gal kas turite Weleda ranku krema su saltalankiais? ar geras?
QUOTE(linuxox @ 2012 04 20, 11:56)
Cituoju pati save

QUOTE(linuxox @ 2012 09 26, 10:48)
prasom placiau, kur daretes, koks rezultatas, kiek kainavo ir t.t.

Dariausi pas savo kosmetologe-medike,ji dirba Vln,bet atvaziuoja ir i Kauna.Pirma karta i rankas susileidau,kai dariausi veido odos drekinima-biorevitalizacija.Suleidus paskutini svirksta liko dar keli lasai,kadangi buvo gaila ismesti man pasiule susileisti i ranka.Tada vos kelis lasiukus suleido,ir tik i viena ranka.Rezultatas matesi akivaizdus,palyginus su ta ranka,i kuria nebuvo suleista.Siaip biorevitalizacija(hydrate'tas) turetu buti atliekama 2-3kartus,kas 3 sav.-1k per metus.As pasidariau tik viena vieninteli karta ir su labai mazai produkto,ir visi kam parodau abi rankas ir pasakau ka dariau-parodo butent ta ranka,kuriai ir buvo darytas drekinimas
Tad dabar,isitikinusi veiksmingumu,be jokiu abejoniu pasidariau normalia biorevitalizacija,si karta dali svirksto man suleido i lupas(nes labai serpetoja) ir likusia dali i abi rankas,dabar jau lygiai menuo praejo-rankytes svelnutes,minkstutes
O kaina priklauso tikriausiai nuo produkto,meistro ir pan. as moku 500lt uz svirksta.Tai veidui mazdaug iseina 750lt-1000lt,o rankoms apie 250lt per metus

Aciu uz atsakyma. Skamba labai gundanciai
idomu ar Siauliuose daro kas sia procedura

kai darausi kunui pilininga, gerai ispilinguoju su kavos tirsciais ir medum rankas, tada patepu l'occitano ranku kremu su taukmedzio sviestu ir kiekviena vakara pries miega juo tepuosi. dienos metu naudoju orly ranku krema( turiu visada rankinuke) jis lengai tepasi ir greitai isigeria. nera riebus, bet kelioms minutems palieka aptrauktu ranku pojuti. plaunu indus tik su guminem pirstinem.taip priziurint, mano ranku oda visada minksta ir svelni, tik nustoju ar isplaunu indus rankomis su feiriu ir viskas apserpetoja , baisiai nemalonus pojutis
Merginos,gal esat bandziusios parafino voneles? Jei taip,ar galeciau pati namie pasidaryt,nusipirkus parafino vonele ir parafino?
drauge dares panevezyje,viena procedura 20lt,20min. As matot turiu beda....esu kazkada nusalus rankas,tai dbr man jos baisiai kaista ir raudnuoja.ypac,kai is salto i silta ieinu...raudonos,kaip krabas buna:( ir baisiai kaista,dega tieisog.ir ji turetu sia beda,tai sake -eik butinai parafino voneliu darytis.pazejau internete,kad 150lt pati vonele ir parafinas.

Rankoms naudoju tik Zepter SWISSO LOGICAL hand cream man jie nepakeiciamas,greitai susigeria,labai malonaus kvapo,rankos lieka kaip silkines nuo jo,gaila kad ji lietuvoje sunkoka gauti
Rankoms dažniausiai naudodavau tik ekologiškus aliejukus, paprasti kremai (The Body Shop, L'Oreal, Nivea, kt) netiko nei vienas, turiu labai jautrią odą. Neseniai išbandžiau Aprotie Organics kremuką - nustebau, kad tiko net labiau nei aliejus

Mano jautriai ir sausai rankų odai labai tinka skystis "Šilkinės rankelės", kurį parekomendavo vaistinėje

QUOTE(Vaidilu @ 2013 02 01, 10:22)
Rankoms naudoju tik Zepter SWISSO LOGICAL hand cream man jie nepakeiciamas,greitai susigeria,labai malonaus kvapo,rankos lieka kaip silkines nuo jo,gaila kad ji lietuvoje sunkoka gauti
kad nesunku ju gauti, pilna platintoju aplink:)