Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

aš irgi su kanapėmis naudoju, tai esu pilnai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o gal kas zino, ar kur nors galima isigyti ranku kremu dideliais kiekiais, pvz po 500 gr ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(3lena @ 2011 09 14, 23:26)
sveikos, o gal kas zino, ar kur nors galima isigyti ranku kremu dideliais kiekiais, pvz po 500 gr ar daugiau?

Gal tiktų losjonai kokie? Pvz. tokių kiekis nemažas ir kaina normali, net su atsiuntimu.

Atsakyti
gal ir tiks. Bus isbandyta. Aciu smile.gif
Atsakyti

! 
Skelbimų vieta - Skelbimų lentos skyrely "Kita".

Moderatorė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 28 spalio 2011 - 10:59
Po gimdymo ant ranku,ties petukais ,tokie paberimai atsirado g.gif idomu,tai laikina? g.gif
Atsakyti
user posted image

As situo dziaugiuosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2011 11 06, 22:11)

As situo dziaugiuosiu wub.gif

O man kaip tik šis kremas/losjonas toks nemalonus, lipnus pasirodė doh.gif Dabar naudoju kažkokį Lenkijoj pirktą vietinės kosmetikos thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Tikiuosi cia pataikiau. blush2.gif
Norejau paklausti, gal zinote kokiu geru priemoniu ar kremu ir t.t. kas padetu isgydyti ar neleisti atsirasti aplink nagus atsirandanciom odelem? Ar tai vitaminu kokiu reikia ar kaip? Nelabai nusimanau, tad labai atsiprasau. blush2.gif
Atsakyti
Aš naudoju dabar Laveros kremą rankoms, tai visai patenkinta.

user posted image

Anksčiau turėjau Garnier violetinėj bonkutėj, tai irgi atsimenu patiko smile.gif
Atsakyti
Kiekvieną vakarą po dušo dar drėgnas rankas patepu kokosų aliejumi. Anksčiau naudodavau sviestmedį. Poveikis puikus.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 18:03)
Kiekvieną vakarą po dušo dar drėgnas rankas patepu kokosų aliejumi. Anksčiau naudodavau sviestmedį. Poveikis puikus.

man irgi tas aliejus patinka
Atsakyti