Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(paiduke @ 2005 04 21, 11:23)
Čia turi omenyje KT vartojimą g.gif
Jei tu apie KT,tai kiek esu girdėjusi norint pailsinti kiaušides reikėtų bent 2mėn pagerti,tada kiaušidės pailsi ir lengviau išsistimuliuoja

Aš nevartoju nieko. "Ilsinamės" natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2005 04 21, 11:40)
Aš nevartoju nieko. "Ilsinamės" natūraliai.

Juk tu esi policistukė,tai jei jau ilsiesi,tai geriau KT pagerti,tada ciklas reguliarus ir tops cistelės neauga ir baigus KT,labai gerai stimuliuojasi
Pvz. pas mane FSH didelis,tai rodo,kad sunkiai stimuliuosis ir policistukių visų didelis FSH,tai kai geriama KT FSH turėtų mažėti,o kai mažėja tai ir išstimuliuoti lengviau
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 04 21, 08:55)
Pvz. pas mane FSH didelis,tai rodo,kad sunkiai stimuliuosis ir policistukių visų didelis FSH,tai kai geriama KT FSH turėtų mažėti,o kai mažėja tai ir išstimuliuoti lengviau

FSH pas policistukes dazniausiai normalus, o LH - didelis 4u.gif

Paiduke, kaip laikaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mia: 21 balandžio 2005 - 11:18
QUOTE(Mia @ 2005 04 21, 12:18)
FSH pas policistukes dazniausiai normalus, o LH - didelis  4u.gif

Paiduke, kaip laikaisi?

Nu gal ir LH, aš jau jų kažkaip neskiriu

O laikausi g.gif laukimo stadijoj,o tikriausiai žinai,kad ta stadija g.gif labai jau ...
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 04 21, 09:44)
O laikausi g.gif laukimo stadijoj,o tikriausiai žinai,kad ta stadija  g.gif labai jau ...

Zinoti tai zinau... doh.gif

Dabar irgi laukiu - ir kartu su tavim, ir savu rezultatu. Va, baige mausti kiausides vakar, matyt nebeauga nedoreliai mano mazyciai folikuliukai unsure.gif .

Labai linkiu tau kantrybes ir geros nuotaikos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2005 04 21, 11:55)
Juk tu esi policistukė,tai jei jau ilsiesi,tai geriau KT pagerti,tada ciklas reguliarus ir tops cistelės neauga ir baigus KT,labai gerai stimuliuojasi

Man gydytoja nepaskyrė jokių vaistų.
Ar negalėtum parašyti, kokius vaistus reikėtų vartoti? Ką reiškia KT?
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2005 04 21, 10:08)
Man gydytoja nepaskyrė jokių vaistų.
Ar negalėtum parašyti, kokius vaistus reikėtų vartoti? Ką reiškia KT?

KT - kontraceptines tabletes. As, jei daryciau poros men pertrauka, irgi butinai gerciau KT.

4u.gif
Atsakyti
subalamūtinot mane g.gif aš irgi darau pertrauką, tai man KT gerti? nuo vienų hormonų peršokti ant kitų? ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Era2005 @ 2005 04 21, 09:18)
Anelija, ar negalėtum priminti, kiek buvo išstimuliuota dominuojančių folikulų, kiek smulkių? Ar nebuvo hiperstimuliacijos? 15-20 ampulių! Oho, kiek daug! Gonal 75? Kokia buvo gleivinė? Ar neaugino papildomai su vaistukais? ......
Prisimenu pirmą savo stimuliavimą tik Gonal 75. Suleidus 7 ar 8 ampulę, vis dar nesistimuliavo. Gydytoja A.Usonienė pasakė, kad jei daugiau leisime, tai jau bus panašu į IVF, pasiūlė nutraukti. O kokia gydydytoja tau darė šį stimuliavimą?

Iš anskto dėkoju už atsakymąsmile.gif

taip smulkiai nepamenu jau doh.gif hiperstimuliacija buvo. gydytoja ta pati. su gleivine pas mane kažkaip bėdos nebuvo. O IVF ir man siūlė paskutinę dieną, kai jau ruošiamės daryti IUI. Bet supasavau. todėl aptūrėjau sunkesnes hiperstimuliacijos pasekmes. Bet nieko, svarbu turiu rezultatą, kuris jau kviečia mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anelija @ 2005 04 21, 14:32)
taip smulkiai nepamenu jau doh.gif hiperstimuliacija buvo. gydytoja ta pati. su gleivine pas mane kažkaip bėdos nebuvo. O IVF ir man siūlė paskutinę dieną, kai jau ruošiamės daryti IUI. Bet supasavau. todėl aptūrėjau sunkesnes hiperstimuliacijos pasekmes. Bet nieko, svarbu turiu rezultatą, kuris jau kviečia mane smile.gif

O tau gydytoja nesiūlė nutraukti stimuliacijos?
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 21, 13:00)

Dabar irgi laukiu - ir kartu su tavim, ir savu rezultatu. Va, baige mausti kiausides vakar, matyt nebeauga nedoreliai mano mazyciai folikuliukai  unsure.gif .

Mia baik. Kas čia sakė, kad į viską žiūri optimistiškai mirksiukas.gif .Auga tie tavo folikuliukai. Pamatysi tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2005 04 21, 12:00)
Zinoti tai zinau...  doh.gif

Dabar irgi laukiu - ir kartu su tavim, ir savu rezultatu. Va, baige mausti kiausides vakar, matyt nebeauga nedoreliai mano mazyciai folikuliukai  unsure.gif .

Labai linkiu tau kantrybes ir geros nuotaikos  4u.gif

Kaip pas mane buvo vienoj kiaušidėj trys folikulai o antroj vienas, tai man labai tą pirmą šoną skaudėjo galvoju auga biggrin.gif, bet jie man sunyko kaip tik o va tas šonas kuris neskaudėjo išaugo didelis gražus folikulas biggrin.gif 4u.gif , taip kad į tuos maustymus nereikia kriepti dėmeio tiesiog tikėk kad viskas bus geria mirksiukas.gif , ir pamatysi kad viskas bus gerai
Atsakyti