(tikiuosi, nesikartoju

)
Liežuvis su daržovėm (manau, tiktų nuo 7-8 mėn.), 1 porcija:
50g jautienos/veršienos liežuvio (virti reikia daugiau - apie 100g, nes didelė jo dalis suverda, dar nemažai nulupama ir nupjaustoma - pav., aš išpjaustau "gyslas", nes jos dažnai nesusitrina)
Paverdu 5 min., nupilu vandenį, užpilu naujo, įmetu
lauro lapą,
"prancūziškų" prieskonių (baziliko, čiobrelio ir pan.), ir verdu dar apie 45-60 min. Likus 25-20 min. iki virimo pabaigos, sudedu visa kita:
50g bulvės
50g morkos/moliūgo (moliūgo reikia dėti gerokai daugiau, nes labai suverda)
50g kopūsto/brokolio (likus 10-8 min. iki virimo pabaigos)
50g obuolio (likus 5 min. iki pabaigos)
kas antrą kartą įdedu
truputėlį špinato (likus 2-1 min. iki pabaigos) dėl įvairovės.
Ruošiant homogenišką tyrę, viską trinu kartu (vienam inde).
Vėliau, kai jau pipirui patinka pakramtyt, ką nors trinu atskirai, pav., vienąkart mėsą, kitąkart bulvę ir morką, ir sutrinu "prasčiau" nei visa kita, kad būtų gabalėlių, o tada viską sumaišau. Šakute nemėgstu trint, todėl taip ir terliojuosi
Į paruoštą tyrę, jeigu liežuvis nebuvo labai riebus, įpilu
alyvuogių aliejaus pagal skonį.
Obuolys labai pagerina skonį. Ypač tinka nelabai mėgstantiems mėsytę.