Sveikutes, snekate cia apie kontaktinius lesius, ir man iskilo klausimelis, gal yra kuriai buve,kad nuo deguonies trukumo per daznai nesiojant kontaktinius lesius, kapiliarai pradejo iaugineti i ragena berods

gal konsultavotes kur nros del to ir galite kazka papasakoti?
Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2010 02 11, 19:14)
Noriu paklausti merginu, kurios seniai nesioja lesius ir grieztai nesilaiko gamintoju nesiojimo rekomendaciju, nesioja ilgiau lesius, ar esate tikrinusiosis akis del kraujagysliu iaugimo? Tai yra speciali nesudetinga procedura, bet jos nedaro, jei pats neprasai, o tik per ja pasimato tikroji ragenos bukle.
Va va. Lietuvoj niekas neiko del to nebuvo net ispejes, gydytoja parinko lesius atseip pusei metu tinkancius nesioti. Nesiojau ir vargo nemaciau, su higiena irgi kaip kada, yra teke ir meigoti su jais. Buvo keli mazi uzdegimukai per kelis metus nesiojimo, na parausta akis, papersti, bet siaip viskas idealiai buvo, jokiu diskomfortu. Na ir ka, UK nuejau pas gydytoja paprastam patikrinimui, o jinai pasake man kad pradejo kraujagysles iaugineti i ragena (atrodo kad ragena, su angliskais terminais sunku dar), nes akiai truksta oro su lesiais bunant..
Pastebejau cia daug tokiu kaip as, besidziaugianciu kad lesiai tinka, problemu nekyla, galit miegot, plaukiot, nesiot istisai.. tai va patariu pasitikrinti normaliai ne tik regejima bet paciu akiu sveikuma.. ir beje higiena be galo svarbi, nros ir atrodo kad nieko neatsitinka jei ja ir nepasirupini

) ir miegojimai su lesiais yra gadinimas paciu akiu (ne regejimo konkreciai).. ir beje, jokiu ten pratesimu lesio galiojimo laiko negali buti..lietuvoje girdejau daug gydytoju leidzia ilgiau nesioti, o cia man kaip tik pasake kad tokiu kaip pusei metu skirti lesiai nebuna

pardavineja matyt brangesnius 3 menesiam skirtus ala pusmetinius.. anglijoj niekur nemaciau pusmetiniu, tai neapsigaukit, ir pirkit ne ilgiau kaip 3 menesiam skirtus..
Prisiskaiciau nete visokiu negeru dalyku apie ta iauginejima, o man cia daktare nieko normaliai ir nebepaaiskino, israse naujus lesius, sake reciau nesioti

as susimasciau ar isvis juos dar galiu nesioti dabar, eisiu konsultuotis Lietuvoje, tiesiog idomu gal kazkas jau buvote susidure su tuo ir kazka pasakytumet daugiau
The only thing that you are guaranteed at birth is death.. The rest is earned..
Startas vasario 22d. Ugis 158cm