Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Kam tikrai blogai su rankomis, pabandykite emolium special cream su 5% urea. Tai daugiau gydomasis kremas nei kosmetinis. Man rekomendavo daktare. Jis skiriamas ir zmonems su labai didelem problemom kaip egzema ar dermatitai. Yra ir ne toks stiprus, rodos su 3 % urea. Kvapas nekosmetinio kremo ir siaip jis toks riebus. Bet ryte kai atsikeli ir ka jau kremas buna susigeres thumbup.gif
Bet sakau, ne visiems gali patikti. Taciau kai rupi isgydyti rankytes tai jau nei kvapas nei riebalas nebaido :javascript:emoticon(':D')D
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 05 08, 07:04)
Man tas pats  doh.gif  Rankos, sakyciau, kaip senuoles. Pastebejau, kad ne tiek svarbu kokias priemones naudoti (bandyta daug kremu, alieju), bet kaip daznai tepti.

Labai geras pastebėjimas. Tai praktiškai vienintelis būdas išvengti sausumo pojūčio. Patogu kiekvienam namų kampelyje, rankinėse turėti po kremą, kad nepamirštumėte dažnai pasitepti, ypač pokiekvieno rankų plovimo. Aš namie prie visų kriauklių pastačiau po rankų kremą ir stengiuosi su savimi visada turėti. Dieną geriau naudoti kremus su apsauga nuo saulės, mažiau oda džius. Ir, žinoma, naudojant visokius chemikalus, plaunant indus reiktų mūvėti pirštines.
Atsakyti
ar naudojate rankoms kaukes
Atsakyti
Man labai patiko kremutis Evoluderm ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai butu apie NailTek firmos ranku krema?
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 17:49)
ar naudojate rankoms kaukes

as tai po pilingo uztepu riebesni sluoksni kremo,arba veido kaukes ir uzsidedu pirstines thumbup.gif ,labai atsigauna ranku oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 06, 18:21)
parekomenduokit ka nors itin sausom rankom. Pas mama problema, net itruksta oda kartais. Kazi kas padetu  g.gif

Pasiulyciau parafino vonele pabandyti, kasdien gal ir nepakartosi proceduros, bet turetu padeti pavargusiai ranku odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 25, 17:54)

turejau NilTek rankų krema,man tai nelabai patiko ,sunkei susigere,lieka lipnios rankos,aš ji tepdavau prieš einant miegoti ....
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galėtumėte parekomenduoti gerą skystą rankų muilą arba tiesiog paprastą rankų muilą, kuris neleistų rankų odytei išsausėti, bet taip pat gerai naikintų bakterijas 4u.gif
Atsakyti
Sita kremuka naudoju rankoms. mirksiukas.gif

user posted image

Jis naktinis skaitosi, bet as ir dienom ji pateplioju. cool.gif Jau antra tubele perku. Kol kas labai tinka ir patinka. rolleyes.gif
Riebokas, bet nepalieka pleveles, gerai sudrekina.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 25, 18:54)

Nieko gero tas kremas. Tam kartui padrėkina ir tūtelė greit išsinaudoja. man tos mažutės užtenka kokiems 5 kartams doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Aterol @ 2010 08 26, 18:18)
Sita kremuka naudoju rankoms.  mirksiukas.gif 

user posted image

Jis naktinis skaitosi, bet as ir dienom ji pateplioju.  cool.gif  Jau antra tubele perku. Kol kas labai tinka ir patinka.  rolleyes.gif 
Riebokas, bet nepalieka pleveles, gerai sudrekina.

O kur būna jo pirkt ir kokia kaina?
Atsakyti
visos temos neskaičiau tai gal ir pasikartosiu , mano rankų oda žiauriai problematiška , alergiška ir tt ir pan. esu atrodo išbandžiu visus įmanomus kremus ir pan , bet man geriausias yra neutrogena , kol kas nieko geresnio neatradau...db pasibaigę kremas tai vėl rankos baisios ..reikės vėl pirkt ..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 27 rugpjūčio 2010 - 10:42