QUOTE(mamamo @ 2010 06 03, 15:42)
gal kas buvot taip apsiziopline kaip as? netycia nusipirkau kietu kontaktiniu lesiu skysti, nors nesioju minkstus..

ar nieko blogo jeigu karteli panaudosiu ta ne visai tinkama skysti?
QUOTE(Belamy @ 2010 06 05, 17:47)
Sveikos,
Susidūriau šiandien su problema. Nuėjau į Fielmann optiką. Pirkdavau seniau tik retkarčiais viekartinius lęšius, bet vasarai užsimaniau mėnesinių. Nuėjus ir pasakius savo pageidavimus ir dar pabrėžus, kad noriu mėnesinių, pasiūlė Acuvue Oasys. Sakau na gerai. Grįžus ant čekio pamačiau, kad jie - dvisavaitiniai...

Už dviejų savaičių vėl naujų lęšių pirkt velniškai gaila pinigų. Kaip manot, ar įmanoma nuėjus į optiką juos grąžinti ir nusipirkti naujus?

Negaliu, nervuoja, paprašai ir aišku parduos brangiausius ir negana to dar ne tuos...
as taip pat oasys nešioju naktį išsiimu ir mėnesiuką pratempiu, lietuvoje daugelyje optikų juos skaito kaip mėnesinius.
Papildyta:
QUOTE(Belamy @ 2010 06 08, 15:49)
Jei kam įdomu, kaip baigėsi man su tais netyčia ne tais parduotais kontaktiniais lęšiais:
Parašiau Fielmann'ui į emailą, kad taip nutiko. Jie man labai maloniai atrašė, kad atsiprašo už nesusipratimą ir kad gali arba grąžinti pinigus, arba padovanoti antrą lęšių Acuvue Oasys porą mano dioptrijų, kad galėčiau nešioti lęšius mėnesį, kaip ir planavau.

Pasirinkau antrą lęšių porą. Sakė, lęšiai mano vardu užrašyti manęs jau laukia optikoje. Eilinį kartą apsidžiaugiu Fielmann optikos aptarnavimu ir šiaip... Myli jie savo klientus.

Nenusivyliau jais
tai ir man taip reikės daryti nuskilo čia tau

che che