neskaiciau visu komentaru - nera laiko, tik mano pirmi pamastymai po pirmos zinutes paskaitymo:
kai laukiausi dukrytes, o tai buvo 2009m. guledama ligonineje susipazinau su mergina-mergaite, nes kitaip tokio vaiko negaleciau pavadinti (dar 15m), ji laukesi 5men rodos, atveze ja del blogu tyrimu i patologini. Ji is Kupiskio vaiku namu buvo, atveze greitoji ir lydinti aukletoja. siaip gulejo ji apie 5d. gal per ta laika aukletoja skambino ne kart ir jai ir i posta teirautis kaip sekasi, nes atvykti negalejo (50km nuo Kupiskio i Panevezi). Mergina pasakojo, kad labai laukia savo berniuko, taupo kisenpinigius kuriuos gauna savo reikmems isleisti (apie 20lt jei gerai pamenu) ir ruosiasi i Vilniu, nes tik ten pritaikytos salygos su maziukais po gimdymo ir truputi iki jo. Pries gimdyma ir vaziavima i Vilniu ji su aukletoja ruosesi vaziuoti pirkti leliukui kraitelio, NES JI PIRKS AUKLETOJA UZ SKIRIAMUS PINIGUS (va cia man klausimas ir iskilo-tai kaip sitai merginai duoda pirkti kraiteli uz valdiskus, o temos herojai ne
- keista visai paliko), nes prisimenu gerai kaip ta mergina dar sake-kad susirastu per skelbimus kokius daikciukus pigiau zymiai, bet aukletoja pasakiusi kad pirks tik gerus. Na gal reik cekiu dukumentacijai tada pamaniau ir jai aiskinau. O su maziuku ji atgal i vaiku nemus nezadejo vaziuoti nes pagal paskyra buta turi gauti, nes tuoksis su leliaus teciu-aisku idomu kaip ten viskas pasisuko-nieko nezinau, bet tikiuosi laimingai, nes ji tikrai labai kabinosi i gyvenima, stengesi mokytis net ligoninej.
Tai va man iskilo klausimas, ka vaiku namuose nepastebejo kad ji laukiasi ir ka reiks daryti nepasidomejo??? galima buvo viska anksciau daryti-paramas gauti ir t.t. be to yra skubos fondai ir kt. o dabar kai tiek nestumo laiko buvo ir dar 2men vaikiukui-daryti pradedama-nu atsiprasau...nesusilaikiau, bet keista man labai...