QUOTE(liux gyvenu @ 2010 05 05, 18:57)
o kada siaip daromas manikiuras vestuvems? diena pries ?
kada geriausiai kaip manot?
As manikiura dariausi diena pries, apie pietus. buvau nusiteikusi visa diena buti rankas i prieki istiesus ir nieko neveikti
Papildyta:
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 06, 13:12)
o ryte kai lisit i dusa, nesuigadins ?
Na man tas manikiuras visas laike dar savaite po vestuviu, nors ir indus plovau, ir maudziausi ir visokius kitokiu namu ruosos darbus dariau. tad 1 issimaudymas po dusu nesugadins nieko
Papildyta:
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 06, 16:21)
oi, kaip mandagiai snekat
tai ir atsakysiu atitinkamai - niekas ir nebruzina
idomu kaip jus plaukus issiplausit vestuviu ryta su savo naujais nagais? nesuslape ranku? nuo karsto vandens daznas manikiuras atsilupa. Todel ir abejoju ar verta ji darytis is vakaro.
Man galva mama isplove
Papildyta:
QUOTE(Wunderbar @ 2010 05 06, 16:37)
NIDA, o kam galva plautis is ryto, jeigu sukuosena darytis ruosiates, kirpykloj jums isplaus galva
ir nebus bedu. As irgi darysiuos vakare, nes ryte ir taip uzteks reikalu, o dar manikiura darytis...
blogiausiu atveju, jei jau jus labai norit galva ryte plautis, paprashykit kurios nors drauges, manau pades kaip nors
Ir siaip, pastebejau, kad butent nekokybiskas nagu lakas labai greitai atsilupineja, viena puodeli isplauni ir jau blogai, o kokybiskas islieka zymiai ilgiau.
Siaip daugelis nuotaku nori, kad kirpeja ir visaziste atvyktu i namus, tad jusu pasiulytas variantas netinkamas