Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(mamamo @ 2010 06 03, 14:42)
gal kas buvot taip apsiziopline kaip as? netycia nusipirkau kietu kontaktiniu lesiu skysti, nors nesioju  minkstus.. blush2.gif ar nieko blogo jeigu karteli panaudosiu ta ne visai tinkama skysti? g.gif

o kokie yra kieti lęšiai? smile.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, kaip baigėsi man su tais netyčia ne tais parduotais kontaktiniais lęšiais:
Parašiau Fielmann'ui į emailą, kad taip nutiko. Jie man labai maloniai atrašė, kad atsiprašo už nesusipratimą ir kad gali arba grąžinti pinigus, arba padovanoti antrą lęšių Acuvue Oasys porą mano dioptrijų, kad galėčiau nešioti lęšius mėnesį, kaip ir planavau. smile.gif Pasirinkau antrą lęšių porą. Sakė, lęšiai mano vardu užrašyti manęs jau laukia optikoje. Eilinį kartą apsidžiaugiu Fielmann optikos aptarnavimu ir šiaip... Myli jie savo klientus. rolleyes.gif Nenusivyliau jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2010 06 03, 15:42)
gal kas buvot taip apsiziopline kaip as? netycia nusipirkau kietu kontaktiniu lesiu skysti, nors nesioju  minkstus.. blush2.gif ar nieko blogo jeigu karteli panaudosiu ta ne visai tinkama skysti? g.gif

QUOTE(Belamy @ 2010 06 05, 17:47)
Sveikos,

Susidūriau šiandien su problema. Nuėjau į Fielmann optiką. Pirkdavau seniau tik retkarčiais viekartinius lęšius, bet vasarai užsimaniau mėnesinių. Nuėjus ir pasakius savo pageidavimus ir dar pabrėžus, kad noriu mėnesinių, pasiūlė Acuvue Oasys. Sakau na gerai. Grįžus ant čekio pamačiau, kad jie - dvisavaitiniai...  doh.gif Už dviejų savaičių vėl naujų lęšių pirkt velniškai gaila pinigų. Kaip manot, ar įmanoma nuėjus į optiką juos grąžinti ir nusipirkti naujus?  g.gif Negaliu, nervuoja, paprašai ir aišku parduos brangiausius ir negana to dar ne tuos...

as taip pat oasys nešioju naktį išsiimu ir mėnesiuką pratempiu, lietuvoje daugelyje optikų juos skaito kaip mėnesinius.
Papildyta:
QUOTE(Belamy @ 2010 06 08, 15:49)
Jei kam įdomu, kaip baigėsi man su tais netyčia ne tais parduotais kontaktiniais lęšiais:
Parašiau Fielmann'ui į emailą, kad taip nutiko. Jie man labai maloniai atrašė, kad atsiprašo už nesusipratimą ir kad gali arba grąžinti pinigus, arba padovanoti antrą lęšių Acuvue Oasys porą mano dioptrijų, kad galėčiau nešioti lęšius mėnesį, kaip ir planavau. smile.gif Pasirinkau antrą lęšių porą. Sakė, lęšiai mano vardu užrašyti manęs jau laukia optikoje. Eilinį kartą apsidžiaugiu Fielmann optikos aptarnavimu ir šiaip... Myli jie savo klientus.  rolleyes.gif Nenusivyliau jais smile.gif

tai ir man taip reikės daryti nuskilo čia tau biggrin.gif che che
Atsakyti
QUOTE(auksines_plunksneles @ 2010 06 09, 10:39)
as taip pat oasys nešioju naktį išsiimu ir mėnesiuką pratempiu, lietuvoje daugelyje optikų juos skaito kaip mėnesinius.
Papildyta:

