Mam idealu, as visad su tokiais ir vaikstau gal truputi ilgesni pas mane bet nedidelis skirtumas, ta forma man pati paciausia ir pati patogiausia
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 14:11)
Sis tikrai idealus atrodo
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 14:11)
Mam idealu, as visad su tokiais ir vaikstau gal truputi ilgesni pas mane bet nedidelis skirtumas, ta forma man pati paciausia ir pati patogiausia
O man atrodo, kad vestuvems toks manikiuras per paprastas. Kasdienai tikrai tinka ir grazu, bet vestuvem tokio nenoreciau.
Papildyta:
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 01 26, 18:13)
O man atrodo, kad vestuvems toks manikiuras per paprastas. Kasdienai tikrai tinka ir grazu, bet vestuvem tokio nenoreciau.
na vestuvem gal ant tokio uzdeciau akuciu , ant to pirstelio kur desis ziedas bet per daug perkrauti nesinori nes viskas jau ir taip ispudinga suknute plaukai puokste
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 27, 13:10)
na vestuvem gal ant tokio uzdeciau akuciu , ant to pirstelio kur desis ziedas bet per daug perkrauti nesinori nes viskas jau ir taip ispudinga suknute plaukai puokste
Aš kaip tik manikiūrą palikčiau visai paprastą, nekrentantį į akis.Manau, kad nebūtina išsiskirti visomis vietomis (suknele, papuošalais, batais, makiažu, šukuosena, puokšte, manikiūru ir pedikiūru). Visame turi būti saikas.
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 15:21)
Aš kaip tik manikiūrą palikčiau visai paprastą, nekrentantį į akis.
Manau, kad nebūtina išsiskirti visomis vietomis (suknele, papuošalais, batais, makiažu, šukuosena, puokšte, manikiūru ir pedikiūru). Visame turi būti saikas.
Manau, kad nebūtina išsiskirti visomis vietomis (suknele, papuošalais, batais, makiažu, šukuosena, puokšte, manikiūru ir pedikiūru). Visame turi būti saikas.
na taip, nes paskuj nebezinai beziuredamas i nuotaka kuo ir zavetis kai tiek visko pilna
QUOTE(Dieter @ 2010 01 27, 14:21)
Aš kaip tik manikiūrą palikčiau visai paprastą, nekrentantį į akis.
Pritariu. Gal nebūtinai visiškai paparstą, bet neblizgantį iš toli. Labai jau nekaip atrodo, kai krūva ant nagų prikrauta visokių blizgalų...
Gražu .. Tik pirmieji, kad smailūs būtų, o antrieji, ne tokie smailūs bijočiau prie vyro prisiliesti, kad vestuvės netaptų tragedija
Papildyta:
Papildyta: