Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas (16-etė) pagimdė vaiką...

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 11, 17:25)
mamytė ten tik viena, bet galiu sužinoti jos vardą ir pavardę ir parašyti jums asmenine žinute.

QUOTE(nataliuncik @ 2009 10 11, 17:30)
Mamytė ten viena, ir tiksliai viešint nereikia, nes čia asmeninė informacija, jai ir taip nejauku nuo dėmesio sau
Galit rašyt vardą – Andžela, ir taip bus aišku

sutinku, kad nereikia viešinti. Viską supratau, dėkui 4u.gif
Atsakyti
dėl sienų išdažymo ir pan-tai pagalvojau,kad gal reiktų pasiūlyt prie šios akcijos prisidėti Dailės akademijai,na tiksliau jos studentams? g.gif Nors kartais atrodo,kad stuventai neturi pinigų ir pan,bet taip jau būna,kad jie suaukoja daugiau nei nei turtingi dėdės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 13, 14:16)
dėl sienų išdažymo ir pan-tai pagalvojau,kad gal reiktų pasiūlyt prie šios akcijos prisidėti Dailės akademijai,na tiksliau jos studentams? g.gif Nors kartais atrodo,kad stuventai neturi pinigų ir pan,bet taip jau būna,kad jie suaukoja daugiau nei nei turtingi dėdės 4u.gif

Labai gera mintys ir jie galės pasireikšt ir kambariukas bus spalvingas, linksmas smile.gif
Jei tik jie sutiks g.gif
Atsakyti
Ramunita, gera mintis thumbup.gif ar pasiūlysi jiems? aš ten neturiu jokių kontaktų blush2.gif

nataliuncik, butukas mamytei bus gražiai suremontuotas, Vaikų namai labiau norėtų, kad būtų spalvingai išdažytas kieme stovintis plytinis pastatas. Tai vat čia studentai tikrai galėtų pasireikšti smile.gif

bet kuriuo atveju, jei tik atsiras norinčių prisijungti menininkų, jie bus priimti išskėstomis rankomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 13 spalio 2009 - 14:52
Ir dar, reikia surašyt ko reikia remontui, ko dar trūksta mamytei. Pavzd.
Remontui:
1.dažai/tapetai
2.
Mamytei su dukryte:
1.lovytė
2.lova mamai
3.sauskelniai
4.gal dar pora buteliuku didesniu(apie 250ml)
5.stalas
6.indai
7.puodai, arbatinukas
8.
Jau yra nuvežta: patalynė, staltieses, užuolaidos(tik reikia dieniniu), medžiagos ką pasiut, drabužiukai mažyliai, buteliukai, čiulptukai...
Dabar dar sudėjau patalynės, žaisliukų, kažkiek drabužių mamai(jį nešioja maždaug 34-36 didį)...
Atsakyti
nataliuncik, ačiū už info thumb_yello.gif
Atsakyti
Sveikos,
Tikrai prisidėčiau, bet esu iš mažo miestelio,visai kitoje Lietuvos pusėje...

Man kaip mamai iškilo keletas klausimų:
Ar mergaitė psichologiškai pasiruošusi būti motina ir prisiimti atsakomybę už mažą vaikelį?Prieš ką nors darant-gal reikėtų pačios mergaitės atsiklausti ar ji nori ir sugebės auginti kūdikėlį?
Atsiprašau, jai ką papiktins mano postas, bet aš tikrai linkiu ir mamytei ir vaikeliui pačio geriausio.Bet juk ji visą laiką negyvens vaikų namuose, kažkada teks išeiti ir būtų liūdna jai jiems tektų jausti didelį nepriteklių.Gal atsirastų šeima , kuri kūdikį įsivaikintų ir užaugintų ,kaip savo...

Esu susidūrusi su nepilnamete mama, tai galiu nuo širdies prisipažinti, dar tokio apleisto kūdikio nesu mačiusi...Aišku čia bus auklėtojos, kurios padės, paaiškins...Bet...
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2009 10 14, 21:10)
Man kaip mamai iškilo keletas klausimų:
Ar mergaitė psichologiškai pasiruošusi būti motina ir prisiimti atsakomybę už mažą vaikelį?Prieš ką nors darant-gal reikėtų pačios mergaitės atsiklausti ar ji nori ir sugebės auginti kūdikėlį?
Atsiprašau, jai ką papiktins mano postas, bet aš tikrai linkiu ir mamytei ir vaikeliui pačio geriausio.Bet juk ji visą laiką negyvens vaikų namuose, kažkada teks išeiti ir būtų liūdna jai jiems tektų jausti didelį nepriteklių. Gal atsirastų šeima , kuri kūdikį įsivaikintų ir užaugintų ,kaip savo...

Esu susidūrusi su nepilnamete mama, tai galiu nuo širdies prisipažinti, dar tokio apleisto kūdikio nesu mačiusi...Aišku čia bus auklėtojos, kurios padės, paaiškins...Bet...

Jei mamytė neatsisakė savo vaikelio, važinėja vos ne kasdien į kūdikio namus pas mažylę, renka informaciją kaip augint, ką daryt...man atrodo tai daug ką pasako
Dėl sugebėjimo augint, na čia labai įdomus klausimas...ar nors viena mama žinojo kad sugebės augint? Pas visus buvo abejonės, dvejonės kad nesusidoros, juk kai vaikas gimsta, prie jo nieks neprideda naudojimo instrukciją
Ne, negyvens visą gyvenimą vaikų namuose, bet kai išeis, vaikui bus beveik du metukai, galės eit į darželį, mamytė eit dirbt/mokytis, ir dar, pas ją yra vyresni broliai, kurie padės jai
Ir ne kokia kita šeima negalės atstot mamos meilė, rūpestį, nors tai ir jauna mama

Ir nereikia ligint iš vienos matytos mamos kitas, nes daug yra ir geru pavyzdžiu, svarbiausia padėt reikiamu momentu
Atsakyti
Kai kūdikio lauki nebūna nei abejonių, nei dvejonių...O kur tėvelis, gal jis galėtų prisidėti prie savo vaiko gerovės?

Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2009 10 15, 18:39)
Kai kūdikio lauki nebūna nei abejonių, nei dvejonių...O kur tėvelis, gal jis galėtų prisidėti prie savo vaiko gerovės?

Reikia būt labai pasitikinčiu savimi žmogumi, kad neturėt ne jokiu dvejonių/abejonių, bet čia gi išsigandęs vaikas-mama... Dėl tėvelio mergaitė tyli, nieko nesako
Atsakyti
Dar turiu keletą klausimu, bet tiek to...Tikrai nenorėjau savo klausimais kažko įžeisti ar kaltinti, tiesiog bandžiau pasigilinti į situaciją .Linkiu mergaitei ir jums sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2009 10 15, 21:01)
Dar turiu keletą klausimu, bet tiek to...Tikrai nenorėjau savo klausimais kažko įžeisti ar kaltinti, tiesiog bandžiau pasigilinti į situaciją .Linkiu mergaitei ir jums sėkmės.

Tai klauskit, drąsiai. Ir jus nieko ne įžeidėt, tiesiog tai reikia matyt, bandžiau paaiškint

Atsakyti