QUOTE(aGucci @ 2010 02 11, 01:53)
Taip ir įsivaizduoju, žmogus neturėdamas tiek pinigų, kad galėtų leisti sau keisti lęšių poras kas mėnesį, lekia į Ameriką ir bylinėjasi su lęšių gamintojais... Nesupykit, bet mintis nereali.
O sakykit prašau koks čia terminas "kiek ilgesnis laikas"? Ir kas tikrina kiek akys gamina sekreto? Man pvz būtų labai įdomu pasitikrint, nes gal tada tikrai be reikalo kas pusę metų naršau internete ieškodama parduotuvės, parduodančios mano nešiojamus lęšius už geriausią kainą
Šiaip tai niekas nesiginčija, o jei tamstos postų negalima cituoti ir komentuoti, tai taip ir sakykit
Gerb. aGucci, ar jus tikrai nemokate perskaityti to kas parasyta, ar tiesiog apsimetate? Jeigu jus taip uzkabino tie teismai, tai dar karta paaiskinsiu, kad nefantazuotumete toliau -niekur nekalbejau apie lietuvaicius lekiancius i Amerika ir keliancius ieskinius. Kalbu apibendrintai apie gamintojo poziuri i vartotoja kaip pajamu saltini ir jo nora uzbegti uz akiu ivairiems nesklandumams, kurie gali kilti, jei neispruses pilietis perlenks lazda nesiodamas lesius, nes naujas gaminys be jokios abejones kelia maziau rizikos sukelti uzdegimus, alergija ir pan. Niekas nenigia, kad naujas daiktas yra naujas -jame nera mikroitrukimu, nuosedu ir pan., kurios ir sukelia problemas.
Bet ar mes visi vienodi? Tai ar verta teigti, kad visiems turi galioti tie patys kriterijai, terminai ir pan.?
"Kiek ilgesnis laikas" gali buti 2 ir 3 men. vietoj 1 arba kaip mergina auksciau poste rase, juk ne visi vienodai intensyviai tuos lesius nesioja, taigi realiai laikas gali buti ir dvigubai ilgesnis.
Del asaru sudeties.... Ne pati apie tai sugalvojau -tai yra daktaro -oftalmologo paaiskinimas del ko vieni lesius gali nesioti tik tiek, kiek parasyta ant pakuotes, o kiti ilgiau. Tas pats daktaras, pasidejes po mikroskopu lesi ir ji istyres, negalejo patiketi, kad jis nesiotas daugiau nei metus - ant jo nebuvo visiskai jokiu nuosedu ir atrode kaip naujas. Tuo tarpu kito zmogaus lesis jau po menesio buvo "atidirbes" savo darba ir apsineses baltyminemis nuosedomis. Vat ir isvada. Ir nereikia jokiu tyrimu -tiesiog jei gydytojas saziningas ir nesuinteresuotas "kalti pelna" ir parduoti kuo daugiau, tai apziurejes jusu nesiota lesi po menesio, pasakys kokios jis bukles. Jei idealios, tai kam ji mesti? Nesiokite dar menesi ir vel patikrinkite.... Taip ir paaiskes kaip yra jusu atveju ir ar kenkiate sau, ar ne nesilaikydama instrukciju ir terminu. Bet, kaip ir sakiau, cia tik jei gydytojas yra nesuinteresuotas lesiu platinimu
Viskas, neverta pyktis. Pasakiau savo nuomone ir tai, ka zinau is savo patirties, o ji ne tokia ir maza

Galite nesutikti su manim, gal jums atrodo kitaip.... Juk kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Papildyta:
QUOTE(liepsnele @ 2010 02 11, 21:14)
Noriu paklausti merginu, kurios seniai nesioja lesius ir grieztai nesilaiko gamintoju nesiojimo rekomendaciju, nesioja ilgiau lesius, ar esate tikrinusiosis akis del kraujagysliu iaugimo? Tai yra speciali nesudetinga procedura, bet jos nedaro, jei pats neprasai, o tik per ja pasimato tikroji ragenos bukle.
Nesioju lesius 15 metu, be to -intensyviai. Paskutini karta dariau nuodugnu akiu tyrima, iskaitant ir del kraujagysliu iaugimo, pries 1,5 metu. Man is tiesu rupi mano sveikata ir niekada nerizikuociau ja bandydama sutaupyti... Viskas buvo tvarkoje. Todel ir manau, kad gamintojo nurodytos nesiojimo trukmes nesilaikymas PROTO RIBOSE nera baisus nusikaltimas pries save

Ir dar pridursiu, kad nebandau pasakyti, kad visi sektu mano pavyzdziu, nes kitiems gali buti ir kitaip