.gif įdomu, kodėl gi taip atsitinka..... g.gif gal reikia globos nmaų vadovų paklausti, ar yra kažkokia tokių mergaičių priežiūra, švietimas, kontrolė...taip neturėtų būti.... schmoll.gif
Atsakyti
"buvusi auklėtinė" tai reiškia, kad ji jau nebegyvena Globos namuose, t.y. yra jau suaugusi ir gyvena savarankiškai wink.gif

beje, bent jau tuose Globos namuose leidžia pasilikti net iki 24 metų, neišmeta į gatvę. o kad ne tik palaiko ryšius, bet dar ir padeda buvusiems auklėtiniams, man atrodo yra tik didelis pliustas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 18:48)

bent tiek gerų naujienų ...

Atsakyti
skubu pranešti džiugią žinią - jau kitą savaitę mamytė ir dukrytė bus kartu thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 22, 20:43)
Ji beveik kasdien į Vilnių važinėja pas dukrytę
Tikėsimės kad susitiksite  smile.gif

žinok Vilniuje ir susitikom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 24, 07:19)
skubu pranešti džiugią žinią - jau kitą savaitę mamytė ir dukrytė bus kartu  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Puiki naujiena
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 22, 21:51)
"buvusi auklėtinė" tai reiškia, kad ji jau nebegyvena Globos namuose, t.y. yra jau suaugusi ir gyvena savarankiškai wink.gif
beje, bent jau tuose Globos namuose leidžia pasilikti net iki 24 metų, neišmeta į gatvę.  o kad ne tik palaiko ryšius, bet dar ir padeda buvusiems auklėtiniams, man atrodo yra tik didelis pliustas  smile.gif

džiugu girdėti 4u.gif ir norisi tikėti, kad tikrai gerai susiklostys tolesnis mamytės ir vaikelio likimas 4u.gif
Atsakyti