Va sitas labai grazus, noreciau tokio.
http://www.didysisve...p/101159_12.jpg
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 19, 11:23)
Visai nieko, tik nagai truputi per ilgi, kaip nuotakai..
QUOTE(Allur @ 2010 05 19, 12:28)
Visai nieko, tik nagai truputi per ilgi, kaip nuotakai..
Na jo, siek tiek patrumpinus tai is vis
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 19, 13:23)
Na tas piesinukas be jo butu
Tikrai tu piesinuku kuo maziau
SOS reikia geros manikiuristes Kaune. Ta, kur maniau, man padarys manikiura - negales
Meistrams,sukurusiems tokius grozius,10 balu
Kaip noreciau ilist i svetima smegenine, kad suvokt ta grozi Man grazu tik viena spalva lakuoti, nenusmailinti ir protingo ilgio nagai. Graziausias - prancūziškas manikiūras. Tie visi piešinukai, marmaliukai - beskonybė visiška... Kaip gali ateiti į normalų darbą taip apsipiockinus? Ar tai dera prie klasikinio stiliaus darbe? Ir aplamai kokius darbus gali atlikti su tokiais "įnagiais"?
Užtat vertinu meistres, kuriuos padaro idealų prancūzišką manikiūrą.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 25, 21:50)
SOS reikia geros manikiuristes Kaune. Ta, kur maniau, man padarys manikiura - negales
Man rekomendavo Grozio galerija (http://www.grozio-galerija.lt/lit/Paslaugos ), apie visas girdejau geru atsiliepimu is skirtingu zmoniu, tai nezinau tik kuria rekomenduoti
Pati irgi ten darysiuos
QUOTE(Tina* @ 2010 05 26, 10:38)
Kaip noreciau ilist i svetima smegenine, kad suvokt ta grozi Man grazu tik viena spalva lakuoti, nenusmailinti ir protingo ilgio nagai. Graziausias - prancūziškas manikiūras. Tie visi piešinukai, marmaliukai - beskonybė visiška... Kaip gali ateiti į normalų darbą taip apsipiockinus? Ar tai dera prie klasikinio stiliaus darbe? Ir aplamai kokius darbus gali atlikti su tokiais "įnagiais"?
As uzsirasiau i "Elroju". Nezinau kaip ten bus, turbut gerai
QUOTE(Tina* @ 2010 05 26, 07:38)
oj kaip pritariu, aš irgi negaliu suprast kaip su kai kuriais siaubais ant rankų galima vaikščiot o dar kai pagalvoji, kad tai ir pinigus kainuoja (priauginimai, papildymai ar kas ten būna), tai išvis negaliu suprast... o ir nepatogu juk, man kai nagai ilgesni užauga aš net įprastus darbus lėčiau darau aišku gal ir įpratimo klausimas čia, bet nejaučiu reikalo mokytis gyvent su jais, žodžiu kerpu tą grožį negailėdama, palieku, kad vos keli mm iš po piršto pagalvėlių išlystų ir man pats pats...na vestuvėms gal truputį paauginau daugiau, bet tik truputį