QUOTE(ievaaaaa @ 2005 06 28, 18:31)
Gal kuri mamytė pasakys kaip mėsą verda. Aš irgi sumalu mėsytę, ją sudedu mažais gabalėliais į kamerą ir kiekvieną dieną atsišildau po porciją.
Tačiau teko skaityti straipsnį, kad mėsą geriau išvirti, o paskui sumalti (lieka daugiau vitaminų), užvirus nupilti vandenį, atseit kraujas ir visa kita nusiplauna ir kas keisčiausia virt atskirai nuo daržovių, o daržovių košei naudoti daržovių nuovirą. Žodžiu, toks dalykas kaip mėsiškas bulijonas, neįmanomas.
Dabar susimėčiau, išeina kad mėsinės sriubos nesveikos?
Tačiau teko skaityti straipsnį, kad mėsą geriau išvirti, o paskui sumalti (lieka daugiau vitaminų), užvirus nupilti vandenį, atseit kraujas ir visa kita nusiplauna ir kas keisčiausia virt atskirai nuo daržovių, o daržovių košei naudoti daržovių nuovirą. Žodžiu, toks dalykas kaip mėsiškas bulijonas, neįmanomas.
Dabar susimėčiau, išeina kad mėsinės sriubos nesveikos?
Na as asmeniskai jautiena virdavau atskirai nuo darzoviu,ir nemalta,nupildavau karta vandeni ir virdavau,bet mano sunui nelabai patiko,kad ir paciai skonis nekoks buvo paragavus,todel pradejau deti i darzovines koses(aisku dabar jau ju neverdu) farso kurio lieka nuo kepamu kotletu ir jam tas variantas labiau patiko.
Zinote,kazkaip jei tureciau antra vaika,visai kitaip elgciausi su maistu,as tik nuo metu laiko pradejau pratinti prie suaugusiu maisto,o istikruju pradeciau anksciau ir nebuciau tokia baile