QUOTE(rugiu_gele @ 2010 05 03, 00:59)
Gražu
Ir aš jau mąsčiau, kad norėsiu prancūziško manikiūro, bet... mano kosmetologė, kai išsakiau šį savo norą, pasakė griežtai ne. Todėl, kad pagal etiketą prancūziškas manikiūras tinka tik prie dalykinio stiliaus ir jokiu būdu ne prie vestuvinės suknelės. Tada sakau, o tai kodėl labai daugelis nuotakų būna su prancūzišku manikiūru? Na, sako, jeigu kosmetologės visiškai nesidomi etiketo klausimais, tai ir nepataria klientėms, kas dera ir nedera prie vestuvinės suknelės...
Taigi čia toms, kurios galbūt nežinojo ir kurioms svarbu toks dalykas kaip etiketas - kas dera, kas nedera prie vestuvinio stiliaus ir pan.
o koks tada skaitosi vestuvinis manikiuras? pagal etiketa?
man atrodo vestuviu taisykliu siais laikais nera. vestuves buna prabangios, kuklios, elegantiskos, mazos, jaunatviskos, crazy, jaunikis su sprtaciais ir t.t. tai toks dalykas kaip manikiuro etiketas isvis nieko nezaidzia. Tad jei man manikiurininke pasakytu kad prancuziskas nedera, tai tik sukeltu sypsena
p.s. uztenka pasiziureti su kokiomis vestuvinemis suknelemis merginos teka
Papildyta:
QUOTE(rugiu_gele @ 2010 05 03, 00:59)
Gražu
Ir aš jau mąsčiau, kad norėsiu prancūziško manikiūro, bet... mano kosmetologė, kai išsakiau šį savo norą,
pasakė griežtai ne.
nu atsiprasau - pasake
grieztai ne . Kas cia dabar?
dar tokiu bajeriu nemacius