Man asmeniskai grazu ir ilgi ir trumpi nagai ir papuosti ir vienspalviai ar prancuziski... Pastaruosius dvejus metus labai populiarios graikisko stiliaus sukneles kurios visiskai paprastutes ir mazai papuosimu tad kodel nepapuost labiau naguciu ar sukuosenos... Kakzaip kartais i krastutinumus einama arba visiskai natural produkt arba atvirksciai... Viskas priklauso nuo bendros visumos ir stiliaus visos sventes... As dazniausiai kas dien vaikstau su prancuzisku manikiuru nes man tai praktiskaiusia tai sventems ar atostogoms renkuosi labiau spalvota ir manau vestuvem butu spalvotas manikiuras kaip ir puokste....
QUOTE(Rykute @ 2010 06 05, 17:59)
Man asmeniskai grazu ir ilgi ir trumpi nagai ir papuosti ir vienspalviai ar prancuziski... Pastaruosius dvejus metus labai populiarios graikisko stiliaus sukneles kurios visiskai paprastutes ir mazai papuosimu tad kodel nepapuost labiau naguciu ar sukuosenos... Kakzaip kartais i krastutinumus einama arba visiskai natural produkt arba atvirksciai... Viskas priklauso nuo bendros visumos ir stiliaus visos sventes... As dazniausiai kas dien vaikstau su prancuzisku manikiuru nes man tai praktiskaiusia tai sventems ar atostogoms renkuosi labiau spalvota ir manau vestuvem butu spalvotas manikiuras kaip ir puokste....
as savo nagucius kasdienai lakuoju bespalviu laku arba roziniu perlamutru vienu sluoksniu, kad butu svelni spalvyte o prancuziskas maniukas tai man pats graziausias
QUOTE(Rykute @ 2010 06 05, 17:59)
Su Jumis galima sutikti 100%
QUOTE(Rykute @ 2010 06 05, 16:59)
Man asmeniskai grazu ir ilgi ir trumpi nagai ir papuosti ir vienspalviai ar prancuziski...
o man asmeniškai labai dailus šis variantas
QUOTE(Karelija @ 2010 06 06, 11:48)
o man asmeniškai labai dailus šis variantas
Man irgi patiko
QUOTE(laura_mazoji[url=http/chunk37/392166/710/small_kita%20kryptimi%28manikiuras%20ir%20France%29.jpg)
http://thumbnail037.mylivepage.com/chunk37...20France%29.jpg[/url]
vaje kaip baisiai atrodo ilgi koju nagai:blink:
Nenorincioms prancuzisko...
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 06, 18:44)
kempiniukas placiakelnis jei jaunikis apsivilkes placiakelnio kostiuma, tai kodel gi ne
Papildyta:
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 06, 18:59)
sis tikrai toks idomus ir neprikleckintas
QUOTE(Rykute @ 2010 06 05, 16:59)
Man kazkaip sitas irgi malonus akiai pasirode. Gal, kad spalvos ramiai pereinancios.
Dar kelios nuotraukytes...gal kam patiks
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 07, 12:17)
sias variantas tai gal ir nieko jei vestuvese dominuoja melyna spalvyte, o puokstele tokiu pat gelyciu kaip ir nupiestos