Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2009 10 28, 12:59)
O šiaip, dėl to, kad visi sakė jog gražu. Niekas nuotakai tą dieną kitaip ir nesakytų manau. Nors gal visiems ir patiko.
na nezinau, nemanau, kad man meluotu tik vardan to, kad nesugadint nuotaikos. nes manikiura pasidariau dvi dienas pries vestuves, ir visi, kas mate, negalejo atsiziureti, nes rankos buvo tarsi ne mano Nei iki vestuviu, nei pr vestuves, nei po vestuviu niekas nepasake, kad kas nors a-lia negerai su tais naguciais. O kolege darbe net pasake, kad naturaliai atrodo (kai jau patrumpinau truputi ) Vakar kai dariausi korekcija dar labiau patrumpinau nagucius ir nusilakavau vietoj prancuzisko svelniu roziniu laku, tai vyras net sake, kadjam pirmas variantas (vestuviniai ilginaguciai su prancuzisku) zymiai grazesnis buvo
Anyway, as uz priaugintus nagus- ne uz tokius, kurie net rieciasi del savo ilgumo, o uz normalius (nemanau, kad mano vestuviniai buvo tokie jau super ilgi, maciau pas daugeli dvigubai ilgesnius). As uz priaugintus nagus del to, kad tai yra didelis issigelbejimas toms, kam su nagais nepasisieke.