Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Margaritos su saltalankiais - labai geras, žiemą faktiškai nepaleidžiu iš rankų. Dar buvau radusi Avon labai fainą kremuką, bet dabar jo nebėra... Net pavadinomo neprisimenu.
Atsakyti
Dabar naudoju rusiska "berchatnyje rucki". Vienintelis jo pliusas - greitai isigeria, bet nuo ranku sausumo nepadeda.
Atsakyti
as naudoju neutrogena rankoms. patinka, kad nelieka riebumo pojucio, tik jis toks tirstas ir nelabai maloniai tepasi (kaip koks vazelinas) bet uztat po keliu minuciu, labai malonus pojutis ant ranku thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pastebėjau, kad jau kurį laiką kas kiek laiko man pradeda luptis vienos rankos delno oda. Gal žinot dėl ko taip nutinka? Gal ko nors joms trūksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 06 04, 13:19)
sveikos  4u.gif

pastebėjau, kad jau kurį laiką kas kiek laiko man pradeda luptis vienos rankos delno oda. Gal žinot dėl ko taip nutinka? Gal ko nors joms trūksta?  g.gif

Sveika, man irgi taip buvo, luposi oda, net įtrūkdavo, kankinaus, tepiaus visokiais kremais. Kol neiškentusi nuėjau pas gydytoją, nustatė odos uždegimą, išrašė tepalą ir vaistų doh.gif
Naudojau Loccitane su taukmedžio sviestu, TBS su kanapėm, Clarins, Exipial ir dar viskoių. Dabar, jau savaitė, kaip naudoju tepalą ir bet kurį kremą dieną, tai situacija gerėja smile.gif
Atsakyti
gal bandete zepter ranku krema,ar vertas tokios kainos
Atsakyti
Pastaruoju metu vis perku rusiškus kremus iš norfos. Pigiakai, bet visai neprasti bigsmile.gif ir avono kremas su glicerinu žiauriai fainas,dažnai užsisakau thumbup.gif
Atsakyti
Man kolkas geriausias TBS kanapių rankų kremas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2011 08 18, 22:21)
Man kolkas geriausias TBS kanapių rankų kremas  smile.gif

ar gerai susigere,nepalieka rankos lipnios
Atsakyti
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
sitas geriausiai padrekina mano rankytes,mes visa seima naudojame kaip universalu thumbup.gif kaifuojame juo tepdamiesi ax.gif
tik mes naudojame su SHEA BUTTER
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuvasara: 30 rugpjūčio 2011 - 15:23
Esu ismeginusi daug ranku kremu, nuo brangesniu iki pigesniu, taciau nepakeiciamas man Johnsons - 24 hour Moisture Hand Cream thumbup.gif ir kaina pakenciama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 08 17, 16:24)
gal bandete zepter ranku krema,ar vertas tokios kainos

O kokia jo kaina? Mano mama gavo dovanu, tai tikrai labai neblogas, bet kartu ir nieko ypatingo 4u.gif
O man labiausiai patikes Omnia Botanica ranku kremas. Kazkada Norfoj gavau kvituka su 13 lt nuolaida jam, siaip tai brangokas (apie 23 lt) blush2.gif Labai lengvos teksturos, maloniai tepasi, labai gerai drekina 4u.gif
Atsakyti