Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas (16-etė) pagimdė vaiką...

QUOTE(%ziema% @ 2010 01 13, 17:57)
tai gal kas zinote ar reikalingas daiktas ir kaip perduoti ji butu galima? g.gif

Nereikia, jau turi vaikštukus, bet ačiū už rūpestį 4u.gif
Atsakyti
įdomu, kaip sekasi jaunajai mamytei? gal kas žinot.. 4u.gif
Atsakyti
Kas važiuos greitai į globos namus, parašykit man į AŽ, turi kai ką perduot (pati nelabai galėsiu atvažiuot artimu metu verysad.gif )
Atsakyti
Sveiki, kas bendraujate su Andzela,
i Vilniaus technologiju prof. mokyklos kirpejos specialybe galetu Andzela priimti is adaptuotos mokymosi programos su salyga, kad chemija, daile ir technologijos baigimo pazymejime butu nurodytos kaip baigtos pagal bendraja mokymo programa.... Gal kartais sie 3 dalykai tokie ir yra pas ja????? Tiesa, dar issiaiskinau, kad sioje mokykloje nera bendrabucio studentams.....tai va.... gal kas turi kokiu ideju?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujas.vardas: 04 kovo 2010 - 10:21
g.gif neskaiciau visu komentaru - nera laiko, tik mano pirmi pamastymai po pirmos zinutes paskaitymo:
kai laukiausi dukrytes, o tai buvo 2009m. guledama ligonineje susipazinau su mergina-mergaite, nes kitaip tokio vaiko negaleciau pavadinti (dar 15m), ji laukesi 5men rodos, atveze ja del blogu tyrimu i patologini. Ji is Kupiskio vaiku namu buvo, atveze greitoji ir lydinti aukletoja. siaip gulejo ji apie 5d. gal per ta laika aukletoja skambino ne kart ir jai ir i posta teirautis kaip sekasi, nes atvykti negalejo (50km nuo Kupiskio i Panevezi). Mergina pasakojo, kad labai laukia savo berniuko, taupo kisenpinigius kuriuos gauna savo reikmems isleisti (apie 20lt jei gerai pamenu) ir ruosiasi i Vilniu, nes tik ten pritaikytos salygos su maziukais po gimdymo ir truputi iki jo. Pries gimdyma ir vaziavima i Vilniu ji su aukletoja ruosesi vaziuoti pirkti leliukui kraitelio, NES JI PIRKS AUKLETOJA UZ SKIRIAMUS PINIGUS (va cia man klausimas ir iskilo-tai kaip sitai merginai duoda pirkti kraiteli uz valdiskus, o temos herojai ne g.gif - keista visai paliko), nes prisimenu gerai kaip ta mergina dar sake-kad susirastu per skelbimus kokius daikciukus pigiau zymiai, bet aukletoja pasakiusi kad pirks tik gerus. Na gal reik cekiu dukumentacijai tada pamaniau ir jai aiskinau. O su maziuku ji atgal i vaiku nemus nezadejo vaziuoti nes pagal paskyra buta turi gauti, nes tuoksis su leliaus teciu-aisku idomu kaip ten viskas pasisuko-nieko nezinau, bet tikiuosi laimingai, nes ji tikrai labai kabinosi i gyvenima, stengesi mokytis net ligoninej.

Tai va man iskilo klausimas, ka vaiku namuose nepastebejo kad ji laukiasi ir ka reiks daryti nepasidomejo??? galima buvo viska anksciau daryti-paramas gauti ir t.t. be to yra skubos fondai ir kt. o dabar kai tiek nestumo laiko buvo ir dar 2men vaikiukui-daryti pradedama-nu atsiprasau...nesusilaikiau, bet keista man labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 25 spalio 2010 - 07:26
QUOTE(ramune.v @ 2010 10 25, 08:23)
Pries gimdyma ir vaziavima i Vilniu ji su aukletoja ruosesi vaziuoti pirkti leliukui kraitelio, NES JI PIRKS AUKLETOJA UZ SKIRIAMUS PINIGUS (va cia man klausimas ir iskilo-tai kaip sitai merginai duoda pirkti kraiteli uz valdiskus, o temos herojai ne g.gif - keista visai paliko), ...

Tai va man iskilo klausimas, ka vaiku namuose nepastebejo kad ji laukiasi ir ka reiks daryti nepasidomejo??? galima buvo viska anksciau daryti-paramas gauti ir t.t. be to yra skubos fondai ir kt. o dabar kai tiek nestumo laiko buvo ir dar 2men vaikiukui-daryti pradedama-nu atsiprasau...nesusilaikiau, bet keista man labai...

manau tokie niuansai priklauso nuo vietinių mokyklos taisyklių ir "papročių", bei asmeninio darbuotojų geranoriškumo, darbštumo ir sąžiningumo. kuris, deja, ne pas visus vienodas unsure.gif .

vis prisimenu ta merginą, įdomu kaip jai sekas..
Atsakyti