Gal kuri esat isbandziusi gera apsaugini ranku krema?
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 06, 19:21)
parekomenduokit ka nors itin sausom rankom. Pas mama problema, net itruksta oda kartais. Kazi kas padetu 

man irgi labai sausa ranku oda. issitepu dabar kokosu aliejumi, rankos svelnios pasidaro. Sunaudojau ir Garnier raudoname ipakavime ranku krema, tada netrukinejo ranku oda.
dabar rimtai susimasciau apie parafino vonele rankoms, kojoms. Gal kas nors bandete? gal kas galit rekomenduot kokia parafino vonele nusipirkt butu geriausiai?
QUOTE(Tresor @ 2011 03 03, 16:29)
Gal kuri esat isbandziusi gera apsaugini ranku krema?
Man labai tinka AHAVA firmos ranku kremai su Negyvosios juros mineralais.
AS tepiiau aliejais kuriais gardinu salotas-padejo dar labai geras bepanteno tepalas kuriuo dukrytes uzpakaliuka tepu labai riebus gerai gydo itrukimus. kasdien kelis kart per diena tepu BASALIS. jis ir kudikiam tinka.
Papildyta:
AS tepiiau aliejais kuriais gardinu salotas-padejo dar labai geras bepanteno tepalas kuriuo dukrytes uzpakaliuka tepu labai riebus gerai gydo itrukimus. kasdien kelis kart per diena tepu BASALIS. jis ir kudikiam tinka.Dar turiu islydziusi sviesta t. y atskirti kancarogenai juo viska kepu, kai po ranka neturiu kuo tept tepu tuo sviestu.
Papildyta:
AS tepiiau aliejais kuriais gardinu salotas-padejo dar labai geras bepanteno tepalas kuriuo dukrytes uzpakaliuka tepu labai riebus gerai gydo itrukimus. kasdien kelis kart per diena tepu BASALIS. jis ir kudikiam tinka.Dar turiu islydziusi sviesta t. y atskirti kancarogenai juo viska kepu, kai po ranka neturiu kuo tept tepu tuo sviestu.
QUOTE(rlnds @ 2011 03 04, 22:01)
AS tepiiau aliejais kuriais gardinu salotas-padejo dar labai geras bepanteno tepalas kuriuo dukrytes uzpakaliuka tepu labai riebus gerai gydo itrukimus. kasdien kelis kart per diena tepu BASALIS. jis ir kudikiam tinka.
Papildyta:
Papildyta:
papasakokit, o kaip jus ta sveista issilydete? Kazkokia procedura vistik yra, kad is sviesto pasisalintu kancerogenai?
As va is Pelenes parodos nusipirkau parafino vonele mazyte tik. tinka ji ir vaškui pašildyti. Pasidariau toje parodoje ir parafino kauke rankoms, tai ranku venos labai issiplete, bet po to viskas susinormalizavo. Jei namie netiks parafino vonele, galvoju panaudosiu ja vaškui depiliacijai
QUOTE(donnabona @ 2011 03 04, 21:52)
Man labai tinka AHAVA firmos ranku kremai su Negyvosios juros mineralais.
o is kur perkate si kremuka? Kokia jo kaina?
damos, nutiko man kai kas nelabai gero. pries keleta dienu naudojau per stipria valymo priemone ir pazeidziau ranku oda. labai skauda, tempia, visa raudona ir sudirzusi. isbandziau ir keleta kremu, ir aliejumi bandziau tempti, bet kolkas atrodo negereja... gal kas turite ka patarti? gal namu salygomis butu galima kaipnors issigydyti? buciau labai dekinga uz ivairiausius patarimus

QUOTE(papua @ 2011 03 11, 23:32)
damos, nutiko man kai kas nelabai gero. pries keleta dienu naudojau per stipria valymo priemone ir pazeidziau ranku oda. labai skauda, tempia, visa raudona ir sudirzusi. isbandziau ir keleta kremu, ir aliejumi bandziau tempti, bet kolkas atrodo negereja... gal kas turite ka patarti? gal namu salygomis butu galima kaipnors issigydyti? buciau labai dekinga uz ivairiausius patarimus 

as pati per iv. valymo, skalbimo priemones ranku oda nusausinau taip, kad net buvo momentu, kai ji skilinejo ir kraujas bego. Reciau plaukite rankas, viska plaukite tik muvedamos pirstines. Isbandziau parafino vonele, ivairius riebius kremus ir jau oda atsistate. Naudoti muila geriau koki ekologiska, ar Daw, maziau sausinanti oda.
Gal žinote, kur galima įsigyti kosmetines pirštines (ar kaip jos vadinasi)? Tokias, su kuriomis galima miegoti pernakt gausiai pasitepus rankų kremu?
O pagirti norėčiau Natura Siberica žieminį rankų kremą (yra kasdienis - žalioje pakuotėje, žieminis - rožinėje). Pakankamai riebus, bet akimirksniu įsigeria ir gardaus kvapo

O pagirti norėčiau Natura Siberica žieminį rankų kremą (yra kasdienis - žalioje pakuotėje, žieminis - rožinėje). Pakankamai riebus, bet akimirksniu įsigeria ir gardaus kvapo

Esu maciusi eurokos ir oriflame bei avon kataloguose

S'nonas rankų kremas man labai patinka,jau ketvirtą nusipirkus
ir nėra brangus..mano alergiškai,išbertai odai jis tiko.Nors nuo visų kremų rankos parausdavo,ypač išbertos vietos.Šis kremas maitina ir švelnina rankas