QUOTE(*GUCCI* @ 2009 11 14, 17:14)
Man ilgi naguciai yra lb grazu o jei ne kiekviena gali juos tureti naturalius, tai prisiaugina. As pries vestuves turejau visus ilgus nagus, bet bute daremes remonta ir man puse ju nuluzo, nors buvau ir su pirstinem tai puse naguciu buvo mano, puse priaugintu
Ikelsiu savo naguciu foto, bet gaila, neturiu tokios foto, kur butu grynai nufotografuotos rankos... tai idesiu, kur matosi tik nykstys, nes visi kiti naguciai yra identiski tam
Mano naguciai
Nuotrauka, pagal kuria dare manikiura
Ikelsiu savo naguciu foto, bet gaila, neturiu tokios foto, kur butu grynai nufotografuotos rankos... tai idesiu, kur matosi tik nykstys, nes visi kiti naguciai yra identiski tam
Mano naguciai
Nuotrauka, pagal kuria dare manikiura
Grazus naguciai Bet mano tikrai daug ilgesni. Nesioju juos tokius jau tikrai daugiau nei koki 10 metu, dar mokykloje juos pradejau auginti
Labai ilgai turejau naturalius, tik atsibodo, kad nuluzus vienam, reikia visus nukirpti ir auginti is naujo Todel jau kelis metus turiu priaugintus. Draugai pradzioje net nesuprato, kad priauginti
O kas liecia Gucci vestuviu tema, tai zalia spalva man nepatinka, bet va tas visas suderinimas tu akcentu tai tikrai patiko. Taip sakant, nepersistengta