Įkraunama...
Įkraunama...

Katilėlis (Campanula)

QUOTE(campanula @ 2008 09 06, 19:49)
jeigu turi naujų atžalėlių-reikia bandyt pasodinti,nes senasis augalas dažniausiai neišgyvena.
Šiaip reikia nukarpyti peržydėjusius žiedus,padėti šviesiai,bet vėsiai(žiemą pageidautina temperatūra apie 14C),saikingai laistyti ir laukti pavasario,tada vėl pradės žydėti.

tai jeigu dabar pasodinsiu tas atzaleles ir jos prigis, tai kada joms tikimybe suzydeti? O si gelyte megsta apipurskimus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 09 rugsėjo 2008 - 08:11
Auginu karpatinius katilėlius gėlyne. Labai mielos gėlytės. wub.gif
Turiu mėlynus ir baltus. Bandysiu įsigyti kokių nors dar aukštesnių katilėlių jiems į kompaniją.
Atsakyti
Niekada nebūčiau pirkus campanula gėlės. Bet pamačiau vieną tooookią žydinčią doh.gif Iš vazonėlio išaugęs tiesgiog mėlynas kupstas. Labai graži spalva ir gausybė žiedų. Džiugino akį visai ilgai..
bet dabar jau nužydėjo, apdžiūvo.. ir jau viskas? Vazonas pilnas smulkių ir traškių šaknų. Gal persodinti į didesnį? o į lauką?
Atsakyti
kazi kas gautusi jei melynos spalvos ir baltos spalvos katileliu atzalas kartu i viena vazina pasodint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 03, 16:04)
Niekada nebūčiau pirkus campanula gėlės. Bet pamačiau vieną tooookią žydinčią  doh.gif  Iš vazonėlio išaugęs tiesgiog mėlynas kupstas. Labai graži spalva ir gausybė žiedų. Džiugino akį visai ilgai..
bet dabar jau nužydėjo, apdžiūvo.. ir jau viskas? Vazonas pilnas smulkių ir traškių šaknų. Gal persodinti į didesnį? o į lauką?

reiktų nukarpyti nužydėjusius žiedus, persodinti ir laukti. Paprastai pražysta dar kartą.Neaišku kokį katilėlį tiksliai turite-jei campanula isophylla-į lauką nesodinkite.
Papildyta:
QUOTE(brangiakaile @ 2011 04 22, 20:31)
kazi kas gautusi jei melynos spalvos ir baltos spalvos katileliu atzalas kartu i viena vazina pasodint? g.gif

nieko blogo neatsitiks,bus tiesiog miksas.Asmeniškai man gražiau kai auginami vienos spalvos..smile.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien katileli. bigsmile.gif
Atsakyti
stengsiuos auginti vazonelyje. perzydejus bandysiu persodinti smile.gif
Atsakyti
šitą katilėlį praėjus šalnų pavojui geriau lauke auginti.. 4u.gif
Atsakyti
o tai kaip per ziema,vel atgal i vazoneli sodint?
Atsakyti
Nors už lango stipriai sninga, pavasaris ne už kalnų smile.gif va kokį grožį gavau per Valentino dieną ax.gif
user posted image
Einu skaityt kaip prižiūrėt šiltame bute smile.gif
Atsakyti
GELBEKIT!!! mano katileli
Labai norejau, parsiveziau is lenkijos, zydejo apie dvi sav
db nuzydejo pradejo lapukai gelsvet gal nedaliejau, o gal perliejau?? jie megsta dregme ar ne? as i istacius i kita vazona su tuo plastikiniu ir po apacia priberus grunto g.gif
tai jo dabar nuzydejusius ziedukus man nuskabyt????? jei taip tai tik pacius galiukus ar nuo pagrindo prie saknu? persodinti? ar ne? Padekit labai noriu sita grazuole gelyte isgelbeti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 26 kovo 2013 - 21:12
mano irgi po valentinkės peržydėjo ir mirinėjo, liejau nemažai, dabar žiūriu leidžia naujas šakeles ir tikiuos žydės, nes pumpuriukai yrai. žiedus skabiau pastoviai galiukus.
Atsakyti