Dar..tradicinai ir ivairesni Atsiprasau jei pasikartosiu...
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 07, 19:15)
sis man toks visai grazus
Nu nerodykit tu smialu durklu, bukit geros
QUOTE(Tina* @ 2010 06 07, 20:06)
cia pauksciuko kojytes
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 07, 18:15)
Na man tai nei vieni nepatiko
QUOTE(Tina* @ 2010 06 07, 20:06)
Cia tik pavyzdziai...gal kazkas ims ir pasisems ideju!
QUOTE(Karelija @ 2010 06 07, 20:35)
Na man tai nei vieni nepatiko
As ir nesakau,kad jie visoms turi patikti..pamaciau ir imeciau! ir nesuku galvos ar patinka,ar ne
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 07, 20:42)
As ir nesakau,kad jie visoms turi patikti..pamaciau ir imeciau! ir nesuku galvos ar patinka,ar ne
nes juk kelia visos nebutinai tai, kas joms patinka nes va man tie kur su juodai baltom gelytem, tai gana darbsciai atliktas manikiuras, bet nesakau, kad as tokio noreciau vestuvems
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 07, 20:45)
nes juk kelia visos nebutinai tai, kas joms patinka nes va man tie kur su juodai baltom gelytem, tai gana darbsciai atliktas manikiuras, bet nesakau, kad as tokio noreciau vestuvems
Mano ikeltuose nuotraukose nemazai manikiuro,kurio as ne tik vestuvems nesidaryciau,bet is vis niekada ju nesidaryciau...bet yra zmoniu,kuriems tai patinka
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 07, 19:42)
Tai viskas tik dėkit dėkit jokių prblemų, aš tik pasakiau, kad man nepatiko, bet tai čia tik šiaip...
o tos kojytės tai man baisios
Labas vakaras, merginos, reikia patarimo kadangi vestuvėse viena iš dominuojančių spalvų bus sidabrinė (pilka) tai galvoju nagučius ir nusilakuoti tokia spalva, nenoriu prancūziško, margumų, gėlyčių, blizgučių visokių ir t.t. tiesiog gražūs, tvarkingi nagučiai, vienos spalvos, a?
QUOTE(Babauziukas @ 2010 06 07, 22:00)
Labas vakaras, merginos, reikia patarimo kadangi vestuvėse viena iš dominuojančių spalvų bus sidabrinė (pilka) tai galvoju nagučius ir nusilakuoti tokia spalva, nenoriu prancūziško, margumų, gėlyčių, blizgučių visokių ir t.t. tiesiog gražūs, tvarkingi nagučiai, vienos spalvos, a?
Jeigu taip norite ir darykite
QUOTE(Karelija @ 2010 06 07, 20:53)
Tai viskas tik dėkit dėkit jokių prblemų, aš tik pasakiau, kad man nepatiko, bet tai čia tik šiaip...
Man irgi jie nepatinka... bet tokiu pavyzdziu pilnas internetas... tik tiek kad galima butu pati lakavima nusiziureti