tai ir man taip reikės daryti nuskilo čia tau biggrin.gif che che

Nera sveika taip mirksiukas.gif
O jei taip visi darys tai manau greitai atseks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 09, 09:42)
Nera sveika taip  mirksiukas.gif
O jei taip visi darys tai manau greitai atseks  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir paskui būna "nesidžiauk radęs-neverk pametęs " mirksiukas.gif
Atsakyti
Po daugiau nei 6 men. pertraukos uzsidejau lesius, bet kazkoks keistas jausmas, tarsi viena akim maciau kazkaip neryskiai, nesuprantu kame problema? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 15, 17:57)
Po daugiau nei 6 men. pertraukos uzsidejau lesius, bet kazkoks keistas jausmas, tarsi viena akim maciau kazkaip neryskiai, nesuprantu kame problema?  g.gif

Man kartai taip irgi būna. jeigu nešioju vienos firmos linzes, o vėliau įsidedu kitos. oftolmologas man sakė kad akytės turi apsriprasti per 4 dienas, bet būčiau dėkinga jei kas daugiau šia tema „nušviestų“ 4u.gif
Papildyta:
O gal ilgai laikei linzes konteineryje ir nekeisdama skyscio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 09 vasario 2011 - 13:16
o aš matomai galutinai įsitikinau,kad negaliu nešioti lęšių verysad.gif ar vienadieniai, ar kitokie, bet man taaaip siaubingai peršti akys doh.gif kažkur skaičiau,kad gali būti alerginė reakcija į tą skystį,kuriame tie lęšiai laikomi unsure.gif ir su įsidėjimu problemos, akį tiek "išnervuoju", kad raudona paskui ji būna, tai koks gali būti ir tų lęšių nešiojimas verysad.gif
Atsakyti
As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti blush2.gif Pries pora metu nesiojau,budavo tada siek tiek vargo su ju isidejimu\issiemimu,na bet bent isidedavau,veliau vel nusprendziau kad su akiniais lengviau,dbr vel susisuko smegenai nusipirkt lesius (ale jau mokesiu isidet juos), bet kaip matau turbut bus pinigai i bala....ir juokinga ir verkt kartu norisi,nu nevykele blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelda: 20 birželio 2010 - 22:49
QUOTE(Gelda @ 2010 06 20, 23:44)
As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti  blush2.gif  Pries pora metu nesiojau,budavo tada siek tiek vargo su ju isidejimu\issiemimu,na bet bent isidedavau,veliau vel nusprendziau kad su akiniais lengviau,dbr vel susisuko smegenai nusipirkt lesius (ale jau mokesiu isidet juos), bet kaip matau turbut bus pinigai i bala....ir juokinga ir verkt kartu norisi,nu nevykele  blush2.gif  blush2.gif

Eik į optiką su savo lęšiais-pamokins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelda @ 2010 06 21, 00:44)
As snd pasijutau superine nevykele nes niekaip neina man tu prakeiktu lesiu isideti  blush2.gif  Pries pora metu nesiojau,budavo tada siek tiek vargo su ju isidejimu\issiemimu,na bet bent isidedavau,veliau vel nusprendziau kad su akiniais lengviau,dbr vel susisuko smegenai nusipirkt lesius (ale jau mokesiu isidet juos), bet kaip matau turbut bus pinigai i bala....ir juokinga ir verkt kartu norisi,nu nevykele  blush2.gif  blush2.gif

nu bet kaip ten paprasta, sekundziu reikalas. mano drauge irgi nemokejo, ir bande pati kelis vakarus ir optikoj mokino, atejo pas mane, parodziau kaip as deduosi ir issiimu, ta pacia akimirka pavyko ir jai.
Atsakyti
Tame ir esme,kad ten paprasta ir as tai suvokiu (nu jei sudetinga butu manau nebutu tiek zmoniu kurie linzes nesioja biggrin.gif ) Bet as tikriausiai esu beviltiska nevykele nes man tai sudetinga blush2.gif lotuliukas.gif Issiimsiu akis,nebereikes nei linziu nei akiniu...nieko...
Atsakyti